Gość: ps IP: *.chelmnet.pl 14.08.04, 09:35 Bojkotujemy ohydną budę LIDLA we Wrzeszczu, nikt tam nie kupuje !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! 14.08.04, 10:21 A ja uważam , że konkurencja się przyda . I ta "buda" o której piszesz nawet jest całkiem przyzwoita . Dachówka , płytki klinkierowe , oczywiście skośne dachy . Bardzo się różni od obiektów Lidla które widziałem np. we Włocławku . Muszę przyznać , że nawet komponuje się z okoliczną zabudową . Bardzo przypomina zburzony obiekt dawnych magazynów "Bałtyku" , o który była taka wielka "awantura" . Mieszkasz na Chełmie , to się martw czy "Ci jakiego Reala pod bokiem nie postawią" . Odnoszę też wrażenie , że zaopatrzenie w Lidl-u jest lepsze niż w innych dyskontach , np. w Biedronce . Myślę , że sklep ten może się cieszyć dużą popularnością wśród okolicznych mieszkańców . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelmnet.pl 14.08.04, 10:38 Buda faktycznie ohydna, koło mającego powstać ECE, skandal, że się na coś takiego zgodzili ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! 14.08.04, 10:46 Oj ten Chełm to nam się strasznie Wrzeszczem zainteresował . Nawet IP jest takie samo " IP: *.chelmnet.pl " :) Kierownikiem Biedronki jesteś , że się tak martwisz o Lidla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Dzięki budnikowi mamy tę stodołe we wrzeszczu IP: *.revers.nsm.pl 14.08.04, 11:25 Mam nadzieje że ktoś zatrzyma ten koszmar. Ten lidl wygląda jakby go "zaprojektowało" 5 letnie dziecko w przedszkolu. Zdaje się ze sprawa trafi do sadu i zaorają to co już lidl stworzył w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Dzięki budnikowi mamy tę stodołe we wrzeszczu 14.08.04, 11:39 Z całą pewnością masz rację , pusty plac ogrodzony płotem z blachy , zarośnięty chwastami przez wiele lat był bardzo atrakcyjnym elementem architektury Wrzeszcza . Można też budowę zaorać , Gdańsk to bogate i dostatnie miasto . Bez mrugnięcia okiem wypłaci odszkodowania inwestorowi . A po wszystkim zostanie zaorany plac , ogrodzony płotem z blachy na którym będą rosły chwasty przez następne lata . Doskonały pomysł . Gratuluję . Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot A co w okolicy jest piekne? 14.08.04, 14:00 Gość portalu: def napisał(a): > Buda faktycznie ohydna, koło mającego powstać ECE, skandal, że się na coś > takiego zgodzili ! No tak, a sliczna jest obok mleczarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.multicon.pl 14.08.04, 18:58 Witaj sopocki Leszku ! Mleczarnie maja zaorać i powstanie tam nowe centrum handlowe. jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.04, 20:44 Bedzie sie tradycyjnie nazywalo "Manhatan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 15.08.04, 16:19 A mnie sie marzy kurna chata zwyczajna izba zbita z praostych desek Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: A co w okolicy jest piekne? 15.08.04, 17:20 Gość portalu: zadowolony napisał(a): > Witaj sopocki Leszku ! > Mleczarnie maja zaorać i powstanie tam nowe centrum handlowe. > jan No to tylko fragment problemu. Niedaleko sa chyba 3-pietrowe gomolkowskie bloki wojskowe, za torami "piekne" osiedle Zaspa, a jeszcze obok na samym rogu skrzyzowania tez sa "piekne" zabytki... Choc budowanie w tym miejscu supermarkietu nie jest dobrym pomyslem ze wzgledu na ruch drogowy - przypuszczam, ze korki beda jeszcze wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś