Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić

29.03.11, 20:21
Hej! Nie wiem co mam zrobić, dziś rano jeszcze pisałam na kotku, byłam zadowolona, a dziś dowiedziałam się, że...mamy sie przenieść do innego miasta, ponieważ szef mojego taty uważa, że z tamtąd bedzie miał więcej lotów i ogólnie to służy my jako awans. Tylko, że częściej nie bedzie go bo bedzie miał sporo lotów do innych krajów sad do Warszawy... Mieszkam w Sosnowcu. Co prawda z tąd mam bliżej, ale co mam zrobic z przyjaciółmi, nigdy nie byłam w Warszawie co mam powiedzieć tacie? Jestem w pierwszej gimnazjum ale już przywiązałam sie do nowej klasysad Wszystko muszę zmienic co o tym myślicie jaką odpowiedż mam dać tacie? Wiem, że to dla niego ważne, ale wtedy mama również musi zmienić firmesad POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • kaka_97_sc Re: Co mam zrobić 29.03.11, 20:23
      Tam zaczepił mi się błąd: Z Warszawy mam bliżej. i drugi, chodzi o to, ze bedzie sporo lowow z Warszawy za granicesad
    • pulii_ . 01.04.11, 21:12
      ciężko.
      niestety tak w życiu bywa.
      ale zrozum też swojego tatę. dostał awans i w końcu został doceniony.
      może zrób też coś dla niego?
      nie rób mu wyrzutów. powiedz, że nie wiesz jak poradzisz sobie w nowym mieście.
      a może zaproponuj im, że może przez te dwa lata zamieszkałabyś u babci, cioci, koleżanki? pójdź na kompromis.
      • donia.19 Re: . 03.04.11, 12:30
        zrozum go .. ja wiem , że to straszne przeżycie przenieść się od przyjaciół , znanego ci już wcześniej środowiska i wgl, ale dla niego to okazja , która poprawi komfort życia całej waszej rodzinie . A ty na bank znajdziesz sobie nowe koleżanki i chcąc nie chcąc zżyjesz się z nową klasą .. głowa go góry . nie bd źle wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka