ewa.sopot 25.05.07, 18:54 Witam, 10 czerwca mamy z mezem 1 rocznice slubu, nie mam pojecia co mu podarowac?moze macie jakis pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komachi Re: prezent -1 rocznica slubu 26.05.07, 23:10 my stwierdziliśmy, że będziemy kupować wspólny prezent "do domu". a ponieważ jesteśmy na dorobku, więc był to dywan Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: prezent -1 rocznica slubu 26.05.07, 23:31 a my doszliśmy do wniosku, że wzięliśmy symboliczny ślub, bo chcieliśmy. i nie musimy co roku udawać, że to super doniosła chwila dla nas była i trzeba ją celebrować. tak chcieliśmy, tak się stało i już. może za 30 lat nam się sposób myślenia zmieni....)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: prezent -1 rocznica slubu 27.05.07, 00:26 to papierowa rocznica..... my kiedyś gdy bylismy świadkami na ślubie w rocznicę zanieśliśmy rolkę papieru toaletowego z napisanymi na niej życzeniami długiego i szczęśliwego życia we dwoje. maja ja do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: prezent -1 rocznica slubu 27.05.07, 08:58 Ja wyciągnęłam go do restauracji (bo 90% facetów nie zabiera tam swoich żon ) i kupiłam mu różowe obcisłe bokserki Odpowiedz Link Zgłoś