Dodaj do ulubionych

Zamknięcie Krzemienieckiej

30.06.06, 08:42
Witam

Od kolegi z pracy słyszałem, że od 1 lipca ma być zamknięta ul. Krzemieniecka
w celu gruntownej przebudowy. Nie mogę jednak znaleźć żadnej informacji na
ten temat. Może ktoś tutaj wie coś więcej?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • djbrunon Re: Zamknięcie Krzemienieckiej 01.07.06, 16:09
      a moze chodzilo mu w połowie wakacjii gdyby miało byc zamkniete ty by juz to
      dawno zrobili ja mieszkam w okolicy Krzemienieckiej :D
    • starykot Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontują... 06.07.06, 08:51
      Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontują Klecińską???!!!
      • Gość: garym Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.crowley.pl 06.07.06, 10:05
        Nie ma problemu, zamkna tez Awicenny :)

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,3445451.html
        • greymanho Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 12:38
          No to pkp.
          Ostatnio sobie myślałem, że wszystkie te remonty omijają chociaż MWlk, ale
          widzę, że ja również będę jeździł do pracy bitte godzinę.

Pozdrawiam
          • piast9 Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 15:33
            greymanho napisał:

> Ostatnio sobie myślałem, że wszystkie te remonty omijają chociaż MWlk, ale
            > widzę, że ja również będę jeździł do pracy bitte godzinę.
            A którędy masz do pracy? Bo jeśli do centrum, to podejrzewam że korki będą
            mniejsze. Przez Muchobór nie będzie przejeżdżał ruch międzydzielnicowy.
            • greymanho Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 20:52
              Do pracy mam przez Krzemieniecką właśnie :-) Tj. pracuję na Ostrowskiego.
              Czyli 10 min samochodem, 20 rowerem.
              A tak to będę musiał się pchać przez Mińską, Nowodworską i wiecznie zapchaną
              Klecińską.
              • piast9 Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu 06.07.06, 21:15
                No to rowerem. Nie widzialem jeszcze takiego remontu aby rowerem się nie dalo
                gdzieś bokiem przejechać.
                • Gość: _ Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:37
                  Rowere do Ostrowskiego najlepiej po wale rz.Ślezy.
                  • Gość: artek Re: Jak mogą zamknąć Krzemieniecką, skoro remontu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:44
                    > Rowere do Ostrowskiego najlepiej po wale rz.Ślezy.

zależy skąd ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka