iza.gch 10.03.06, 15:36 Jaką szkołę rodzenia poleciłybyście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka Re: Szkoła rodzenia-Kraków 10.03.06, 20:32 dużo pozytywnych opinii było o szkole na Ujastku i w Żeromskim. Nietstey w żeromskim do sierpnia brak już zapisów. W Ujastku co miesiąc robą nowe zajęcia więc może się załapiesz. www.ujastek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxyz Re: Szkoła rodzenia-Kraków 13.03.06, 22:50 Ja teraz bedac po szkole i po porodzie ,to uwazam ze szkole rodzenia trzeba wybrac najblizsza. Chodzi o to bys sie dodatkowo nie nameczyła tam jezdzac a wiedza to mniej wiecej wszedzie jest podobnie przekazywana. Odpowiedz Link Zgłoś
rybinek17 Re: Szkoła rodzenia-Kraków 14.03.06, 22:30 Ja uczęszczam do szkoły rodzenia współpracującą z Siemiradzkim i jestem bardzo zadowolona. Jej koszt to 250zł zajęcia 3razy w tygodniu gimnastyka+wykład lub zajęcia praktyczne z pielęgnacji noworodków do tego w poniedziałki dodatkowo areobik w basenie. Bardzo gorąco polecam. Zapisy we wtorki, środy i czwartki od 14:30 DO 17:00 TEL. 423 36 36 Aleja Słowaackiego48 Odpowiedz Link Zgłoś
rybinek17 Re: Szkoła rodzenia-Kraków 15.03.06, 13:12 Podałam będny numet telefonu 012 423 36 66 Sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
laura.croft Re:Siemiradzkiego 15.03.06, 17:12 www.noworodek.pl/ Ja również polecam szkołe rodzenia przy Siemiradzkim ,w którym też rodziłam i jestem b.zadolona mimo,ze nie zapłaciłam nikomu i nie miałam swojego lekarza. Dostałam zzo ,które mi zaproponowano , nauczono jak przystawić do piersi ,pomagano w każdej ,nawet błachej sprawie a położne i lekarze okazali się b.pomocni i życzliwi - polecam! Powyżej wkleiłam Ci ich stronę - można się sporo dowiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś