Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:17 Niestety mam krzywy kręgosłup i chciałabym dostać zwolnienie z wf-u i skierowanie na gimnastyke korekcyjną. Czy w Łodzi jest jakiś odpowiedni ortopeda? (najlepiej prywatny) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 28.09.05, 16:39 Każdy prywatny ortopeda będzie dla ciebie miły, bo przecież za to mu się płaci. Wszystko jedno do którego się zwrócisz, będzie tak samo - skieruje cię na prześwietlenie, obejrzy zdjęcie, oceni czy kwalifikuje się do zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.09.05, 21:41 nie ze wszytkimi tak samo. wprawdzie miłych mnóstwo jednak nie tak łatwo dostać zwolnienie ( w każdym razie nei wszędzie). a ta wada kręgosłupa to poważna jakaś czy chcesz sie z wf wysmerfowac po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
bellad0nna Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 29.12.15, 21:09 Jeśli szukasz dobrego ortopedy, to polecam doktor Krystynę Lesiuk z MagnuS Clinic. Podejrzewam, że zamiast zwolnienia da Ci zalecenia ćwiczeń odpowiednich dla Twojego problemu - możesz je podsunąć swojemy wf-iście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszt80 Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 24.01.17, 09:35 W sprawie leczenia polecam Ci konsultację z doktorem Marcinem Milczarkiem, przyjmuje prywatnei w centrum medycznym LaVida. Na pewno wystawi skierowanie i myślę, że zwolnienie też. Odpowiedz Link Zgłoś
dandys_78 Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 02.03.17, 12:12 Jak dobry ortopeda to prywatnie, znam to doświadczenia. Ze swoim kolanem chodziłem do ortopedy w szpitalu bonifratrów. Przyjemni ludzie no i wiedzą co robią. Odpowiedz Link Zgłoś