Dodaj do ulubionych

Strona internetowa z galeria zdjec i forum

21.08.05, 11:43
Mam pewnie pomysl, ktory chcialem wprowadzic w zycie. Wlasnie wrocilem z wakacji i poznalem duzo fajnych ludzi z roznych krajow. Pomyslalem sobie, ze fajnie by bylo gdyby mozna bylo utrzymywac taki kontakt dluzej. Wpadlem na pomysl utworzenia forum internetowego i galerii na ktorej mozna by bylo umieszczac zdjecia z naszego spotkania.

Czy znacie jakies strony w sieci na ktorych mozna utworzyc forum (najlepiej gotowca) za darmo i przy okazji zamieszczac na nim zdjecia, albo osobno forum osobno galeria (tak zeby kazdy mogl uploadowac zdjecia)? Macie jakies pomysli i cynki? Z gory dziekuje za kazda pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.08.05, 11:48
      forumer.pl
      fajnafotka.pl
      • olus_stad Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum 21.08.05, 12:21
        Zapomnialem tylko dodac, ze fajnie by bylo gdyby byly w jezyku angielskim. Wynika to z tego, ze korzystac by mialy osoby niepolskojezyczne. Sorki za niedoprecyzowanie. Znasz tego typu angielskie odpowiedniki?
        • olus_stad Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum 21.08.05, 14:13
          myphotoalbum.com/ -> znalazlem cos takiego, co o tej stronce mysliscie? Dobra, zla, nie mam zdania?

Szukam jeszcze jakiegos forum w jezyku angielskim, macie jakies propozycje? Dzieki dzieki dzieki:)
          • Gość: T-800 Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.08.05, 08:18
            Na forumerze chyba się da ustawić angielski interfejs.

Fotki możesz jeszcze wieszać np. tu: photos.yahoo.com
            Na imageshack.ws też. Nawet jest opcja fotobloga.
            • sierpimlot Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum 23.08.05, 14:14
              Nie wiem dokładnie jakie są warunki wystawiania tam prac, ale mozna się
              dowiedzieć
              turystyka.epf.pl/gallery.php
              turystyka.epf.pl/index.php
              • marchick Re: Strona internetowa z galeria zdjec i forum 24.08.05, 13:07
                Sprawdź to: marchick.ovh.org/ <galeria coppermine :) >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka