Dodaj do ulubionych

A moze powozem do slubu?

IP: *.devs.futuro.pl 23.04.05, 15:15
Czy ktoras z was ma powoz na slubie? To bardzo romantyczny pomysl, ale mam
sporo obaw. A co, jak bedzie lało? Mam slub w sierpniu, wiec chyba moge liczyc
na ladna pogode. Poza tym jakie sliczne beda zdjecia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mona Re: A moze powozem do slubu? IP: *.telia.com 23.04.05, 20:06
      Moja siostra marzyla o powozie(bryczka),slub brala w pazdzierniku 2003.Duzo
      osob mowilo ze nie wypali bo pogoda no i juz troche zimno.Umowili sie z woznica
      ze jak bedzie zimno to nici z bryczki.Wpiatek bylo troche strachu ale w sobote
      wyjrzalo slonko i wszystko bylo ok .Wszystkim sie podobalo,zdjecia cudne,bardzo
      naturalne.POLECAM
      • noemi_kh Re: A moze powozem do slubu? 24.04.05, 00:09
        Nie chcę was zniechęcać, ale aż mnie zmroziło jak przeczytałam o powozie...
        Oczywiście pomysł sam w sobie nie jest zły... tylko parę lat temu na ślubie w
        moim mieście koń zdechł w połowie drogi na salę weselną! To była tragedia!
        Młodym odechciało się zabawy...
        • Gość: Niki Re: A moze powozem do slubu? IP: *.devs.futuro.pl 24.04.05, 21:10
          O Boze!!!!!!!!!! Prawdziwy koszmar! Ale tego sie nie przewidzi.

Znajomej fotograf popelnil samobojstwo miesiac przed weselem, a wczesniej zmarly
          obie babcie i wokalista z orkiestry. Slub byl 11 wrzesnia i wszyscy byli
          przygotowani na najgorsze... Ale tego dnia ten pech ich opuscilsmile)
    • julek11 Re: A moze powozem do slubu? 24.04.05, 01:05
      U nas jest tak,że można mieć gratis bryczkę-przejazd do kościoła,a potem na
      salę.Jest w porządku.Wszystko okaże się w praniu-bo ślub mamy w październiku.W
      razie deszczu i zimna-auto przygotowanesmile
      • Gość: aw Re: A moze powozem do slubu? IP: *.milczanska.net 25.04.05, 10:22
        rikszą pan młody wiezie pannę młodą
        • Gość: justyskam Re: A moze powozem do slubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:01
          Ja też chorowałam swojego czasu na bryczkę - ślub w lipcu więc pogoda pewnie
          dopisze. wynajęcie bryczki kosztuje u nas 350 zl za godz.!!! a bryczka nie była
          zbyt okazała. zdecydowaliśmy się jednak na samochodzik - cadillac z 1939 r. smile
          za 600 zl (3 godz).jestem bardzo zadowolonasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka