Dodaj do ulubionych

A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny?

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.04.06, 16:51
Jest tyle tematów, tylu ludzi o ciekawych i kontrowersyjnych pogladach na
problemy naszego miasta , moze warto pmyśleć aby się gzieś spotykać i
dyskutować. Dyskusja zawsze coś przyniesie, potrzebne tylko jakieś miejsce no
i ludzie.
Obserwuj wątek
    • szybka.osa Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 11.04.06, 17:04
      Proponuję zaprosić pana prezydenta emeryta.
    • kibic_radomski Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 11.04.06, 18:16
      Nareszcie! Od tego nalezy zaczynac. Brawo J-25!!!
      • Gość: Ryszard Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:48
        Uparty Woody, jesteś jak za przeproszeniem ...wisz kto...
        OK czytam i czekam. Nie mieszkam jak wiesz w Radomiu to i nie mam wpływu na to
        gdzie takie spotkanie sie odbedzie. Jeśli pojawi sie wyraźna informacja gdzie i
        kiedy to pojadę. Wesołych świąt...
    • isoxazolidine Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 11.04.06, 19:00
      'antykwarnia' w kazda pierwsza sobote miesiaca ??
      • l_echec Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 12.04.06, 10:10
        Dobry pomysł !
        • Gość: J-25 Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:15
          Czemu nie, to ustalmy termin pierwszego
          • jastill Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 12.04.06, 18:47
            6 maja?
            • domel_radom Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 12.04.06, 19:39
              Ale kochani... Czuję, że wpadłoby jakieś min. 30 osób! A później jeszcze więcej! Czy taką zgraję gdzieś wpuszczą? Fakt, niedługo będzie ciepło to będzie można wykonać próbę spotkania się w plenerze :)

Jak coś to się piszę!

Pozdrawiam spotkanowiczów! ;)
    • wichajsterr Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 13.04.06, 12:36
      Pomysł niezły. Tylko czym by się ta grupa zajmowała oprócz dyskusji? Czy te
      propozycje / pomysły przedstawione przez ludzi były by przerobione w czyn? Bo
      wiecie spotkać to się zawsze można, to nie problem, wypić piwko, pogawędzić ale
      czy to będzie miało jakiś sens.
      Co do propozycji spotkań to nie wiem, może każda 1 sobota miesiąca? Zależy jak
      komu by pasowało. A gdzie? ; zależy chyba też ile ludzi by się zeszło na takie
      spotkania.
      POZDR
      • heniek_z_lasu Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 13.04.06, 13:20
        Nie szukaj dziury w całym.
        Jak spotka się kilka osób, którym zależy na Radomiu to NA PEWNO coś wymyślą i wprowadzą to w życie. Jestem tego pewien, bo część z nich już tego dowiodła.
        • jdk Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 13.04.06, 15:56
          No to pozostaje tylko uzgodnic z Aldona, czy nas przyjmie 6 maja? ;)))

Pozdrawiam optymistycznie-wielkanocno!
          • domel_radom Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? 14.04.06, 18:43
            W pełni popieram przedmówcę! :)

Hihihi - powinna :)

Pozdrawiam serdecznie! :)
            • Gość: Marti Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: 213.195.149.* 15.04.06, 13:41
              Popieram, to dobry pomysl zeby spotkac sie w towarzystwie, kulturalnie pogadac
              i wypic drinka bo na forum wiekszosc to zakompleksione gnojstwo wylewajace
              swoja frustracje.
              • Gość: Marti Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: 213.195.149.* 15.04.06, 13:44
                Proponuje poczekac do maja az bedzie cieplo i wtedy zorganizowac spotkanko w
                plenerze.
                • Gość: miodzio Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 15:39
                  Ja proponuję Resursę w sobotę i w niedzielę stoi zamknięta...
    • Gość: Chałubińszczak-339 Re: A moze stwórzmy Radomski Klub Dyskusyjny? IP: 212.191.11.* 18.04.06, 12:45
      J-25. Tak trzymaj.
      Wejdź w kontakt z Renatą Metzger, podaj adres do zgłoszenia akcesu. Ustal
      miejsce kontaktowe. Może Liceum Chałubińskiego?
      Wchodzę.
    • Gość: KIBIC Radomski Klub Dyskusyjny? Gdzie i kiedy? IP: *.dc.dc.cox.net 01.05.06, 14:19
      Czy tylko zart?
    • jdk Radomski Klub Dyskusyjny - Pierwsze spotkanie 05.05.06, 13:23
      Przejdzmy od slow do czynow :)

Poniewaz jutro jest 6 maja i zarazem pierwsza sobota miesiaca, to jesli chec
      spotkania jest nadal aktualna, proponuje:

miejsce ul. Grodzka 8
      czas: godzina 13:00

[Z roznych wzgledow niestety nie ma mozliwosci spotkac sie w Antykwarni]

Spotkajmy sie i porozmawiajmy o waznych dla Radomia sprawach.

Do zobaczenia!
      • Gość: J-25 Re: Radomski Klub Dyskusyjny - Pierwsze spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:36
        Ni e dało by się jednak w granicach 18.00 wcześniejsza pora wyklucza mnie z
        tego akurat spotkania
        • jdk Re: Radomski Klub Dyskusyjny - Pierwsze spotkanie 05.05.06, 17:47
          Zeby nie wprowadzac zamieszania, pozostanmy juz tym razem przy godzinie 13:00.

A nastepne spotkanie ew. sprobujemy dopasowac, zeby pasowalo jak najwiekszej
          liczbie uczestnikow (jesli w ogole ktos przyjdzie :)
    • Gość: KIBIC Cos niesamowitego IP: *.dc.dc.cox.net 05.05.06, 22:45
      236tys. ludzi a nie ma wielu chetnych aby pogadac o problemach
      Radomia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Problemow wiec nie ma, a jak sa to nie istotne.
      Radni sa OK, czesto bardzo rozrywkowi.
      Prezydent na druga kadencje przygotowy, spokojnie moze jechac na wczasy do Minska.

A ja stracilem 4 lata siedzenia na tym Forum bo ono jest miejscem dla ludzi,
      ktorzy pisza nieprawde.
      Skorygowac musze tutaj moj pobyt.
      • Gość: ekonom Re: Cos niesamowitego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 00:15
        nie 236 tylko 227 tysiecy. A poza tym zobaczymy jutro. Ja sie wybieram
        • domel_radom Re: Cos niesamowitego 06.05.06, 10:37
          Niestety jestem chory na rozycznke. A szkoda. Chetnie bym sie przeszedl... Oby nastepnym razem.

Pozdrawiam wszystkich dyskutogennych! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka