magdalenkaad 10.03.09, 12:03 Czy słyszalyście może czy w tym roku będzie tak zwany dzień Glamour ? Może ktoś wie kiedy i jakie sklepy będą brały udział w akcji promocyjnej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Dzień Glamour- czy będzie w tym roku ? 10.03.09, 12:10 No zawsze to był 12 kwietnia, ale zdaje się w tym roku w tym dniu wypadają święta Wielkiejnocy. Może przełożą ten dzień na inny termin? Niestety na ich stronie w internecie nic nie ma w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Dzień Glamour- czy będzie w tym roku ? 10.03.09, 13:32 Też to zauważyłam i dlatego się zastanawiam czy będzie w inny dzień czy w ogóle nie będzie( Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Dzień Glamour- czy będzie w tym roku ? 10.03.09, 13:39 Właśnie przed chwilą przeglądałam marcowy Glamour i dowiedziałam sie, że dzień glamour będzie na pewno 18 kwietnia, już szósty. Zawsze staram sie z niego skorzystać. Tym bardziej, że przypada w okolicach moich urodzin, już sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Dzień Glamour- czy będzie w tym roku ? 10.03.09, 14:22 A w tym marcowym numerze sa kupony znizkowe? Aga Odpowiedz Link Zgłoś