Dodaj do ulubionych

Co jest na topie wśród czterolatek?:)

17.05.07, 13:56
Z okazji komunii syna chciałabym kupić córci jakiś drobiazg, żeby nie czuła
się pominięta.
Doradźcie co jest teraz "trendy" w przedszkolach?smile)) Pytam, bo od mojej
córci wciąż słyszę: Emilka ma to, Julcia tamto....
Kupuję zabawki tylko 3 razy do roku, teraz mam głowę zajętą komunią więc nie
jestem na czasiesmile
Jakie są ulubione zabawki Waszych córeczek?
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:06
      moja szaleje na hulajnodze smile
      • pade Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:08
        Ahasmile
        hulajnogę, rower, wózki, lalki, kuchnię, tablice, namioty itp mamysmile
        może coś co się da wziąć do ręki?
        ale nie wiem co to miałoby byćsmile
        • monika_wroclaw Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:15
          Moja już prawie pięciolatka oszalała na punkcie Polly Pocket, na Dzień Dziecka
          dostanie samochód Polly, co ciekawe moja dwuipółlatka tez bardzo lubi się bawić
          tymi laleczkami.
          • pade Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:18
            też się zastanawiałam nad tym samochodem, zwłaszcza po tym co napisłaś w wątku
            o selgrosie,
            ale to daleko cholercia, a ja teraz latam na próby i nie mam czasu tam jechaćsad
            inna sprawa, ze jak weźmie auto do przedszkola to chyba niewiele z niego
            zostanie, co?smile
            • monika_wroclaw Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:23
              Pade, a kiedy macie komunię? Ja będę jechać do Selgrosa na zakupy to mogę kupić
              dla Ciebie również.
              • pade Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:29
                Naprawdę?
                Ale komunia w tę niedzielę, a Ty pewnie będziesz później jechaćsad
                Dopiero teraz się obudziłamsad((
                • monika_wroclaw Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:51
                  U nas też w najbliższą niedzielę, jechać będę w przyszłym tygodniu, bo oferta
                  ważna jest od wtorku 22. maja. Ja kupuję ten samochód na Dzień Dziecka, także
                  jak będziesz chciała też na Dzień Dziecka to oczywiście mogę Ci kupić smile

U nas na komunię dziewczynki nic nie dostają, Maja dostała nową sukienkę i
                  bolerko i już jest przeszczęśliwa, nie może doczekać się niedzieli aby móc się
                  wystroić big_grin, zresztą Alek też w dniu komunii dostanie tylko książki i album
                  pamiątkowy, reszta prezentów dopiero w białym tygodniu.
    • pia_ Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 14:54
      Wg mni Polly Pocket jest dla trochę starszych dziewczynek, to juz lepiej te
      laleczki i akcesoria minis groovy (w Smyku, teraz ponoc jakaś zniżka z kuponem
      z "mamo to ja"). My mamy tego trochę i młoda fajnie się tym bawi, choć ostatnio
      nastąpił nieoczekiwany napływ uczuć do Baby Annabell. Wiem, że dziewczynki
      szaleją tez za kucykami pony (tymi na motorze itp).
      A tu masz te laleczki
      www.manhattantoy.pl/index.php?d=katalog&k_id=17
      Aha, wielkościowo są ciut większe od polly pocket i wg mnie ładniejsze. My
      zbieramy dalej he, he smile
      • monika_wroclaw do Pia 17.05.07, 15:01
        Asiu, bardzo fajne są te laleczki, czy można je rozbierać i ubierać? bo u nas
        właśnie to jest największą atrakcją dla obu dziewczyn, Nina na razie tylko tak
        się nimi bawi, a Maja to wymyśla różne scenki z udziałem lalek smile
        • pia_ Re: do Pia 17.05.07, 15:28
          Niestety tylko ściągają im się spódniczki, ale za to można je wyginać i sadzać
          do autka, na koniku, leżance itp. U nas drobne akcesoria natychmiast się gubią,
          dlatego polly pocket odpada, także z powodu mniejszych gabarytów. Zresztą jak
          będziesz w Smyku, to sobie je zobacz. Najbardziej lubię ich zestawy specjalne
          np na Boze Narodzenie i na Wielkanoc. To fajna rzecz na drobny prezent, moja
          córka lubi zabierać laleczki do kieszeni, czy torebki, często kąpie się z nimi.
      • agunek1 Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 15:24
        Pia ma rację, te laleczki są super, mamy ich kilka.
        A w jakiej wysokości jest ta zniżka w Smyku?
        • pia_ Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 15:33
          No właśnie nie wie, czy wogóle sa takie kupony. Wczoraj leigh4 wysłała mi sms-a
          o tym kuponie.
          • pade Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 16:29
            Monika_ bardzo dziękuję za propozycję, jak nie kupię tego co proponuje pia to
            chętnie skorzystamsmile
          • monika_wroclaw do Pade 17.05.07, 16:32
            Przeczytałam jeszcze raz swojego wcześniejszego posta i pomyślałam, że mogłabyś
            mnie źle zrozumieć...

Ja nie mam nic przeciw obdarowywaniu dzieci prezentami w dniu komunii, sama dla
            chrzestnicy dałam rower zaraz po mszy w kościele, ale u nas jest trójka dzieci,
            w tym jedno dość małe, także gdyby w niedziele były prezenty to byłoby wielkie
            zamieszanie i cały duchowy aspekt tej imprezy zszedłby na drugi plan... dlatego
            prezenty będą po niedzieli.
            • pade Re: do Pade 17.05.07, 18:54
              Dobrze Cię zrozumiałamsmile
              U nas będą sami dorośli + mój syn i córa.
              Synek zostanie obdarowany w tym samym dniu, w którym będzie komunia, ze względu
              na przyjezdnychsmile
              A żeby córci tez było przyjemnie wymyśliłam, ze kupię jej jakiś mały drobiazg.
              Te laleczki grovies bardzo jej się spodobałysmile))
            • pade Re: do Pade 17.05.07, 18:57
              A, i jeśli chodzi o aspekt duchowy, o syna na szczęście nie muszę się martwićsmile
              Jest tak przejęty, tak zaangażowany w próby, że muszę przyznać, że jestem
              bardzo pozytywnie zaskoczona. I nie pyta o prezenty. Chyba to nie ma dla niego
              żadnego znaczenia.
              • monika_wroclaw Re: do Pade 17.05.07, 19:30
                Mój Alek podobnie, bardzo przejęty jest i o prezentach wogóle nie rozmawia, ale
                siostry a zwłaszcza młodsza byłyby bardzo podekscytowane podarunkami, więc i
                jemu też mogłoby się udzielić smile
          • kuczynska78 Re: Co jest na topie wśród czterolatek?:) 17.05.07, 17:05
            Ky=upony są w Mamo to ja. Znizka 15% na cały asortyment. Ważne do 30 czerwca.
            Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka