magda711 17.08.05, 19:47 Witam. Lodowska wprawdzie u nas nie widziano;-) ale widzę, że są Zapaleńcy [i Zapalniczki mam nadzieję, że też;-)] Gdzie i kiedy można "spróbować", o ile można ? pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antraks_kkc Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 03.09.05, 09:07 Wybacz, że piszę tak późno, ale myślałem, że odpowiedzą sami zawodnicy z Zielonej Góry. To naprawdę fajna ekipa, robiąca coraz większe postępy, dlatego polecam rozpoczęcie gry z nimi. Nie mam dokladnych na nich namiarów, ale ich login tutaj na poczcie gazety.pl to zielgora Odpowiedz Link Zgłoś
magda711 Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 05.09.05, 15:33 A dziekuję. Już idę ich "ścigać";-) Nie odezwali się bo pewnie na Alaskę pojechali trenować;-) pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ccckb Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 06.09.05, 09:16 Huuuuubert, jestes tam??? Odezwij się do Magdy!!! Magdo powodzenia w szukaniu Huberta! papa Odpowiedz Link Zgłoś
zielgora Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 06.09.05, 10:49 hhehe ;) jetem jestem.... choć dawno mnie nie było... Madziu, co do Alaski to mamy bliżej lodowiska ;-) zapraszam.... jak najbardziej... na razie na piwo, a od pażdziernika na treningi ;-)) kontakt do mnie hubsag@poczta.fm (pozniej podam bardziej szczególowe;-) pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
zielgora Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 06.09.05, 13:09 aa ew. GG: 4444446 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda711 Re: Zielona Góra - curling - kto i gdzie? 06.09.05, 19:32 Haha, akurat wysłałam emaila na adres hubsag pięć minut temu :-) W takim razie czekam na odpowiedź na priv:-) pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś