Dodaj do ulubionych

Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:17
Niestety mam krzywy kręgosłup i chciałabym dostać zwolnienie z wf-u i
skierowanie na gimnastyke korekcyjną. Czy w Łodzi jest jakiś odpowiedni
ortopeda? (najlepiej prywatny)
Obserwuj wątek
    • tingel-tangel Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 28.09.05, 16:39
      Każdy prywatny ortopeda będzie dla ciebie miły, bo przecież za to mu się płaci.
      Wszystko jedno do którego się zwrócisz, będzie tak samo - skieruje cię na
      prześwietlenie, obejrzy zdjęcie, oceni czy kwalifikuje się do zwolnienia.
      • Gość: fleurette Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.09.05, 21:41
        nie ze wszytkimi tak samo. wprawdzie miłych mnóstwo jednak nie tak łatwo dostać
        zwolnienie ( w każdym razie nei wszędzie). a ta wada kręgosłupa to poważna jakaś
        czy chcesz sie z wf wysmerfowac po prostu?
    • bellad0nna Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 29.12.15, 21:09
      Jeśli szukasz dobrego ortopedy, to polecam doktor Krystynę Lesiuk z MagnuS Clinic.
      Podejrzewam, że zamiast zwolnienia da Ci zalecenia ćwiczeń odpowiednich dla Twojego problemu - możesz je podsunąć swojemy wf-iście ;)
    • tomaszt80 Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 24.01.17, 09:35
      W sprawie leczenia polecam Ci konsultację z doktorem Marcinem Milczarkiem, przyjmuje prywatnei w centrum medycznym LaVida. Na pewno wystawi skierowanie i myślę, że zwolnienie też.
    • dandys_78 Re: Szukam miłego lekarza/rkę ortopedę w Łodzi 02.03.17, 12:12
      Jak dobry ortopeda to prywatnie, znam to doświadczenia. Ze swoim kolanem chodziłem do ortopedy w szpitalu bonifratrów. Przyjemni ludzie no i wiedzą co robią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka