longbzdeta 18.02.08, 11:59 Zastanawiające to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: longbzdet Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 12:04 Nie ma tez Jelonka72, brak NefNefa... Yavora, Huuana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Symaptyczny Jaś Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 12:09 Nie ma też Zamka, Grovera, Vladipa. Forum zdechło. A właściwie zostało zarżnięte. Polityką i ilorazem inteligencji co niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
longbzdeta Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 12:39 Czyli niektorzy czuwają w ukryciu do czasu tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 12:44 No Big nie jest samobojca, przeciez po tym jak IV RP przelala Kalacie 1,3 mln zl za glosik, to kazdy normalny czlowiek by sie wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 13:07 Gość portalu: nett1980 napisał(a): > No Big nie jest samobojca, przeciez po tym jak IV RP przelala > Kalacie 1,3 mln zl za glosik, to kazdy normalny czlowiek by sie > wstydzil. Jak na razie ludzie się wstydzą ze głosowali na PO:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 13:12 Ty nawet nie nie wiesz co to wstyd, bo normalny nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 13:27 Gość portalu: nett1980 napisał(a): > Ty nawet nie nie wiesz co to wstyd, bo normalny nie jestes. Każdy pseudointeligent tak mi mówi czt.wykształciuch:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 13:32 To wytlumacz o madry i inteligentny jak Doda i jej przez ciebie podziwiane silikony, jak to sie stalo, ze pani Kalata z szamoobory dostala od IV RP tyle mamony... HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 13:41 Ooo linka nie dalam, o ja niedobra. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 21:14 Longeto, jesteś mądrym, powaznym mężczyzną, Pochodzisz z dużego miasta, mieszkasz w mniejszym mieście. Na pierwszy rzut oka wszystko jest ok. Ale czy mógłbyś się odnieść merytorycznie do IV RP i jej 1.3 mln dla Kalaty. Nie wrzucaj że PO coś tam,albo co innego, że wykształciuchy, że ktoś się wstydzi. Odnieś się tylko do tego "IV RP przelala Kalacie 1,3 mln zl za glosik" Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 21:20 atreck napisał: > Longeto, jesteś mądrym, powaznym mężczyzną, Pochodzisz z dużego > miasta, mieszkasz w mniejszym mieście. Na pierwszy rzut oka wszystko > jest ok. Ale czy mógłbyś się odnieść merytorycznie do IV RP i jej > 1.3 mln dla Kalaty. Nie wrzucaj że PO coś tam,albo co innego, że > wykształciuchy, że ktoś się wstydzi. > Odnieś się tylko do tego "IV RP przelala Kalacie 1,3 mln zl za > glosik" Oczywiście to żart z tym mądrym,skoro robie tu za głupola z kartofliska:-))) Brak danych........nie wiem o co chodzi,ale jest pewna osoba na tym forum co wie wszystko ma nawet kumpli na Bałkanach to....................................................Nett Pozdrawiam i idę POwoli spać miałem ciężką noc w fabryce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 15:10 Współczuję Big_Paskudzie. Żal mi Go. Tak się zawiódł Bidaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaPO z ostatniej chwili! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 15:15 Big_Newsa aresztowano w zeszłym tygodniu odbierając mu nawet prawo do ostatniego posta na forum. tym samym został pierwszym więźniem POlitycznym w okresie po upadku niedoszłej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: z ostatniej chwili! 18.02.08, 15:41 Nie wszystko jeszcze stracone. Wierzę, że jego - jakżeby inaczej - ale jego to na pewno Prezydent ułaskawi. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: z ostatniej chwili! 18.02.08, 17:35 Bigi widocznie(?) ma was w "dupie":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_longeta Myślisz że wszyscy tam się u niego by zmieścili? 18.02.08, 18:59 Myślisz że wszyscy tam się u niego by zmieścili? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Myślisz że wszyscy tam się u niego by zmieści 18.02.08, 19:03 big_longeta napisała: > Myślisz że wszyscy tam się u niego by zmieścili? Myślę że przenośnia to dla ciebie tajemnica:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_longeta Przenośnia, metafora i parafraza 18.02.08, 19:07 Przenośnia, metafora i parafraza towarzyszą mej pracy od zarania dzięki umiejętności całkowania i znajomości liczb urojonych, docencie:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Przenośnia, metafora i parafraza 18.02.08, 19:08 big_longeta napisała: > Przenośnia, metafora i parafraza towarzyszą mej pracy od zarania > dzięki umiejętności całkowania i znajomości liczb urojonych, > docencie:))))))))))))))))))) Nie potrzebna insynuacja..........możesz śmiało pisac robolu:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_longeta Re: Przenośnia, metafora i parafraza 18.02.08, 19:18 „niepotrzebna” pisz razem:)))))))))))) - robol, który roboty się nie wstydzi Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Przenośnia, metafora i parafraza 18.02.08, 19:23 big_longeta napisała: > „niepotrzebna” pisz razem:)))))))))))) > - robol, który roboty się nie wstydzi Och,Ach!!!.........chyba nie było mnie na tej lekcji,pracowałem.........zawsze wyrabiam miesięczną normę godzinową przewidzianą w Kodeksie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 21:41 Jak dla kogo. Mnie z tym Krakusem nic nie łączy. No, może tyle, że się za mną wlókł, czas jakiś. Znam ciekawsze asocjacje, w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 21:46 To ty czy nie ty, a jezeli ty, to skad mamy wiedziec, ze jednak nie jakas "podrobka z fabryki na Tajwanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:00 Ja ja. Poniosło mnie na na krótko do stolicy. Tylko mi się logować nie chce. Inna rzecz, że i udzielać się na forum też jakby brakuje mi ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:13 Bigi, zasmucasz mnie popadaniem w deprechę. Czy zaczęły nachodzić Cię myśli, czy cokolwiek ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:27 Żadna deprecha. Po prostu to forum staje się nudne niczym czarna kropka sportretowana na czarnym tle. I w żadnym razie nie przyznam, że powodem takiego stanu jest gadanie o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:34 Czarna kropka sportretowana na czarnym tle może być wprost fascynująca i inspirująca. Wiesz, znudzenie nie przychodzi i nie nachodzi człowieka tak bez przyczyny. Czy w związku z tym, iż zaczynasz odczuwać znudzenie i rozczarowanie, masz już jakieś konkretne plany, zamierzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:43 Rzeczywiście, może być. Pod warunkiem, że nie jest tak przewidywalna i pospolita jak większość z tutejszych nudziarzy. Natomiast plany i zamierzenia mam wciąż i nieustannie. Żadne forum, jego forma i atrakcyjność, nie mają na to najmniejszego nawet wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 23:01 To zabrzmiało już bardziej optymistycznie. Obiecywałeś nie tak dawno - jakby odgrażając się, że jeszcze trochę się POnaprzykrzasz. Chcę Ci to przypomnieć. Ostatnio tak sobie myślałam, że to pod Twoim wpływem zaczęłam interesować się bardziej kanałem TVN24. To przez tę kawę na ławę. Bigi, czy widziałeś te banery z Lisem? To też za rzekomo nasz 40proc. abonament/ Kiedyś śpiewało się: Wars wita Was. Dziś mamy śpiewać: LiS wita PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj i żebyś miał człowieku jasność... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:12 > Po prostu to forum staje się nudne niczym czarna kropka > sportretowana na czarnym tle. ...Dzięki Tobie i Longecie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Histeryzujesz;-) 19.02.08, 09:24 Nicki mają teraz inne problemy: finanse.wp.pl/POD,1,wid,9671270,wiadomosc.html?O%5Bpage%5D=2&O%5Bpage%5D=2&redir_url=http%3A%2F%2Ffinanse.wp.pl%2FPOD%2C1%2Cwid%2C9671270%2Cwiadomosc.html%3Frfbawp%3D1203405633.765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj A ty nic od siebie nie potrafisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:31 Klikasz na chybił trafił linki i je tu kopiujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A ty nic od siebie nie potrafisz? 19.02.08, 09:33 Gość portalu: sj napisał(a): > Klikasz na chybił trafił linki i je tu kopiujesz. Oczywiście.........klikam na ślepo,bo kogo dzisiaj obchodzą POdwyżki skoro mamy cudownego Donka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:22 Co z Tobą, Big? Wracasz, a tak jakby Cię energia opuściła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:28 Wracam, nie wracam... Się jeszcze zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 13:04 Dobra przyznaj sie, ze na koncercie The Cure byles! Nie taki BigNews wiekowy jak sie kreuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 19.02.08, 14:42 Przyznasz jednak, że wskazany osobnik łysieje i staje się klasycznym "przyczajonym vipem". Wielka sztuką jest pokochać własną klasyczną łysinkę i zrozumieć, że szacunek od innych zdobywa się czasami "nawet" prawdą i zrozumieniem, a nie fałszem i wiecznymi marzeniami. POmijam sprawę pałaszowania lodów śmietankowych w POlewie Poziomkowej [jeśli dobrze pamietam]. Z łysinką mu do twarzy, choć to zajmujacy koleś z innej bajki, nie mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 14:57 A ty o Robercie S.? Bo Big jako zywo nikt nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SJ Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:59 > choć to zajmujacy koleś z innej bajki, nie mojej To czemu się tak nim podniecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:01 Jest. Ten sam. Niezmiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:03 Nie wierzę. Cosik mi się wydaje podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:12 Twoja sprawa. Zbyt podejrzliwa jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:15 No to żle, że nie jestem łatwowierna? Już sobie przeczytałam wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:15 Jeszcze ani razu nie uzyl zwrotu "w cuglach". To nie moze byc on. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:22 "W góglach" też nie użył. A więc to także nie Yavor. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:17 To nasz brzeziński Świszczypała jest Krakusem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:24 Trooly to nie Longeta. Ten pierwszy to Krakus, wędrujący po Polsce. A konkretniej po różnym gazetowych forach miejskich, w tym i po FŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 18.02.08, 22:27 Dzięki za wyjasnienie. To Trooly to taki krakowski Jasio Wędrowniczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.acn.waw.pl 18.02.08, 22:30 Nic ponadto, co napisałem, już nie dodam. To nie jest postać z mojej bajki, delikatnie mówiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trooly Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.02.08, 08:14 Jam jest Trooly, który kocha cały kraj. Nie jestem krakusem, choć me serce bije na myśl o tym wspaniałym grodzie. Łódź jest dla mnie uspokojeniem , rozsądkiem i przyszłością, a Biguś Gwizdacczek? Hm, zima się kończy, POmyślimy jeszcze o lodach śmietankowych w POlewie truskawkowej, jeśli dobrze zapamiętałem. Bigi jest jak lek "smekta" lub czasami odwrotnie. Myślę, że pomimo wielu przykrości, jakimi mnie raczy, jest jednak potrzebny. Pozdrowienia ślę, trwajcie w miłości i wzajemnym szacunku, a przy okazji walczcie o usmiech i POPiS, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Tylko dlaczego BigNews jest taki wulgarny i to nie 19.02.08, 15:00 Tylko dlaczego BigNews jest taki wulgarny i to nierzadko, co? A że jest potrzebny to fakt. Inaczej by go nie było. Ostatnio za bardzo zgrubiał. Siedzenie przy necie tak robi. Ale może wreszcie zrobi karierę polityczna a nie będzie tylko zatykał finansowo niezłe posadki??? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Tylko dlaczego BigNews jest taki wulgarny i t 19.02.08, 15:11 To jednak nie jest POtworem, bo jest? Widziałam go wczoraj na filmie sprzed lat. Wykapany Big. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 19.02.08, 15:05 Tyś jest Trooly, Jasio Wędrowniczek po całym kraju. Z nie jednego pieca chleb jadasz. To nie były lody śmietankowe w POlewie truskawkowej. Cha... cha! Pamiętam, w jakiej! O POPiS nie warto walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nie ma Trooly nie ma BigNewsa 19.02.08, 22:18 Serduszko Ty nasze, jam jest Trooly ale o Jasiu Wędrowniczku nic nie słyszałem, słowo. Bywa, że chwyta mnie chęć na maleńką podróż tu i tam, dzięki temu mam poczucie więzi z wieloma regionami, takie to uspokajające. Ostatnio odczuwam zmęczenie zimowe, paluchy nie chcą walić w klawiaturkę, pewnie mam w sobie coś z niedźwiedzia. Wspominasz o pałaszowaniu chleba, hm watpię by ktoś z nas liczył dostawców chleba ale przyznaję, ilekroć odwiedzam [wcześniej nie poznane]inne miejscowości, zawsze staram się w danej nabyć bochenek pachnącego chleba. Jak wiem, nie jestem w tym odosobniony. Z lodami to faktycznie było inaczej, chyba były śmietankowe w POlewie POziomkowej. Gwizdaczek strasznie mnie wymęczył, POmino wielu prób nakłanienia tegoż osobnika do oddania się błogiemu pałaszowaniu, on lody lekce sobie ważył. Z uporem maniaka, jak wyrafinowany twardziel nawet na swoja szkodę, normalnie wzmacniał nową siłę POlityczną. Jak to tak, pałaszować lody darowane przez człowieka o zbliżonych POglądach POlitycznych, to zniewaga dla wielkości, długości, a nawet ciągliwości, zniewaga dla majestatu... Dlaczego twierdzisz, że nie warto walczyć o POPIS? Przypomnij sobie rozmowy z przed roku. Czary mary, nadal swary? Może jednak nadal warto. Odpowiedz Link Zgłoś