marianna.rokita 23.05.05, 17:35 Telewizja. Dlaczego zniklo z Prasa i Media a przeszlo do kultury ? Mysle,ze linki do niego powinny byc na obu. Czy moga? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jk Re: Pytanie o forum 23.05.05, 20:16 w dziale kultura tv jest już od kilku miesięcy :) ale link na prasie i mediach mógłby wrocić, sam się zastanawiam, dlaczego go stamtąd zabrano (tak jak z tv zdaje się zabrano link do prasy i mediów, a wstawiono do radia) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Pytanie o forum 23.05.05, 20:38 W sumie co za problem dolozyc link na forum prasa i media? Przydalby sie. Link Zgłoś
jk Re: Pytanie o forum 23.05.05, 21:23 problem pewnie żaden, zwłaszcza, że to niekonsekwencja - skoro na prasie i mediach jest link do radia, które jest w dziale kultura, to dlaczego nie ma do tv? :> (tym bardziej, że link do tv tam do niedawna był ;)) Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Pytanie o forum IP: *.iitd.pan.wroc.pl 25.05.05, 14:08 hej czy to ty ta słynna Marianna?? jesli tak to jak mozna sie z Toba umówic? Link Zgłoś
michal_82 Re: Pytanie o forum 24.05.05, 00:35 Zgadza się. Ja bardzo często korzystałem z tego odnośnika w tamtym miejscu i już się nawet do tego przyzwyczaiłem. Mimo że różnych działach, fora te są bardzo pokrewne. Proszę zatem na Prasie i mediach dodać Telewizję, a na Telewizji - Prasę i media, czyli tak jak było. Link Zgłoś
marianna.rokita Tebe, Jabbur 25.05.05, 14:26 Dolozcie linka na f.Prasa i Media. Naprawde sie nic nie stanie:)A oszczedzicie czas forumowiczow na poszukiwania. Bardzo prosimy. :) Link Zgłoś