jolkab0 07.02.08, 11:35 Mąż namawia mnie na kupno żółtej spacerówki ja natomiast obawiam się robactwa i muszek .Czy przesadzam ?Prosze o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 11:36 Nie, nie przesadzasz. Robale wszelkie uwielbiają żółty kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 11:42 Ja mam żółtą parasolke do wózka i był problem z robactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 11:41 Słuszne obawy. Miałam spacerówkę w kolorze brudnego pomarańczu, genialna sprawa bo odróżniała się od innych jak żadna i zawsze była widoczna na pierwszy rzut oka na placu zabaw czy w innych zaludnionych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 11:47 Mielismy żółty namiot-domek dla dzieci. Robale go uwielbiały! Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 13:07 odradzam zolty,pomaranczowy i rażącą zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 14:25 Nie przesadzaz miłam spacerółke z żółtymi lampasami i był wielki problem z meszkami, muchami a co jagorsze osami i inny,mi żądlocymi, zwłaszca gdy w wózku było cos słodkiego do picia czy jedzenia chocby niewinny biszkpocik. Samo słodkie stanowiło wabik a w połączeniu z żółtym juz było całkiem sporym probleme. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: żółta spacerówka?porada 07.02.08, 15:58 nie wiem czy przy spacerowce dzial totak samo, ale mialam dwa kocyki dla dziecka. Jeden elektryczny niebieski - mucha nie siadala. Na zolto zielonym studenci biologii mogli sie uczyc. Kiedys kuchnie na wsiach byly malowane na niebiesko - nie bez powodu przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś