care_5 05.11.06, 11:27 No wiem do swiat daleko ale naleze do osob ktore kupuja przemyslane prezenty wiec szukam inspiracji i pomyslu na przezent dla 2latka(chrzesniak)-chlopca 5latka(syn) chlopca oraz dla 13letniej pannicy (corki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
care_5 Re: Co na prezenty pod chonike dla.. 05.11.06, 11:29 sorki za szybko mi sie kliknelo.. wiec odpadaja gry komputerowe,maskotki, klocki Lego badz wadera, rower, kon na biegunach , pilki,badz samochody z napedem, luneta , mikroskop tez.. ).. Wiec co??.. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Co na prezenty pod chonike dla.. 05.11.06, 11:33 Dla synka - bo mam w tym samym wieku, wiec pomoge , w zaleznosci od zasobnosci portfela: - jakis zestaw Lego (u nas na topie zestaw Racers - Ferrari) - hulajnoga - Wiktor dostal na urodziny, bije rekordy uzywalnosci - jakis film - Auta beda niedlugo na DVD - puzzle ('autowe' mamy, sa chetnie ukladane); - no i absolutny hit - Geomagi, czyli namagnetyzowane 'patyczki' i 'kuleczki', z ktorych mozna budowac niesamowite rzeczy. Zabawe zainicjowal kolega, ktory taki zestaw przyniosl mlodemu na urodziny. Teraz, po uzupelnieniach, jest to ulubiona zabawa mlodego, jego taty i mojego brata. A wyglada to tak: geomagforum.com/gallery/displayimage.php?album=63&pos=1 www.geomagsa.com/ Wejdz tez na forum "wychowanie". Tam jest przyszpilony watek o prezentach. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Co na prezenty pod chonike dla.. 05.11.06, 11:34 Poprawka, forum starsze dziecko. Przypomnialy mi sie jeszcze - tory wyscigowe z Hot Wheelsa. Odpowiedz Link Zgłoś