hansgrubber 11.07.05, 01:05 To post imienia romanapidlaszuka. :) Uwazni czytelnicy forum wiedza o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Up! 11.07.05, 01:10 Nie dosc ze mniejszosc ( takze intelektualna) to jeszcze niegrzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Up! 11.07.05, 01:09 oooops hansiegrubberze "awansowales" na chlystka, ale za co ... Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Up! 11.07.05, 12:15 oni tak zawsze - mój kumpel nazwał ich zulusami. Robią duży dym i się często zacinaja powtarzając te same regółki. Najlepiej wiedzą o tym zapewne Białorusini. Ja zapraszam na Basowiszcza - tam nikt nie ma czkawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Up! 11.07.05, 12:31 obuszek napisał: > oni tak zawsze - mój kumpel nazwał ich zulusami. Robią duży dym i się często > zacinaja powtarzając te same regółki. Najlepiej wiedzą o tym zapewne > Białorusini. Ja zapraszam na Basowiszcza - tam nikt nie ma czkawki ;) ja bym byl ostrozniejszy z takim sadami ... nie nalezy generalizowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Up! 11.07.05, 13:08 Ludi zaczem wiete takije nieostorżnyje ! Trebe żyty w mire ! A tohdy dobre bude ! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Majesz racju,prawdu hovorysz! 15.07.05, 16:08 Ludi zaczem wiete takije nieostorżnyje ! Trebe żyty w mire ! A tohdy dobre bude ! ---------------------------------------------------- Majesz racju,prawdu hovorysz! Odpowiedz Link Zgłoś
vereesa Re: Up! 16.07.05, 23:48 Hmmm, a kto z Wasbył na pierwszym....Basowisczu rzecz jasna..? Ja byłam. nic nie pamietam poza tym, że było świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk szczekajcie pieski,szczekajcie;ja wiem,ze prawda 14.07.05, 17:21 w oczy kole! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: szczekajcie pieski,szczekajcie;ja wiem,ze pra 14.07.05, 17:23 Ale mi dowaliles! UUUch! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: szczekajcie pieski,szczekajcie;ja wiem,ze pra 17.07.05, 17:01 Roman to ostry koles :D Odpowiedz Link Zgłoś