Dodaj do ulubionych

Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP

11.06.06, 08:22
Dziewczyny ,jakie jest wasze zdanie o tym piesku.Chodzi mi o to ,że ja
kupiłam szczeniaczka i mam wrażenie ,że jest coś z nim nie tak.Jes bardzo
czuły.Dzidzia ,podczas zabawy nie wysłucha do końca ani piosenki,ani
wierszyka.Wystarczy,że wykona jakiś ruch ,a włączy się następna,albo zmieni
tryb.U nas nie trzeba przyciskać funkcji,wystarczy leciutko dotknąć.Czy u Was
też tak jest?
Obserwuj wątek
    • karynk Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 11.06.06, 10:57
      Też tak jest.
    • kfcja Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 12.06.06, 16:41
      witam, ja też kupiłam córce i jeszcze go nie wypakowałam z pódełka (córcia
      dostanie go jutro) ale czy on ma te piosenki do końca czy tak mu się nagle
      urywają (np ta z literkami w połowie alfabetu).
      Pozdrawiam
      Kaśka
      • karynk Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 12.06.06, 22:50
        Zapakowana zabawka na zabezpieczenie i prezentuje wersje demo. Poszukaj za
        plecami piecka paska i wysuń go ze szczelin, nie powinien juz urywać.
    • agamamaani Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 12.06.06, 18:21
      bo na tych zabawkach pisza, żę sa od 6tego miesiąca.. a dzieci niecierpliwie
      naciskają szybciutko przyciski.. tymi zabawkami najlepiej się 2-3 latki bawią,
      które są w stanie cierpliwie wysłuchac piosenki do końca..
      • gonia0012 Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 12.06.06, 20:05
        No chyba nie do końca tak to jest.Żeby wysłuchać do końca piosenki,czy
        wierszyka piesek powinien siedzieć nieruchomosmileWystarchy,że otrze się o
        dziecko ,a zmieni repertuar.Ja osobiście spodziewałam się czegoś lepszego,żeby
        dziecko chodząc po domu mogło się bawić ,powtarzać.Jestem roszczarowana.Mamy
        też tomisia ,matematyka i są duuuużo lepiej zaprojektowane.Ten piesek jest
        tylko wizualnie słodszy.
        • baziaczek Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 12.06.06, 20:53
          Mamy szczeniaczka od miesiąca, uważam, że to był bardzo dobry zakup. Synek
          wyszukuje sobie melodie które lubi i powtarza po kilka razy, bardzo go lubi.
          Lubi też, jak ja śpiewam piosenki ze szczeniaczkiem. Ale Synek ma prawie 19
          miesięcy. Uważam, że dla młodszego dziecka ta zabawka jest zbyt skomplikowana.
          Jak Mały był młodszy bardzo lubił garnuszek na klocuszek i tą zabawkę polecam
          dla młodszego ale siedzącego już dziecka.
          • agamamaani Re: Pytanie o szczeniaczka uczniaczka FP 13.06.06, 12:41
            mja córa własnie kończy dwa lata i w prezencie dostała krzesełko uczydełko -
            bardzo mnie zdziwiło, ze na opakowaniu jest napisane , ze to dla dzieci od
            6tego miesiąca - moja jeszce nie do końca łapie o co w tym chodzi ( a nie uwazam
            jej za jakąś opóźnioną) po dwóch dniach załapała dopiero, że piosenki się
            wyłączają jak np wstanie z krzesełka.. uwazam, że to bardzo dobra seria FP -
            szczeniaczka tez widziałam, rzeczywiscie jest czuły ale tak ma większość zabawek
            FP z tego co zauważyłam .. moja już opanowała sztukę wysłuachania piosenek do
            końca - po prostu naciska coś tylko raz a nie po kilka razy (jak wczesniej bywało)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka