greymanho 30.06.06, 08:42 Witam Od kolegi z pracy słyszałem, że od 1 lipca ma być zamknięta ul. Krzemieniecka w celu gruntownej przebudowy. Nie mogę jednak znaleźć żadnej informacji na ten temat. Może ktoś tutaj wie coś więcej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djbrunon Re: Zamknięcie Krzemienieckiej 01.07.06, 16:09 a moze chodzilo mu w połowie wakacjii gdyby miało byc zamkniete ty by juz to dawno zrobili ja mieszkam w okolicy Krzemienieckiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
starykot Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontują... 06.07.06, 08:51 Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontują Klecińską???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garym Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.crowley.pl 06.07.06, 10:05 Nie ma problemu, zamkna tez Awicenny :) miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,3445451.html Odpowiedz Link Zgłoś
greymanho Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 12:38 No to pkp. Ostatnio sobie myślałem, że wszystkie te remonty omijają chociaż MWlk, ale widzę, że ja również będę jeździł do pracy bitte godzinę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 15:33 greymanho napisał: > Ostatnio sobie myślałem, że wszystkie te remonty omijają chociaż MWlk, ale > widzę, że ja również będę jeździł do pracy bitte godzinę. A którędy masz do pracy? Bo jeśli do centrum, to podejrzewam że korki będą mniejsze. Przez Muchobór nie będzie przejeżdżał ruch międzydzielnicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
greymanho Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 20:52 Do pracy mam przez Krzemieniecką właśnie :-) Tj. pracuję na Ostrowskiego. Czyli 10 min samochodem, 20 rowerem. A tak to będę musiał się pchać przez Mińską, Nowodworską i wiecznie zapchaną Klecińską. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 21:15 No to rowerem. Nie widzialem jeszcze takiego remontu aby rowerem się nie dalo gdzieś bokiem przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:37 Rowere do Ostrowskiego najlepiej po wale rz.Ślezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:44 > Rowere do Ostrowskiego najlepiej po wale rz.Ślezy. zależy skąd ... Odpowiedz Link Zgłoś