Gość: Carla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 18:01 Witam :) Czy ktos z Was moze mi polecic wykonawce mebli kuchennych z okolic Chorzowa - solidnego i w miare taniego :)Czy meble kuchenne naprawde musza kosztowac 8 tys i wzwyz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasika Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 21:08 Czy meble kuchenne > naprawde musza kosztowac 8 tys i wzwyz??? To zależy ile metrów i z czego chcesz mieć fronty. Ale mniej więcej tak! Ja byłam w kilku salonach, sklepach, łącznie z Ikeą i po wszelkich wyliczeniach wybrałam to www.keja.rsl.pl/index_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:06 dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: 81.210.27.* 06.06.08, 12:55 Jestem z Rudy Śląskiej i właśnie w najbliższym czasie będę się rozglądać za wykonawca kuchni. Napisz, proszę, jakie masz pozostałe uwagi poza kosztami. Czy spełnili Twoje oczekiwania? Czy zrobili coś nie tak jak miało być? Wszelkie plusy i minusy. No i czy poleciłabyś tą firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
aina40 Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor 23.04.08, 09:12 Podaj maia, to prześlę Ci namiar na stolarza, któey mi robił meble. Mieszka w okolicach Dobrodzienia. A tak to wygląda: fotoforum.gazeta.pl/5,2,aina40.html Cena natomiast głównie zależy od wartości uzytych materiałów, oraz od wyposażenia dodatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:45 Carla.Carla@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabi Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.05.09, 19:23 jeżeli jeszcze można też prosiłabym o namiary na tego stolarza sabina3zk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.3.cust.bredband2.com 23.04.08, 12:59 www.meble.nom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:47 Zobacz w Prosper III w Będzinie ul. Małobądzka 156 tel. o-32 267-56- 00 Firma z 10-cio letnim doświadczeniem.Wykonują meble kuchenne szafy i inne nietypowe meble solidnie i w dobrych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkijak Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor 21.05.08, 09:34 a co z giełda w bedzienie... cena za mb. mebli od 500 zł wzwyć może teraz już od 550.. na wszystko gwaracnja umowa... tylko że czynne tylko w soboty i środy rano Odpowiedz Link Zgłoś
graza1985 Re: Meble kuchenne- czy ktos moze polecic ok chor 06.06.08, 13:29 Ja zamówiłam w Piekarach Śląskich w firmie Ksenia. Moi znajomi też mają kuchnie z Piekar i są bardzo zadowoleni. Co do ceny to nie mają drogo bo moja kuchnia 3m x 3m z zabudową piekarnika i lodówki wyniosła 5 tys złotych. Czas oczekiwania na kuchnię wynosi 4 tygodnie od wpłacenia zaliczki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś