kremoofka 20.09.04, 13:23 ze niedlugo i ja bede podpisywac swoje watki jako "frustrat-ka" bo troche juz mnie denerwuje post goscia, ktory nie wie co ze soba wieczorem poczac no coz... moze dzis biometr niekorzystny i dlatego sie czepiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlrafik Re: szczerze powiem 20.09.04, 13:28 ... może trzeba założyć wątek przeciwny?... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: szczerze powiem 20.09.04, 13:36 ja na przykład już nawet nie tykam tego wątku bo znim moja cudowna maszyna wyświetli stronę to kawę można by wypić chyba ze trzy razy.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia słowo w obronie wątku.... 20.09.04, 14:34 a mnie sie otwiera bez problemu i często tam zagladam...bo jest sympatycznie, nie ma ogłoszeń, chamskich zaczepek i ciągłego pozdrawiania wraz z nowym dniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: słowo w obronie wątku.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 15:01 cola, nie rób reklamy, bo jeszcze jakieś podejrzane typy zaczną tam włazić! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: słowo w obronie wątku.... 20.09.04, 15:03 ...to nie reklama, tylko trochę przykro mi sie zrobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: słowo w obronie wątku.... 20.09.04, 15:11 columbia - nie o to przeciez chodzi, zeby sie komus przykro robilo glowa do gory i nie smuc sie ani tym bardziej nie gniewaj no pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: słowo w obronie wątku.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 15:28 jeżeli chcecie zobaczyć denerwujące wątki, to przyjrzyjcie się zaśmieceniu forum "moda" przez wątki "siurkowe"! Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: szczerze powiem 20.09.04, 17:09 Bo ten wątek działa na nerwy. Komuś się pomyliło forum z czatem. Ale nie ma w regulaminie zapisu, że nie wolno się umawiać do kina. Jeśli ten wątek jest bardzo nielubiany przez wszystkich mogę go np. przesunąć na podforum imprezowe. Czekam na opinie. bot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: szczerze powiem IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 17:13 a co was tak denberwuje? że dużo trzeba czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki brat Re: szczerze powiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:45 a co, jestesmy w big braderze, ze wszyscy musza miec dostep do waszych pogaduszek? poszli na czat albo wymienic sie numerami gadu gadu Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szczerze powiem 20.09.04, 18:02 Gość portalu: wielki brat napisał(a): > a co, jestesmy w big braderze, ze wszyscy musza miec dostep do waszych pogadusz > ek? poszli > na czat albo wymienic sie numerami gadu gadu nikt nie każe Ci go czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki brat Re: szczerze powiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 18:04 totez nie czytam, masochizm mnie nie kreci, podobnie big brada, ale rozumiem irytacje innych (jak widac wielu) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szczerze powiem 20.09.04, 18:06 Gość portalu: wielki brat napisał(a): > totez nie czytam, masochizm mnie nie kreci, podobnie big brada, ale rozumiem ir > ytacje innych > (jak widac wielu) z Tobą trzech.. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_panna Re: szczerze powiem 20.09.04, 18:14 a was ile tworzy ten watek? sto? przeciez nie bedziemy sie licytowac kto ma wieksze poparcie, daj spokoj, ja rozumiem i kremoofke i ciebie i osobiscie mnie wali, czy ten watek bedzie czy nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: szczerze powiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:54 sa rzeczy na forum, ktore bardziej dzialaja na nerwy niz watek, ktorego i tak malo komu chce sie sledzic Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szczerze powiem 20.09.04, 17:56 ciekawe, że czepiasz się tego wątku i chcesz go przesuwać...a ja od jakiegoś czasu próbuję pozbyć się tego cuda i nic forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15482131 Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: szczerze powiem 20.09.04, 17:59 Już się go pozbyłeś/łaś. A na przyszłość - znasz mojego maila. Zapraszam do korzystania. bot Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: szczerze powiem 20.09.04, 18:00 ja tam nic nie widzę, pewnie ci sie powiodło... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: szczerze powiem 21.09.04, 10:40 das bot dzieki za zrozumienie bo wczoraj chyba sie narazilam piszac ten post (hmm, ciekawe dlaczego) ale ten watek ma chyba wielu zwolennikow wiec coz... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: szczerze powiem 20.09.04, 18:37 skoro wszystkich zebrało na szczere wynurzenia to i ja dodam coś od siebie: czy ktoś zmusza tu kogoś do czytania tego wątku????????????? nie więc w czym problem????????? codziennie tworzycie wątki typu witam wszystkich, żegnam wszystkich, pozdrawiam wszystkich... super możecie sobie przenieść ten wątek na jakieś podfurum - jest mi to ganz egal - podobnie jak wątki "pozdrowieniowe", które są niesamowicie wręcz ciekawe... cholera, cwaniaczków wypisujących inwektywy to się nie czepicie... p.s. ja nie wiem co Wy macie z tymi komputerami, że nie możecie otworzyć długiego wątku... mi się otwiera w 3 sek pozdrawiam Was szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: szczerze powiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 23:37 prawda jest taka, ze i ten dlugi i te krotsze powitalne watki sa zajebiscie ciekawe i wszyscy czekamy na wiecej. a jak sie do nich doda jeszcze reklamy, kryptopedalow i transwestytow to wychodzi... tadam ... FORUM KRAKOW . niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
swing w takim razie... 21.09.04, 13:45 usuńcie wszystkie "niewłaściwe" wątki! za długie, za krótkie, prywatne, nie krakowskie, nieaktualne... wyślijcie wszystkich tam gdzie ich miejsce na gg, na forum opinie, na forum restauracje, na ogłoszenia, do Wrocławia, gdziekolwiek a zadających głupie pytania do diabła... na pewno od razu zrobi się ciekawie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: szczerze powiem 21.09.04, 14:31 A mnie jest ganz egal, bo jeśli mówimy o tym tasiemcu na górze, to i tak nie chce mi się otworzyć. W sumie szkoda, bo tak to nawet nie wiem, o co cały rwetes ;P Poza tym chyba pójdę się poużalać nad jakością mojego rzęcha.. Albo może wątek o tym założę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szczerze powiem 21.09.04, 14:33 jeżeli możesz, to wpadnij na ten watek pod wieczór...wtedy jakoś lepiej chodzi...nie wiem, dlaczego..... może Ci sie spodoba i staniesz po ciemnej stronie mocy.... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: szczerze powiem IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 16:11 ale muszę ostrzec: to wciąga! mi też się czasami wolno ładuje, ale jestem wytrwała Odpowiedz Link Zgłoś