nita9 19.04.07, 19:38 Witam Prosze o info czy ktos ma fotelik bebe comfort? jestescie zadowoleni? jestem na etapie poszukiwania i mam niezly metlik w głowie, a moze macie jakies inne firmy godne polecenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: fotelik samochodowy 19.04.07, 21:51 Kiedys mialam bebe confort bodajze iseos. Mial pokretlo do zwezania bokow. Ja bylam absolutnie zachwycona tym fotelikiem, no ale to bylo kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: fotelik samochodowy 19.04.07, 22:29 poszukaj na forum Zakupy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Odpowiedz Link Zgłoś
nita9 Re: fotelik samochodowy 19.04.07, 23:00 dziekuje za info mi rowniez ten system ruchomych bokow bardzo sie podoba zastaniawiam sie tylko nad jednym czy to pokretlo nie zepsuje sie szybko przez czeste przekrecanie Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: fotelik samochodowy 19.04.07, 23:27 to bardzo dobry fotelik,i pokrętło o ile ja wiem prze z3 lata chrześniakowi sie nie zepsuło Odpowiedz Link Zgłoś