elld 28.06.05, 11:43 znalazłam Joltex - jego sprzedają sklepy interentowe oraz jeden w salonie, Nowolipki: www.slubne.pl/?pid=41&col=154&cmd=show_col czy widziałyście gdzieś jeszcze? zależy mi na kremowym z dużą ilością tiulu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_pysia79 Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 11:53 Cześć, ja też poszukuje kapelusza. Zamówiłam ten z jolteźu , model 505a ( z piórkami) ale go odesłalam, bo przysłali mi biały (zamawiałam ecru), a do tego był tandetnie wykonany (moim zdaniem). Modniarka na chmielnej zrobi ci jaki zechcesz, ale za ok 450 zł W salonach kosztuja od 500-700, można wypożyczyć za pół ceny + kaucja, to ci wtedy zamówią jaki bedziesz chciała ( 2 tyg to trwa), pytałam w cymbeline na świętokrzyskiej. Poza tym jest jeszcze kilka modniarek, ale nie wiem co i jak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 12:07 na świętokrzyskiej też byłam, mają frimy www.katrin.pl, ale one mi się średnio podobają; pofatyguję się na chmielną szukałaś może tych francuskich w internecie, które sprzedają na Nowolipki? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 12:10 Te francuszkie są niestety dla mnie za drogie: www.le-jour-j.com/les_accessoires.php4?langue=en&page=1&categorie=CHM Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 13:41 szukam ich raczej jako wzór Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 12:07 W "tylko ona" maja kilka bardzo ładnych, zobacz też w porthos www.porthos.com.pl/ , mają kilka sklepów firmowych. Ładne kapelusze miały też panie w salonie, w centrum handlowym Land. Jeszcze jest modniarka na BRACKIEJ 5, ale nie byłam tam. Poza tym na allegro jest kilka ofert: www.allegro.pl/search.php?string=kapelusz&description=1&category=566&country=1 Powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 13:43 Porthos - byłam w sklepie firmowym, ale nie mają tiulowych tylko z siateczki, dla mnie mało eleganckie; Podajdę do Landu i na Bracką 5, bardzo Ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia29 Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 15:52 Za namową jednej z forumowiczek trafiłam ostatnio do pracowni dodatków ślubnych Angelika na ul Nowolipki 26 m.100. Ceny niewygórowane, dodatki robione ręcznie na zamówienie, pani przemiła. Myślę, ze kapeluszowi też dałaby radę. Warto odwiedzić. Kiedyś polecałam komuś Marte Rutę ale jej kapelusze podobno nie nadają sie na śluby. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 16:23 Marty stronę oglądałam, wydaje mi się bardzo zdolną) ale zajrzę również tam gdzie piszesz, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 16:49 Marta Ruta podobno robi też ślubne kapelusze, poszukaj w moim wątku też o kapeluszu w W-wie, był jakieś 2 miesiące temu. Nie byłam tam jeszcze, bo akurat miałam co innego na głowie (nomen omen). A poza tym dowiedziałam sie, ze jakiś modysta jest też na Wilczej (wspólnej?), podobno najbardziej znany i najlepszy w Warszawie; cy ktoś coś o nim wie? Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 17:08 takie adresy znalazłam, ale tego na wilczej, wspólnej nie ... Angelika Nowolipki 24 Warszawa, Śródmieście tel. (0-22) 838 51 13 Modystka Warszawa ul. Chmielna 4 tel. (0-22) 828 54 95 Pracownia Kapeluszy M. Fila Warszawa ul. Puławska 7/9 (wejście od Skolimowskiej) tel. kom. 0-506 646 964 Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Kapelusz ślubny gdzie w W-wa? 28.06.05, 19:13 Pani w pracowni "Angelika" nie robi kapeluszy. Dzwoniłam i pytałam. Za to robi różne dekoracje, aplikacje, kwiaty itp. Adresy poleconych modystek (ale nie sprwadzonych przeze mnie): Zamoyskiego 43, tel 8187248 Bracka 5/1,tel 6218438 Odpowiedz Link Zgłoś