Dodaj do ulubionych

Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dzieci i..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:29
Bezpańskie psy od długiego czasu napadają na mieszkańców osiedli.
Straż miejska, mówi że to nie ich sprawa, więc czyja? Przyszli radni zróbcie
coś, aby mieszkańcy Radomia czuli się bezpiecznie. To skandal,żeby idąc
codziennie do pracy,człowiek bał się na własnym osiedlu bezpańskich psów!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:18
      Jeszcze cię nie zjadły,a może masz sukę która ma cieczkę.Zyje już trochę na tym
      świecie i nigdy mi się nie zdarzyło aby wałęsające psy mnie gryzły.Krótko
      mówiąc nie lubisz zwierząt, a one to szybko wyczują.
      • Gość: mieszkaniec Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:23
        Jeżeli nawet zaczną wyłapywać bezpańskie psy to gdzie ich lokować jak na dzień
        dzisiejszy schronisko jest przepełnione,a o ich uśmiercaniu mowy być nie może i
        koło się zamyka.
      • Gość: re Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:59

to za jkrótko żyjesz, powinny ci dupe zgryźć to dowiesz sie o isynieniu także
        tych nie przychylnych ludziom zwierząt i niestety nakarmionych
        • Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:55
          No tak sorry,zapomnialam w jakim kraju zyje.W kraju gdzie 90% spoleczenstwa
          uwaza sie za katolikow,zapie.. do kosciola co niedziele a potem pisze ze ja
          jestem debilem bo mam serce i nakamie kazde glodne stworzenie.Jaasne,zapomnialam
          gdzie zyje.No comment.Wiecej nie bede sie tu wypowiadac bo szkoda sliny.Zal mi
          was cholerni pseudokatole.Wszystko robicie tylko na pokaz i kochaci tylko samych
          siebie.Powiem wam tylko jedno na koniec-i zapamietajcie to kiedys wspomnicie te
          slowa-los jest sprawiedliwy i kiedys was cholerni katole tez to spotka na
          starosc-bieda,glod,samotnosc i lzy.I wtedy nikt do was nie wyciagnie pomocnej
          reki,czego wam z calego serca zycze.Pracujecie sobie teraz na swoja
          starosc.powodzenia.Zawsze wiedzialam ze w Radomiu pelno takich dwulicowcow i sk....
          • Gość: pre Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:22
            nie jestem katolikiem,,a ty sie uważasz z a stwórcę?
            • Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:26
              pre uwazam sie po prostu za czlowieka czego nie mozna powiedziec o tych ktorzy
              nienawidza wszystkich oprocz nich samych
          • Gość: RE Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:42
            katolik si wypowiDA DO LUDZI ŻE ZYCZY IM STRASZNEJ STAROŚCI.....NIEŁADNIE...I
            JESCZE SK....? KATOLIKU OPAMIĘTAJ SIĘ
            • Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:46
              Po pierwsze nie jestem katolikiem.Po drugie nikomu nic nie zycze,mowie tylko ze
              kiedys to co wyprawiacie teraz obroci sie przeciwko wam.Innymi slowy-dostaniecie
              kiedys zaplate za to co robicie tym biednym zwierzakom.
          • Gość: RE Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:46
            A PROPOS KATOLIKÓW I LUDZI STARSZYCH...

zOBACZCIE

www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc
    • Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:22
      To moze by wam przyszlo do glowy jednemu z drugim ze moze dlatego napadaja ze sa
      glodne?Nikt z was sie nie domysli zeby dac im jesc?Tylko dzieciaki wazne no
      nie?A psy ktore jakis sk...syn wywalil na ulice maja zdechnac z glodu co?
      Od lat karmie bezdomne psy i jeszcze nigdy zaden na mnie ani na sasiadow nie
      napadl.Moze warto czasem pomyslec co????Myslenie nie boli
      • Gość: m Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.radom.pilicka.pl 11.10.06, 22:39
        > To moze by wam przyszlo do glowy jednemu z drugim ze moze dlatego napadaja ze s
        > a
        > glodne?Nikt z was sie nie domysli zeby dac im jesc?

U mnie to samo. somsiad ma dwie suki, i w okolicach jego ogrodzenia zbiera się
        mała hordka.
        Nie wie, jak z tym walczyć... psika je jakimś zapachem specjalnym, żeby inne psy
        ich nie wyczuwały, ale to daje rezultat na krótko.
        a psy atakują, zwłąszcza dzieci idące rano do szkoły - częst widzę, jak się
        wracają kilkaset metrów i idą przez pola albo proszą o przewiezienie rodziców...
        a nieodpowiedzialni ludzie z osiedla jeszcze dokarmiają hordę !!!

To może wydawać się okropne, ale myślę, że powinno być na to jakieś globalne
        rozwiązanie, zapewniające bezpieczeństwo przede wszystkim ludziom.

Serdeczne pozdrowienia
        Marcin

• Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:11
          Na szczescie niektorzy to LUDZIE w pelnym tego slowa znaczeniu i karmia bezdomne
          psy.A ty Marcin jstes egoista.Tylko ludzie sie licza no nie?A zwierzaki?
          • Gość: KOT Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.tkdami.net 12.10.06, 13:59
            Potwierdza się, że zaślepienie i głupota psiarzy jest przerażająca. Weźcie pod
            uwagę, że są ludzie, którzy chcą normalnie żyć, bez waszego terroru!
            • Gość: Niezaślepiony Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.udn.pl 12.10.06, 16:38
              Zaślepienie i głupotę wykazują niektóre osoby po obu stronach. Ludzie
              posiadający psy też żyją normalnie a bezpański pies stanowi dla nich i ich
              dzieci zagrożenie.Jeśli ktoś chce dokarmiać bezpańskiego psa niech zwróci uwagę
              również czy nie jest on agesywny. A rodzice niech także zwrócą uwagę na swoje
              pociechy, żeby dziecko nie męczyło zwierząt bo czasami atak poprzedzony jest
              właśnie takim zachowaniem. Odrobina odpowiedzialności nie zaszkodzi ani jednym
              ani drugim.
            • Gość: Reni Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:19
              Zwierzęta chcą też normalnie żyć tylko tacy jak ty gotują im taki los
              • Gość: AS Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:03
                Jaaaasne jestem zaslepiona bo karmie bezdomne biedne psy oraz biednych
                bezdomnych ludzi.Jedni i drudzy stanowia zagrozenia-bo psy moga ugryzc a
                czlowiek zabic albo okrasc.Czy w zwiazku z tym mam przestac byc
                czlowiekiem????Nie dac jesc?Wygnac z osiedla na drugie osiedle?I wy nazywacie
                siebie ludzmi???
                • Gość: pa Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:07
                  poradź cos matce,której 1,5 roczne dziecko zostało pogryzione...
                  no dawaj.....
            • Gość: re Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:09

Kocie, dzięki.... POPIERAM!!!!!!
        • Gość: re Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:06

Mmarcinie, dziękuję że to napisałeś...
          Jak się przyczyta te komentarze powyżej....skóra cierpnie...że nigdy psy nikogo
          nie pogryzły, itd.,że są niedokarmiane i to dlatego,BZDURA!!!Sa dokarmiane i
          chcą więcej, rzucaja się na treklamówki i torebki. Ten proceder trwa latami!!!
          Jednen starszy Pan oganiał sie reklamówka od nich i wszystko mu
          wypadło,portfel, okulary,leki....części nie mógł odzyskać,bo by go zagryzły!!!!
          Kto mu za to odda pieniądze???? Psy? Niech ich nakarmi może to następnym razem
          mu coś odgryzą....Cholerni miłośnicy napadających na ludzi psów!!!
      • Gość: re Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:58

życzę ci żeby ci dupe zgryzły debilu
      • Gość: brat Re: Psy bezpańskie napadają na osiedlach na dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:00

o czym myśleć debilu? nie masz co robić to je karmisz
    • drekar.drekar Trzeba 13.10.06, 11:56
      1. Trzeba konsekwentnie egzekwować ostre kary za porzucenie zwierzaka
      2. Trzeba od dzieciak do starca, każdego pouczać jak ma się obchodzic ze zwierzęciem
      3. Trzeba karać rodziców dzieciarów krzywdzących zwierzęta. Zbyt często
      dzieciary zbliżają się z kijami do psów, ciskają kamieniami w koty i ptaki, nie
      wspominając o wydłubywaniu oczów albo innych wyszukanych torturach na zbyt ufnym
      zwierzaczku :(
      • Gość: brat Re: Trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:19
        te dzieci naprawdę nie wydłubuja im oczu.....
        ja juz 2 rok chodzę do pracy i dziś znowu w tym samym miejscu pies, który
        gryzie...Widzę żśe łasi sie do wychodzących ludzi z klatki, macha ogonem...
        ja na to uffffffff....przeszedłem kawałek i zaplecami....biegnie do mnie
        ujadając...
        Zostałem 1 ro k temu znienacka zaatakowany przez niego i 2 psa, bez powodu i
        nie tylko ja... za plecami doskoczył do mnie.... TO SPORE PSY, CZY BYŁY GŁODNE?
        SKORO PRZED CHWILĄ BAWIŁY SIĘ RAZEM I NAGLE TRAFIŁeM SIĘ JA W DUŻEJ
        ODLEGŁOŚCI, OFIARA ATAKU...
        kogo to jeszcze spotkało? piszczie, zróbmy coś razem? może ktoś jest Z
        Potoku?

NIKOMU TEGO NIE ŻYCZĘ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka