mama_kotula Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:09 Yyy... modne???? Może warto zapytać, czym rzeczony 4-latek lubi się bawić? BTW, jest przyszpilony wątek o prezentach, z tego, co się orientuję... Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:21 mozna sie zasugerowac reklamami na cartoon network, dzieci przewaznie chca to co w telewizji,moj prawie 2 latek pragnie lalki agatka, bo jest ciagle reklamowana miedzy bajkami chyba z 5 reklam czyli 5 rodzajow lalek na jeden blok reklamowy, serio zastanawiam sie czy mu kupic bo to chlopiec Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:22 te lalki agatka brzydkie są mój z reklam zazyczyl sobie legosiki (city w sęsie ;P) i rozne reklamowane gry mu sie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:25 moofka napisała: > mój z reklam zazyczyl sobie legosiki (city w sęsie ;P) > i rozne reklamowane gry mu sie podobają Mój 3,5-latek po sesji reklam zapałał chęcią posiadania Barbie sprzątającej psie odchody DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:26 piesek taner? ;P o.b.r.z.e.d.l.i.w.e Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:27 moofka napisała: > piesek taner? ;P > o.b.r.z.e.d.l.i.w.e Omg., podajcie link do tego pieska, nie słyszałam o nim nic! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:24 moj chcial statek piracki Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:26 Cholera... Ślepa czy leniwa??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=52768693 Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:28 niewyspana czy wredna? co komu szkodzi kolejny watek moze pojawią sie nowe pomysły ja przesledzilam zalinkowane watki i nic ciekawego nie znalazlam skoro watek pnie sie w gore, to znaczy ze kogos interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:34 moofka napisała: > niewyspana czy wredna? > co komu szkodzi kolejny watek > moze pojawią sie nowe pomysły > ja przesledzilam zalinkowane watki i nic ciekawego nie znalazlam > skoro watek pnie sie w gore, to znaczy ze kogos interesuje Najpierw szukam, przeglądam, potem zakładam. Założę się, że ona odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:38 Ona jest wygodna, Ty nie Cóż, zawsze lepiej przyjść na gotowe. zresztą co w tym złego? U nas na topie Kubuś Puchatek zatem książeczka z magnesikami. A poza tym na allegro znalazłam stary nowy poczciwy Mózg elektroniczny - myslę, że się spodoba mojemu 3.5 latkowi. Jestem wygodna. Ale nie ślepa. I dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:44 mozesz cos wiecej o tym elektronicznym mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:48 Jak dobierzesz parę i dobrze wciśniesz to się świeci www.allegro.pl/item143991277_gra_edukacjno_elektroniczna_przedszkolak_.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:49 super ten mozg!szkoda ze moj jeszcze taki malutki!, synek oczywiscie ,nie mozg:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:51 Myślałam, że to rzecz tylko z moich czasów, że na teraz jest za prymitywna i takich nie robią, ale robią Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:56 o łał az mi sie lezka w oku zakrecila tez mialam fantastyczna zabawa dzieki za pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 off topic 05.12.06, 15:49 ja się dziwię, że ten wątek tu jeszcze wisi. osobiście do założycielki wątku nic nie mam, niech sobie pyta, nawet jej podpowiem, nie będe wisnia ale czyżby moderatorki znowu zaspały, przeoczyły? jeżeli chodzi o klocki to ja polecę COBI. tańsze są od LEGO, za tę samą kwotę można kupić większy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: off topic 05.12.06, 15:58 a dlaczego nie mialby powisiec? skoro moze byc 101 watkow o tesciowych to chyba nic dziwnego, ze w okresie mikolajowym powisi 101 o prezentach tym bardziej, ze chodzi o zabawki MODNE a tego w archiwalnych watkach nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:48 Kup kolejkę w IKEI. Mój czterolatek to kocha. Drewniane tory, które można łączyć jak się chce, tworzyć nowe trasy o najróżniejszych kształtach. Do tego wagoniki łączone na magnesy. Zestaw podstawowy kosztuje teraz chyba ok 50 zł, (kiedyś były droższe), można potem kupować następne (w różnych cenach, mniejsze lub większe - w zależności od potrzeb i budżetu) rozbudowywać, tworzyć mosty, estakady, cuda na kiju. Mikołaj bawi się swoimi torami codziennie. I dodatkowa zaleta - zabawka jest nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 15:51 w szczecinie nie ma ikei a jesli dobrze oamietam to patrischa to ze szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 16:14 szkoda, bo zabawka super i mieści się w budżecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 17:32 mój jak zwykle chce lego i grę spadające małpki.Dzisiaj byłam z dziadkiem,żeby pokazać o jaką grę chodzi i juz czeka na choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 4 latek co na prezent dla chlopca? co teraz 05.12.06, 19:44 fajne te spadające malpki? moj tez przebakiwal jeszcze sie waham na jutro mam statek piracki i fure slodyczy w mezowskiej pracy dają co rok wypasione mikolajowe paczki dzieciakom czy to jeszcze u was tez funkcjonuje? mily zwyczaj uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: linki 05.12.06, 22:51 Bardzo prosiłabym o linki (w miarę możliwości) do tych 'spadających małpek' i tego pieska, co po nim anorektyczna Barbie sprząta odchody... D Odpowiedz Link Zgłoś