melba76 18.08.05, 16:34 A może jesteście podobne do jakiejś innej bohaterki? Ja jestem chyba miksem Nutrii i Idy (ogień i woda, ale jednak), a mój mąż to istny Baltona :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessy3 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 16:39 Zdecydowanie Natalia - romantyczna, nieporadna, niedojda, niezdecydowana,i też polonistykę bede studiować:) Odpowiedz Link
moomoo Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 16:45 Miksem Gaby ( odpowiedzialność ) i Idy ( wybuchowy charakter ) tak mi się zdaje... Nawet włosy mam blond z odcieniem rudawym ;-) Odpowiedz Link
melba76 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 17:07 No tak, zapomniałam napisać, że jestem RUDA! :) Odpowiedz Link
l1k2 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 17:10 Do Idy i Natalii, ale bardziej z charaktru niz wyglądu :) Odpowiedz Link
catinka1 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 18:44 niestety obawiam się, że Gabi, też do bólu czuję się za wszystkich odpow iadzialna a czasem naprawdę wolałabym odpocząć. Odpowiedz Link
emusia Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 18.08.05, 19:32 Nutria bo jestem niezdarna, niepozbierana i nigdy nie wiem czego chcę, wiem tylko z całą pewnością czego nie chcę :-) Odpowiedz Link
klaudziol111 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 04.05.07, 13:19 Pulpa zdecydowanie ;) Z charakteru i niestety troche z wyglądu :( :) Odpowiedz Link
slotna Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 20.08.05, 00:28 Wydawalo mi sie, ze jestem podobno do Klamczuchy (siostry Borejko odpadaja w przedbiegach, nie mam tylu zalet), ale doszlam do wniosku, ze ona jest jednak za pracowita :/ Jakby Alma Pyziak byla troche mniej papierowa... :)) Odpowiedz Link
nancy_callahan Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 23.08.05, 16:24 Ja jestem zdecydowanie Pulpą, a Tobie zazdroszczę Baltony:) Odpowiedz Link
noida Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 29.08.05, 12:12 No, ja też zdecydowanie żadną. W ogóle jeśli chodzi o postaci z Jeżycjady to chyba najbliżej mi do Laury- też nie jestem zbyt miła ;-) Ale na tym podobieństwa się kończą. Jak byłam młodsza to się identyfikowałam z Celestyną Żak, ale głównie z powodu analogicznych kompleksów a nie podobieństwa charakterologicznego. Odpowiedz Link
bodomlake Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 31.08.05, 12:07 mieszanka Idy i Pulpecji :) Odpowiedz Link
jamniczysko Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 05.09.05, 11:45 Słotna, Noida - chylę czoła przed Waszym samokrytycyzmem! Mnie najbliżej do Idy, Kłamczuchy i Laury... Teraz, z racji wieku, do Idy (nabyłam z wiekiem nieco odpowiedzialności). Odpowiedz Link
ks31 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 07.09.05, 22:26 Natalią, z małą domieszką Gabi - taka jestem rodzinna... Odpowiedz Link
scarlett_kapusta Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 30.05.06, 22:50 bodomlake napisała: > mieszanka Idy i Pulpecji :) hmm ja myślę, że ja też... mam wszystko w d... jak pulpecja i wszyscy się mnie boją, jak idy ;) Odpowiedz Link
klymenystra Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 09.09.05, 16:35 z charakteru to jestem miksem Natalii i Patrycji. :) z wygladu- najblizej mi do Romy :> chociaz nie jestem koscista i nie nosze drucianych lennonek i nie ubieram sie juz na czarno :))) a Odpowiedz Link
klymenystra juz wiem 14.10.05, 09:00 dowiedzialam sie, ze moja kolezanka zawsze sobie wyobrazala kreske tak, jak ja wygladam :))))) mily komplement, wydaje mi sie, ze mam duzo z osobowosci kreski- i tez chce miec trojke dzieci :) Odpowiedz Link
wuefka Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 13.09.05, 23:00 Ja jestem z charakteru Gabrysiowata, co mnie (po przemyśleniu) denerwuje, bo ona jest trochę nudna. To pewnie ja też. Może więc powinnam się ze sama sobą nudzić, ale nigdy nie mam na to czasu ;) Odpowiedz Link
nowaczyk1 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 27.09.05, 08:07 Jam IDA!!! Z charakteru (co piec minut to wybuch), z zawodu, z pierwszego dziecka - synek do ktorego tez ciagle gadalam. Ale nie jestem pieknoscia i biustu nigdy nie mialam!!!! Majak AHa! I spie ile sie tyko da!!! Odpowiedz Link
iinka Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 27.09.05, 16:36 Pół Bebe pół Nutria i to poczucie winy Gabrysi, plus kompleksy Cielęciny /ach ten text o pustce przez całe życie :) i oddaniu się pożytecznej dla ludzkości pracy - opieka nad trędowatymi :)/ to jest w moim stylu. Ale i troszkę Anielka czy Laura też - lubię dręczyć optymistów w typu Bernard :) Więc prawie każda po troszku :) Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 28.09.05, 00:19 Ja to mix Anieli,Idy i Pulpy:) Również zazdroszcze Baltony. Mój mąż to chyba najbliżej ma do Ignacego:DDD Odpowiedz Link
ryza_malpa1 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 30.09.05, 07:58 Ooo, widzę jakichś starych znajomych :D Słotna, kiedy nawiedzisz Lublin? A tak mi sie wydaje , ze z żadna z sióstr Borejko nie moę sie utożsamić. Po głebszym namysle ( cały czas prysznicowania) stwierdzam, że z temperamentu jestem żeńska odmianą Baltony z domieszką dużej Aurelii i troche Kreski. Taki mix i mazaj :) Odpowiedz Link
yellowladybird Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 11.10.05, 10:46 Ja myśle że Ida. Moja mama nawet chciała mnie tak nazwać, i byłabym Ida, gdyby nie mój tatuś... Ostatecznie jestem Olgą, więc nie jest najgorzej ale za ta Ida tesknię...:) Odpowiedz Link
jamniczysko Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 11.10.05, 13:41 Olga... piękne imię ;-) Odpowiedz Link
melba76 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 12.10.05, 11:34 Ryża, na Baltonę to mi i owszem , pasujesz :) A Kiedy Ty mnie odwiedzisz? ;) Odpowiedz Link
ryza_malpa1 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 13.10.05, 20:01 Melbuś, zadzieram kiece i lece w następny łikend. A w ten na wczasy do Kazimierza. Sama!!!!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link
melba76 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 13.10.05, 22:16 Trzymam Cię za kiecę....eee słowo ;) Sama! Wyrodna żona i matka z Ciebie, wiesz? Baw się DOBRZE! Odpowiedz Link
lesna.a Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 10.11.05, 12:12 kurcze, ja przez lata bylam 100% Gabą :) Odpowiedz Link
maria-jarz Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 26.11.05, 22:18 ja jestem połączeniem Laury, Róży i Żaby. Do tego domieszka Gabrysi i Józinka. I trochę chyba Mili Borejko. Odpowiedz Link
veteranka2 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 11.04.06, 20:08 Mieszanka Laury i Rozy - choc wydaje sie to niemozliwe - z charakteru dosc lagodna, ale na miejscu Pyzy wybuchlabym juz 100razy. Plus okresowe refleksje Tygrysa pt "a co ja tu wlasciwie robie wsrod tych ludzi i dlaczego oni sa tacy dziwni i dlaczego ja ich nie moge zrozumiec?" Odpowiedz Link
laura-gomez Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 28.04.06, 09:35 Natalią. Jestem nieśmiała, wrażliwa i nie wiem, czego chcę, tak jak ona. Odpowiedz Link
anamag Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 27.11.05, 21:21 z wrażliwości- Natalią Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 11.04.06, 22:51 Obawiam sie, ze w jakims stopniu Gabrysią ;) Odpowiedz Link
kelle1986 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 12.04.06, 16:10 Z Borejkówien żadną, tylko z Natalią łączy mnie imię. Jeśli chodzi o wygląd to trudno powiedzieć, może Bebe. A charakter to pół Cesi (kompleksy...) i pół Pyzy. Odpowiedz Link
sylvie21 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 12.04.06, 17:42 Mnie też żadna nie pasuje, ale jestem podobna do Kreski (też mam problemy z matmą...) wygląd...hmmm,żadna chyba tak źle jak je nie wygląda:) Odpowiedz Link
nula8 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 13.04.06, 10:09 Wiekiem i wyglądem najbliżej mi do Pulpy. Gust co do mężczyzn też mam taki jak ona :). Z charaktru jestem, niestety, połączeniem Gaby i Natalii: przewrażliwiona i przyjmująca na siebie odpowiedzialność za cały świat. No i lepiej wiem, czego nie chcę, niż, czego chcę. W swojej nieustającej pracy nad charakterem dążę zaś do ideału - Idy. Ona ma szczęśliwe usposobienie... Odpowiedz Link
agawa79 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 14.04.06, 12:00 Z wyglądu zdecydowanie jestem Pulpą, ale pracuję nad tym, pracuję. :) Z charakteru natomiast najbliżej mi do Idy - zakompleksiona za młodu (choć kompleksy nieco inne), domagająca się wiecznie wyrazów uczucia od wybranków serca i przyjaciółek, wybuchowo-histeryczna dziewczynka, która wyrosła na pewną siebie energiczną kobietę "zawsze, ale to zawsze stawiającą na swoim". W sumie to chyba ze mnie trochę jędza, jak i z Idy, ale jak napisała Nula8 - dobrze mi z moim usposobieniem, chociaż nie wytrzymałabym chyba, gdyby mi przyszło żyć z taką osobą... Yellowladybird! Moja córeczka ma na imię tak, jak Ty. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dakota77 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 14.04.06, 12:50 Z charakteru Ida, z wyglądu żadna:) Odpowiedz Link
aga.pm Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 04.05.06, 13:57 Ja jestem istnym polaczeniem Rózy i Tygryska. To jest mam jakos zakorzenione w systemie zeby dazyc do tego by zachowywac sie jak Róza ale charakterek Laury usilnie mi w tym przeszkadza. I chociaz potepiam wiele zachowan Tygrysa potrafie je doskonale zrozumiec... Odpowiedz Link
paula245 Re: Niestety... 06.05.06, 18:50 Natalią-bo nie wiem czego chcę i Laurą-mam paskudny charakter...czasami... Odpowiedz Link
aga857 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 05.06.06, 21:39 Idą............... Nawet zawód ten sam, ale włosy proste jak drut :) Odpowiedz Link
kathy83 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 26.08.06, 16:45 Ja tam jestem Laurą :) Odpowiedz Link
lovelyrita2 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 27.08.06, 02:08 A ja jestem istną mieszanką wszystkich sióstr . Spokojna i odpowiedzialna jak Gabriela , ironiczna i złośliwa jak Ida , niespokojna nerwowa i niezależna jak Natalia oraz dowcipna i grubiutka jak Pulpecja Odpowiedz Link
lovelyrita2 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 27.08.06, 02:10 Prócz tego jestem dobroduszna i naiwna jak Róża oraz wścibska i ciekawska jak Tygrys Odpowiedz Link
martina.15 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 29.08.06, 12:16 Natalia i Ida. romantyczka i tajfun. chociaz... bardziej Ida. nawet medycyna mi sie marzy :) Odpowiedz Link
ida19851 Re: Którą z sióstr Borejko WY jesteście? 17.02.07, 15:30 jestem połączeniem Natalii i Laury - wrażliwą, rozmarzoną i niesmiałą dziewczyna, która potrafi pokazać pazurki i przemienić się we wredną, wybuchową córkę, z która rodzice do dzisiaj miewają problemy w liceum tak jak Bebe byłam zamknieta w sobie i trudno było do mnie dotrzeć. na szczęście trochę się zmieniłam:) Odpowiedz Link