Dodaj do ulubionych

BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.chelmnet.pl 14.08.04, 09:35
Bojkotujemy ohydną budę LIDLA we Wrzeszczu, nikt tam nie kupuje !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! 14.08.04, 10:21
      A ja uważam , że konkurencja się przyda . I ta "buda" o której piszesz nawet
      jest całkiem przyzwoita . Dachówka , płytki klinkierowe , oczywiście skośne
      dachy . Bardzo się różni od obiektów Lidla które widziałem np. we Włocławku .
      Muszę przyznać , że nawet komponuje się z okoliczną zabudową . Bardzo
      przypomina zburzony obiekt dawnych magazynów "Bałtyku" , o który była taka
      wielka "awantura" . Mieszkasz na Chełmie , to się martw czy "Ci jakiego Reala
      pod bokiem nie postawią" . Odnoszę też wrażenie , że zaopatrzenie w Lidl-u jest
      lepsze niż w innych dyskontach , np. w Biedronce . Myślę , że sklep ten może
      się cieszyć dużą popularnością wśród okolicznych mieszkańców . Pozdrawiam .
    • Gość: def Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelmnet.pl 14.08.04, 10:38
      Buda faktycznie ohydna, koło mającego powstać ECE, skandal, że się na coś
      takiego zgodzili !
      • kalinowski11 Re: BOJKOT LIDLA WE WRZESZCZU !!!!!!!!!!!!!! 14.08.04, 10:46
        Oj ten Chełm to nam się strasznie Wrzeszczem zainteresował . Nawet IP jest
        takie samo " IP: *.chelmnet.pl " :) Kierownikiem Biedronki jesteś , że się tak
        martwisz o Lidla :)
        • Gość: master Dzięki budnikowi mamy tę stodołe we wrzeszczu IP: *.revers.nsm.pl 14.08.04, 11:25
          Mam nadzieje że ktoś zatrzyma ten koszmar.
          Ten lidl wygląda jakby go "zaprojektowało" 5 letnie dziecko w przedszkolu.
          Zdaje się ze sprawa trafi do sadu i zaorają to co już lidl stworzył w tym
          miejscu.
          • kalinowski11 Re: Dzięki budnikowi mamy tę stodołe we wrzeszczu 14.08.04, 11:39
            Z całą pewnością masz rację , pusty plac ogrodzony płotem z blachy , zarośnięty
            chwastami przez wiele lat był bardzo atrakcyjnym elementem architektury
            Wrzeszcza . Można też budowę zaorać , Gdańsk to bogate i dostatnie miasto . Bez
            mrugnięcia okiem wypłaci odszkodowania inwestorowi . A po wszystkim zostanie
            zaorany plac , ogrodzony płotem z blachy na którym będą rosły chwasty przez
            następne lata . Doskonały pomysł . Gratuluję .
      • leszek.sopot A co w okolicy jest piekne? 14.08.04, 14:00
        Gość portalu: def napisał(a):

> Buda faktycznie ohydna, koło mającego powstać ECE, skandal, że się na coś
        > takiego zgodzili !

No tak, a sliczna jest obok mleczarnia?
        • Gość: zadowolony Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.multicon.pl 14.08.04, 18:58
          Witaj sopocki Leszku !
          Mleczarnie maja zaorać i powstanie tam nowe centrum handlowe.
          jan
          • Gość: miki Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.04, 20:44
            Bedzie sie tradycyjnie nazywalo "Manhatan"
            • Gość: et Re: A co w okolicy jest piekne? IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 15.08.04, 16:19
              A mnie sie marzy kurna chata zwyczajna izba zbita z praostych desek
          • leszek.sopot Re: A co w okolicy jest piekne? 15.08.04, 17:20
            Gość portalu: zadowolony napisał(a):

> Witaj sopocki Leszku !
            > Mleczarnie maja zaorać i powstanie tam nowe centrum handlowe.
            > jan

No to tylko fragment problemu. Niedaleko sa chyba 3-pietrowe gomolkowskie bloki
            wojskowe, za torami "piekne" osiedle Zaspa, a jeszcze obok na samym rogu
            skrzyzowania tez sa "piekne" zabytki...
            Choc budowanie w tym miejscu supermarkietu nie jest dobrym pomyslem ze wzgledu
            na ruch drogowy - przypuszczam, ze korki beda jeszcze wieksze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka