pade 14.12.05, 13:56 Ktoś wie, bo własnie pierwszy raz załadowałam koszyk ale jeszcze nie finalizuję transakcji bo nie mogę znależć kosztów dostawy. Ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.tadka Re: Ile wynoszą koszty wysyłki w Merlinie? 14.12.05, 14:13 Teraz mają promocję i powyżej 99 zl zakupu przesylka jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
annasweet Re: Ile wynoszą koszty wysyłki w Merlinie? 14.12.05, 14:14 przesylka na terenie kraju 9 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: dziękuję:) 14.12.05, 19:54 Przed chwila zamawiałam- kwota ok 145 zł i doliczali mi 9,50 za przesyłkę, ale zaznaczyłam opcje "prezent" i koszty przesyłki zostały anulowane Teraz czekam, mam nadzieję, że wyrobią sie przed gwiazdką Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Ile wynoszą koszty wysyłki w Merlinie? 14.12.05, 20:30 Podaje link do strony Merlina, gdzie są wyszczególnione koszty wyysłki. To naprawdę solidna firma, ja zamawiam tam bardzo duzo. Moje córeczki w sumie dostana około 15-20 książeczek, więc same widzicie... www.merlin.com.pl/frontend/static_pages/info_help_delivery_desc Pozdrawiam Aga SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś