Dodaj do ulubionych

Genialne obnizki w SMYKU :) warto !

06.08.05, 19:47
obkupilam dzis córeczke w smyku za 120zl a normalnie za to zaplacilabym 200zl
wiecej!! wiec Mamy lepiej sie spieszcie bo zostaly same koncówki sa BARTKI
jesienne za 64zl a nie 130! nawet za 37, sa kurtki jeansowe i sweterki cool
club po ok 20zl zamiast 65! bluzeczki cool club po 7zl body spodni co
niemiara, no wszystko,wiec jesli nie macie fortuny a potrzebujecie cos na
lato lub jesien to pedzcie szybciutko smile
Pozdrawiam
Anka
Obserwuj wątek
    • nadja11 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 06.08.05, 19:53
      Wyleczyłam sie z zakupow ubranek w SMYKU po tym jak kupiłam tam całą wyprawke
      dla dziecka nie znając jakosci.Body i kaftaniki wyglądały jak szmaty po
      kilkukrotnym praniu wycieram nimi kurze do dzisiaj...
    • maczkama Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 06.08.05, 21:45
      Bluzeczkę cool club moja córka dostała na urodziny i nie założyła jej ani razu
      bo przy pierwszej próbie odpadły zatrzaski. Badziewie totalne...
    • renata28 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 07.08.05, 02:16
      Kupuję cżesto w Smyku i jestem zadowolona. A przeceny rzeczywiście fajne i
      ciuszki również. Wszystko mimo niekiedy już wielokrotnego prania wygląda jak
      nowe.
      • pesteczka5 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 07.08.05, 12:46
        A na moich dzieciach ubranka ze Smyka noszą się świetnie i robią za te lepszesmile)

Dzięki za informację
        • utalia Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 07.08.05, 17:02
          Nadia ale przeciez Smyk to nie firma. tylko sklep. Tam sa rozne firmy, moze
          trafilas na nienajlepsza. Smyk jako sklep nie ma ni c z tym wspolnego. A
          powinien gdybys zamist wycierac kurze zareklamowala trefne ubranke. Milas do
          tego prawo.
          • ala67 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 07.08.05, 23:30
            Mnie się trafiały ze Smyka rzeczy lepsze i gorsze, jak prawie wszędzie. A jakie
            sklepy polecacie, dziewczyny, jeśli chodzi o ciuszki dziecięce? Właśnie
            wróciłam z urlopiku i rzucam się na końcówki wyprzedaży. Jutro obskakuję
            Kapphal, Cubus, C&A, 5 10 15, choć tam się pogorszyło, mam wrażenie. No, może
            jeszcze H&M - ale tam rzadziej.
    • kamilkka30 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 08.08.05, 10:58
      Ja głównie kupuję w Smyku na wyprzedaży. Dobra jakość za rozsądną cenę. W
      sezonie uzupełniam braki tanimi ubrankami z lokalnych sklepików + prezenty od
      cioci z Niemiec + babcia. Dużo wydaję na buty Bartka, ale i tak się okazało że
      muszę iść do ortopedy.
      Dzięki za przypomnienie, o kończącej się wyprzedaży.
    • palka_zapalka Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 08.08.05, 13:00
      Nie lubię smyka bo mimo wszystko jest tam drogo - TUP TUPa kupowałam o wiele
      taniej niż Smyk miał na wyprzedażycrying
      Bartek też ma wyprzedaże moze nie za 37 zł ale znacznewink
      Na jednej rzeczy oszczędzimy na drugiej nie taka polityka sprzedaży w Polsce
      jeszcze nam daleko do wyprzedaży jakie są np w Anglii
    • adsa_21 a ja kupilam.. 08.08.05, 13:18
      ogrodniczki, 2 pary bojowek i 3 koszulki dla synka. Rowniez polecam!!!
    • cubus1 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 08.08.05, 16:30
      O tak, Bartek ma wyprzedaze z 119zl na 97zlsmile
      Ja kupilam wlasnie w Smyku sandalki za 35zl identyczne za jakie placilam w
      Bartku 119zl i wlasnie zamowilam za 40zl juz z kolekcji dla starszych dzieci
      wiec naprawde sporo oszczedze bo tam ceny sandalkow siegaja nawet 130-140zl.
      Czasami warto zajrzec do Smyka,kiedys trafilam na fajna wyprzedaz ksiazeczek i
      jeszcze 20% upustu.
    • maczkama Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 08.08.05, 21:26
      Ja kupuję właściwie tylko na wyprzedażach. H&M, C&A, Cubus. Smyka nie lubię.
      Właściwie tylko buty mi się zdaża tam kupić i butelki, smoczki.
      Uważam, że ubranka są kiepskiej jakości.
      • dorotafx Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 09.08.05, 08:41
        A ja kupuje w smyku i wszystkie rzeczy jakie zakupiłam są w stanie idealnym a
        synek dawno z nich wyrósł. Na wyprzedaz w tym roku się nie załapałam. 2 tyg temu
        byłam w Katowicach i były same resztki na wyprzedaży. Buty w normalnych cenach,
        a wczoraj byłam w nowo otwartm smyku w Zabrzu i ani pół rzeczy nie ma w
        przecenie. Wszystko z nowej jesiennej kolekcji. Bartki po 139zł i świetne
        kangórki po 49,90 ale brak u nas finansów bo za tydz jedziemy na urlop i
        musiałam się "obejść smakiem".
    • misiaczkowamama Obnizki w SMYKU Łódź :) warto ! 09.08.05, 19:54
      Dzisiaj zaopatrzyłam córeczkę w fajną dżinsowa kurteczkę przecenioną z 75 zł na
      22 zł i letnia koszulkę z 20 zł na 5 zł. Niestety zostały resztki. Powyżej
      rozmiaru 86 mały wybór.
      Pozdrawiam,
      misiaczkowamama
    • agni71 Re: Skusiłam się i jestem trochę zła... 09.08.05, 21:45
      bo dopiero w domu zauważyłam, że w jeansowej spódniczce na szelkach, którą
      kupiłam córce, wyrwany jest jeden zatrzask sad Z dwójką maluchów niestety
      rzadko mam okazję jeżdzić na zakupy, więc pewnie nawet nie będę miała kiedy
      oddać tej spódniczki... Co z tego, że cena OK (16,40), kiedy ubranko
      wybrakowane... Ale kupiłam też córce sandałki Bartek (córka, ze względu na
      koślawość nóżek, po domu chodzi w sandałkach, a nie w kapciuszkach) rozm. 24
      przecenione ze 129 czy 139 na 37 zł! Co prawda kolorki trochę chłopięce granat
      z odrobiną pomarańczowego, ale buciki fajne, leciutkie i za tę cenę!
      Jeszcze bylo kilka par tych sandałków, również mniejszych. Były też sandałki
      dla starszych dzieci, bez usztywnionego zapiętka i pojedyncze pary innych firm
      (Mrugała, Viggami). W Wola Parku.

aga
      • leigh4 Jeszcze raz o jakości "smykowej"... 09.08.05, 22:31
        To fakt: w smyku poza wyprzedażą jest b. drogo i niestety sporo rzeczy jakości
        miernej. Kiedyś, z tego co pamiętam, były tam ubranka coccodrillo, teraz już
        niesad Kupuję tam tylko buciki bartka(taniej niż w sklepie firmowym, nawet bez
        wyprzedaży: sandałki granat-czerw z odblaskowym paseczkiem w ssmyku 129zł, w
        bartku 149zł) i ubranka cool club. Ubranka mają fajne wzornictwo, jakość też
        ok, ale poza wyprzedażą ceny nie do przyjęcia(aż tak rewelacyjne nie sąsmile.
        Pozostałe ciuszki u nas też niestety były założone raz albo wcale i zapakowane
        do pudła na strychsad
    • kartaga Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 09.08.05, 23:24
      A co z wyprzedażami we wrocławskim Smyku?
      • tulcia Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 09.08.05, 23:35
        Kartaga nie wiem jak z innymi rzeczami, ale nas babcia zaopatrzyla w buciki
        Bartka za 35-37 zl!! i Mrugaly za 28. Cena niesamowita, ale wyprzedaz trwa od
        piatku i juz malo rzeczy zostalo.
        • dorittak Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 10.08.05, 08:18
          We Wrocławskim Smyku zostały raczej małe numery Bartków (do 24) najwięcej było
          mniejszych 21,23, ale facony też różne. Cenny jak w innych 37-35zł.

Odzieży przecenionej tez trochę, ale raczej na 50%, ale nie jest tego w sumie
          dużo, juz sporo jest przebrane, ale mozna czasami trafić na interesujący nas
          rozmiar wink.
    • jorin a w Krakowie... 11.08.05, 14:18
      Pani z krakowskiego Smyka (Plaza) przez telefon poinformowala mnie, ze ceny
      Bartkow sa obnizone o 50%, wiec do 37 zl., o ktorych piszecie, jeszcze im
      daleko. I tak sie w zwiazku z tym zastanawiam, czy to mozliwe, ze Krakow jest
      do tylu z obnizkami, czy moze zostalam wprowadzona przez sprzedawczynie w blad?

Inna smykowa informacja z krakowskiego podworka - do sklepu w Plazie beda
      zwozone rzeczy w calego rejonu i tam tylko bedzie wyprzedaz. Jakos tak...
      • emilkaq Re: a w Krakowie... 11.08.05, 17:27
        Witaj Jorinsmile

Byłam wczoraj w Smyku w Plazie - ubranka rzeczywiscie przecenione tak jak
        opisała autorka wątku, ale buty Bartka niespecjalnie - widziałam kilka par
        sandałków, ale kosztowały ok 50 - 60 zł.
        Pozdrawiam
        • ingga Re: a w Krakowie... 11.08.05, 22:54
          Co do Smyków krakowskich - postaram się włączyć do dyskusji.
          Mieszkam koło Galerii Kazimierz, a ponieważ wracając ze spacerków robię zakupy
          spożywcze w Almie, zdaża mi się często bywać w tamtejszym Smyku.

I tak:
          jak weszły snadałki na wiosnę obniżyli ceny trzewików Bartka do 90 zł z
          groszami.
          Z początkiem sierpnia te same trzewiki, których nie wyprzedali przecenili drugi
          raz na 64,90. Szły jak woda, zostały dwa dni temu marne resztki, ze 3 duże pary
          i kilka 19-stek i 20-stek.
          Ja za długo się zastanawiałam i wypatrzony model i kolor przeszedł mi koło nosa.

Sandałki równo z trzewikami poszły na przecenę za 60 kilka zł, ale rozchodziły
          się dużo szybciej.
          I z początkiem tego tygodnia trafiłam na dwie ostatnie pary sandałków z
          wyprzedaży, żeby definitywnie wyczyścić półki z sandałków jedna para była za
          35,90 (takie męskie) a dziewczęce z kwiatuszkami złotówkę droższe.

Nie jest więc prawdą, że do Smyka w Plazie zwożą wyprzedaż z całego regionu bo
          i w Smyku w Galerii Kazimierz była super wyprzedaż.

I sandałki po 35 zł były ale dosłownie parę sztuk więc nie każdemu udało się
          trafić.
          Ja kupiłam wink ale ostatnią parę, dużo za duże, ale wzięłam na następny rok, bo
          grzechem byłoby taką okazję przepuścić - butki, które kosztują 120 zł kupić za
          35!
          • tulcia Re: a w Krakowie... 11.08.05, 22:59
            We Wroclawiu wzsystkie Bartki byly po 35-37 zl - sama mam 3 pary w tej cenie,
            znajomi tez sie obkupili za te cene. Mrugala natomiast byl po 28 zl - tak wiec
            chyba ten Krakow jakis dziwny jest smile
          • ricky300 Re: a w Krakowie... 12.08.05, 00:31
            Czesc Inga,

gdzie dokladnie mieszkasz, ja tez w okolicy Galerii Kazimierz? Nawet bardzo
            blisko!!!

Aha, poznalysmy sie w szkole rodzenia, dlugie lata mieszkalam w jednym bloku z
            Kuba. Zapytaj go, to Ci powie, kto ja jestem smile))
            A propos wyprzedazy, to chyba ja przegapilam... Niestety!

Pozdrawiam

Magda G.
            • ingga Re: a w Krakowie... 12.08.05, 15:53
              Cześć, Magda, kojarzę, kojarzę, a co!
              Tylko nick masz taki groźny!

Z tego, co Kuba mówił, to mieszkacie na Klinach, jeśli coś się zmieniło i
              przeniosłaś się w okolice Galeryjki to chętnie się spotkam.
              Może pójdziemy wspólnie z córkami na spacerek?

Wyślę Ci mój numer komórki na priva.

Pozdro.
    • eszulczewska A jak w Smykach w Poznaniu? 12.08.05, 13:30
      Jest jeszcze coś? Warto? Jeśli tak, to do któego Plaza/Stary Browar/Marcelin?

Ewa
    • renata28 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 12.08.05, 16:17
      No i po wyprzedaży.
      • leigh4 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 12.08.05, 16:35
        Wcale niesmile Wróciłam przed chwilą ze Smyka na Kruczej i w Galerii Cenrtum.
        Kupiłam dwie pary sandałków bartka(rozm 23 i 24), i dwie pary adidasków.
        Sandałki były po 35 i 31zł, a adidaski po 17 i 27. Oprócz tego wyszperałam
        kilka fajnych koszulek z krótkim rękawkiem cool club na przyszły rok, a na tę
        jesień dzinsy i trzy koszulki cool club z długim rękawkiem. Do tego w GC
        kupiłam komplet duży zabawek do piasku smoby za 5zł, zestaw zabawek plażowych
        (kosz do postawienia i miękkie piłki z materiału do wrzucania, rozgwiazdy itp,
        rakietki do odbijania, piłka dmuchana i worek plażowy) za 15zł i pomarańczową
        taczkę za 9zł.
        Jeszcze naprawdę sporo fajnych rzeczy zostało.
        A dla siebie przy okazji kupiłam dwie pary levisów po 90złsmile
        • renata28 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 12.08.05, 18:28
          W Careffourze Wileńska nie było dzisiaj śladu po wyprzedażach.
          • leigh4 Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 12.08.05, 19:38
            Polecam Kruczą-naprawdę zostało sporo rzeczy, zwłaszcza dla maluchów(mnie
            interesował przedział 2-3 latka), ale i dla starszych też można coś upolować(na
            3-cim piętrze). Ja interesowałam się tylko ubrankami cool club dla chłopców,
            ale było bardzo dużo ubranek innych firm. Nie wiem jak z ubrankami dla
            dziewczynek, ponieważ tam nawet nie zaglądałam, ale widziałam sporo b. ładnych
            dziewczęcych sandałków.
    • magdalenax Re: Genialne obnizki w SMYKU :) warto ! 14.08.05, 19:38
      Wielokrotnie kupowalam ubranka w Smyku (najwiecej Sofija i Cool Club) i zawsze
      byly bardzo dobrej jakosci.

Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka