Dodaj do ulubionych

Zaginął Sobiesław Zasada..

14.12.06, 21:48
Tylko proszę nie myślcie że to żart - nie chodzi mi o tego znanego kierowcę
ale o mojego 25 letniego przyjaciela.
Nie dał znaku życia od wtorku rano (12.12), mniej więcej od godziny 6.40.
ostatnio widziano go w okolicy dworca pkp - miał iść do bankomatu.
Nie zjawił się w pracy, nie odezwał do rodziny, a jego telefony milczą..
Jeśli ktoś z Was go widział, wie gdzie jest albo jakoś inaczej może pomóc to
dzwońcie na 997 albo 888206376 lub domowy 3322759.
Będziemy wdzięczni - znajomi i rodzina.
Ewentualna fotka na stronie: www.pttkradom.prv.pl/sob.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: nie_martw_sie Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:17
      Przykro mi, ale niestety nie moge Ci pomoc;( Jesli bedziesz cos wiedzial to daj
      znac=) Nie martw sie- bedzie dobrze:)
      • Gość: asia Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 28.01.07, 19:18
        No tak to chlopak z mojego osiedla a ja myslalam ,ze jakis zart a teraz po
        przeczytaniu tej wiadomosci jestem przerazona ,czy juz cos sie wyjasnilo?
    • Gość: ktoś Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 193.111.144.* 14.12.06, 22:25
      Mam nadzieję, że wszystko z nim ok. Znam go z widzenia, studiował na MiTO na
      moim roku. Trzymam kciuki w szęśliwe zakończenie.
      • Gość: widmo82 nadziejo prowadz do domu IP: *.internet.radom.pl 14.12.06, 23:35
        ja tez go gdzies widywalem, chcialbym jutro go tez zobaczyc, wtedy wszystko
        wyjasniloby sie
    • Gość: umi Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.38.* 15.12.06, 11:01
      • Gość: gosć Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:11
    • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 15.12.06, 18:06
      Z bieżących informacji:
      Wiemy na pewno, że korzystał w ten wtorek z bankomatu przy Poniatowskiego 4.
      • Gość: ze Stambulu Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 85.96.136.* 15.12.06, 19:27
        boze boze boze... modle sie zeby sie odnalazl... i prosze, dbajcie przez ten
        czas o Cicha.
    • Gość: ram Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.37.* 16.12.06, 09:56
      • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 16.12.06, 15:54
        zobaczymy co powie w tej sprawie jasnowidz -
        tonący wszystkiego się chwyta...
        • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 16.12.06, 21:52
          a więc tak: jasnowidz, żeby nie było - znany ponoć, sugeruje dwie możliwości -
          puszczę kozienicką w okolicach siczek i dąbrowy kozłowskiej albo warszawę.
          jeśli ktoś z Was widział Sobiesia w tym rejonie albo zna jakiegoś jego
          znajomego z tamtych okolic niech da znać...
          więcej info, łącznie z opisem wyglądu Sobiesia na
          forum.radom.pl/viewtopic.php?t=6060.
    • Gość: DROTIS Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 16.12.06, 23:49
      i to naprawde nie jest żart?z tego co kojarze,sobiesław nie nalezy do ludzi
      którzy mogliby ot tak,zniknąć.mam na myśli to,że jego nie da sie nie zauważyć!
      • Gość: ale.. Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 08:33
        ale jakoś tak się składa że od wtorku nikt go jednak nie zauważył...
    • Gość: nadal nic... Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:57
      • Gość: JohnDRush Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.netblok.com 17.12.06, 21:54
    • Gość: Brx77 Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.udn.pl 18.12.06, 00:31
      Znam go osobiscie. Jeszcze niedawno z nim rozmawialem. Pracowal w Heyah na pasazu w Carrefourze. Sudiowalem z nim na jednym roku na MiTO jak ktos wyzej napisal. Mam nadzieje ze sie odnajdzie. Gosc jest w porzadku.
      • Gość: paula Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 18.12.06, 12:22
        hmmm ja go znam z LO i potem razem studiowalismy i jakos dziwne jest, zeby tak
        sam sobie zniknal i nie powiedzial o tym chociaz mamie... ale czemu w tv czy na
        str policji nic o tym nie ma??? jesli to zart to bardzo glupi, a jesli nie, to
        jestem z wami i tez czekam na jakies info...
    • Gość: ddd Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 88.156.136.* 18.12.06, 10:38
      Chyba ktoś wkręca tego klienta... Po co szukać przez forum jak sa do tego
      odpowiednie służby? Ktoś tu ma chyba niezły ubaw!
      • Gość: ktoś Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.pr.radom.net 18.12.06, 11:42
        Wejdź na stronę www.mazowiecka.policja.gov.pl/kmp/. Z takich rzeczy nie
        robi się żartów.
        • Gość: ddd Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.136.unknown.vectranet.pl 18.12.06, 12:45
          no nie widze tego człowieka wsród zaginionych. Swoją drogą widze tam chłopaka
          który chyba już nie zyje - nie jestem pewien czy nie zyje więc nie napisze o
          kogo chodzi. Jesli to nie żart to sory...
          • Gość: re: Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:38
            to sprawdź na aktualnościach thebillu - szukać tez trzeba umieć...
        • Gość: wiadomo coś..? Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:05
          wiadomo już coś nowego?
        • Gość: k Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:31
          Policja podaje datę z listopada, a za nią Tv Dami.To pomyłka?
          • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 18.12.06, 17:44
            Oczywiście że pomyłka. W dodatku może wprowadzić w błąd ewentualnych świadków -
            zaczną informować że widzieli go, dajmy na to, na początku grudnia i zrobi się
            zamieszanie ze zgłoszeniami.. Mam nadzieję, że to poprawią.
            Najważniejsze jednak że już się ukazało ogłoszenie - teraz więcej osób będzie o
            sprawie wiedziało i może policja na coś trafi.
            • Gość: k Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:49
              Twarz wydaje mi się znajoma... Jaką szkołę kończył (podstawową i średnią) to
              może prześlę @ do znajomych z tych czasów...zawsze to więcej ludzi, nie wszyscy
              czytają forum i oglądają dziennik lokalny..
              Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. I szybko.
              • Gość: paula Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 18.12.06, 20:55
                kończył Kopernika w 2000 roku klase bio-chem. a studiowal na MiTO
                • Gość: k Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:30
                  Czyli dobrze kojarzę twarz , też kończylam Kopernika w tym samym roku.
                  Jeśli się bardzo nie zmienil to niemożliwe, by zniknął ot tak po prostu.
    • Gość: loleczek plotka o $$ IP: *.internet.radom.pl 18.12.06, 11:44
      kraza plotki ze zaginela rowniez z nim pewna spora suma $$ - ktos to moze
      potwierdzic?
      • delaralde Zaginął Sobiesław Zasada... 18.12.06, 14:02
        Skoro wiemy, że miał iść do bankomatu to chyba logiczne, że mógł mieć przy sobie
        gotówkę..
      • Gość: plotka Re: plotka o $$ IP: *.tkdami.net 21.12.06, 00:12
        podobno 4.500zł. ale teraz to mogą mu wszystko wcisnąć... chociaż ktoś inny
        mówił z kolei, że miał komuś oddać kasę. ja mam tylko nadzieję, że znajdzie się
        cały i zdrowy...
        • Gość: AFika Re: plotka o $$ IP: *.radom.pl 22.12.06, 11:39
          też słyszałam już to, wersja która doszła do moich uszu to 4800PLN - podobno tak
          mówi sam przedstawiciel HEYAH,
          druga wersja to że był winny kasę i został "zamieciony"...
          Ale przecież jego dziewczyna - czyli Cicha - wiedziałaby coś na temat zwinięcia
          gotówki, Sobieś nie jest dwulicowy, nie umiałby aż tak udawać
          • delaralde Co znaczy "zamieciony"? 23.12.06, 09:56
            Co znaczy "zamieciony"?..
            Przez kogo?
            Kto tak mówił i dlaczego?

Sobieś nie o wszystkim informawał najliższych, mam tu na myśli właśnie sprawy
            finansowe...
            • Gość: AFika Re: Co znaczy "zamieciony"? IP: *.radom.pl 23.12.06, 14:16
              Ogólnie mówi to parę osób pracujących w Carrefourze, "zamieciony" to określenie
              bardzo niemiłej czynności, chyba każdy się domyśla o co chodzi.
              A dlaczego tak mówią? - ludzie mają to do siebie że próbują na własną rękę
              racjonalizować fakty których nie potrafią wyjaśnić, z wyjaśnionymi sprawami
              łatwiej żyć (nawet tymi nieprawdziwymi)
              Ja nadal trzymam kciuki i rozsyłam wici w kraju.
    • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 18.12.06, 20:56
      Większość znajomych kojarzy Sobiesia od razu, ale skoro zależy mi/nam na tym by
      jednak ktoś go rozpoznał z przelotnych znajomości to proszę:
      Jeśli chodzi o liceum to Kopernik, podstawówka podobno 40 na I-wszym Południu,
      studia MITO, chemia konkretnie. Przez jakiś czas też coś z informatyką w szkole
      nad Potokiem.
      A może ktoś go pamięta z turniejów Darta? - tez grywa od czasu do czasu...
      • Gość: egg Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 18.12.06, 22:25
        Ja go kojarze z Carefoura, siedział na stoisku Heyah, bardzo charakterystyczny
        jak ktos zobaczy powinien bez trudu rozpoznac...mam nadzieje ze sie odnajdzie.
      • Gość: paula Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 18.12.06, 22:37
        konkretnie przetwórstwo ropy naftowej
        • Gość: ktoś Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.pr.radom.net 19.12.06, 10:04
          Każdy kto studiował na MiTO na pewno go kojarzy.
    • Gość: AFika Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.radom.pl 19.12.06, 15:18
      jak zobaczyłam plakat w Carreforurze pomyślałam że to żart, ktoś taki jak
      Sobiesław nie znika tak po prostu, po paru chwilach przeszły mi ciarki po plecach...
      mam nadzieję że się znajdzie...
      trzymam kciuki i pozdrawiam jego bliskich
      -znam go z przedszkola
    • Gość: Brx77 Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.138.unknown.vectranet.pl 19.12.06, 15:26
      Chyba raczej Materiałoznawstwo produktów naftowych :/
      • Gość: kolezanka Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 19.12.06, 22:12
        nie ma czegoś takiego, jest przetwórstwo, ale i tak każdy z MiTO i nie tylko,
        wie który to Sobieś
    • Gość: anka Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:04
      nie rozumiem dlaczego nie ma zadnego plakatu na osiedlu poludnie. moze ktos mi
      to wyjasni?? przeciez on tu mieszka i wiele osob go kojarzy. moze ktos go
      widzial tego dnia lub rozmawial z nim w autobusie.
    • Gość: paulina Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.135.unknown.vectranet.pl 19.12.06, 22:57
      przykro mi. znam go głównie z widzenia, nawet kiedys rozmawialismy....
      zycze powodzenia. porozsylam maile znajomym z wawy-moze akurat....
      zycze szybkiego powrotu sobiesława-nie jestescie sami-wszyscy pomoga szukac!!!
    • Gość: AFika Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.radom.pl 20.12.06, 10:19
      czy wiadomo coś nowego w sprawie Sobiesia?
      pozdrawiam
    • Gość: DROTIS Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 20.12.06, 17:27
      są jakies zmiany?wiadomo cos?pozdrawiam
      • delaralde Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. 20.12.06, 21:40
        Sprawdzamy po kolei - i my i policja - wszystkie wiadomości od znajomych
        Sobiesia i tych, którzy twierdzą że coś o jego zaginięci wiedzą.
        Na razie nie mamy nic pewnego.
        Niestety..
        • Gość: Emik Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.56.* 20.12.06, 23:12
          To przedziwne.

Koleś tak charakterystyczny że masakra!

I nikt go nie widział od tamtej pory?
          Jakby bujał się po Radomiu na 100% ktoś by go zapamiętał. Wkońcu Radom to wioska
          w której wszyscy się znają!
          Znam go z MiTo i oby się odnalazł cały i zdrowy!
    • Gość: na na Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 195.205.136.* 21.12.06, 09:25
      widuję go w okolicach Leśniczówki przy 25 czerwca ale nie potrafie
      umiejscowić w czasie kiedy go ostatni raz widziałam ale niedawno
      • Gość: co.. Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:54
        co znaczy niedawno? jak zobaczysz go jeszcze raz to wylegitymuj - a nóż widelec
        to on?..
        • Gość: na na Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 195.205.136.* 21.12.06, 11:54
          będę sie rozglądała , i obiecuję interweniować
          • Gość: ktos Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 80.51.167.* 21.12.06, 12:18
            Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i się Sobiesław odnajdzie cały i
            zdrów.Trzymam mocno kciuki.
    • Gość: ktoś Re: -klepsydra jest juz w druku... IP: *.pr.radom.net 21.12.06, 12:11
      Zastanów się zanim coś napiszesz, brak słów dla takich ludzi jak ty. Może gdyby
      ciebie coś takiego spotkało.....
    • Gość: ktos Re: -klepsydra jest juz w druku... IP: 80.51.167.* 21.12.06, 12:13
      lecz sie czlowieku na mózg jak mozesz tu takie rzeczy pisac ty jestes
      nienormalny
    • Gość: emsi Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:09
    • Gość: Ewcia Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.internet.radom.pl 22.12.06, 09:59
      Czy coś nowego wiadomo?
      • Gość: koleżanka Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.radom.pl 22.12.06, 21:53
        gadaliście z ludźmi z wyspy Heyah Carrefoura? oni najprędzej coś wiedzą...
        • Gość: paula Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.tkdami.net 22.12.06, 23:29
          taaaa rodzina nie wie, a oni wiedza... wiedza tylko tyle, ze nie dotarl do
          pracy.
          • Gość: M Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.132.unknown.vectranet.pl 23.12.06, 10:07
            A to rodzinne miał problemy, czy długi czy cos ze zdowiem tzn głwoą pytam sie
            aby wiedziec bo to wazne wposzukiwniu oby sie znalazł
            • Gość: xcx Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.eranet.pl 23.12.06, 14:29
              A nie da się namierzyć komórki? przecież tam te sim i inne mozna ustalić miejsce
              polozenia?
              • Gość: TriceratoPS Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.42.* 23.12.06, 22:21
                podbijam
                • Gość: ram Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.37.* 24.12.06, 12:39
    • Gość: M Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.132.unknown.vectranet.pl 24.12.06, 15:39
      I JAK SPRAWA WYGLADA?
      • Gość: madzia Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 19:25
        mam nadzieje ze szybko sie znajdzie!
    • Gość: AFika Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: *.radom.pl 24.12.06, 21:24
      z okazji świąt życzenia dla bliskich Sobiesia: spełnienia marzenia i nadzieji,
      trzymajcie się ciepło i wiedzcie, że dużo ludzi chce wam dodać otuchy...
      • Gość: TriceratoPS Re: Zaginął Sobiesław Zasada.. IP: 82.139.42.* 26.12.06, 21:21
        podbijam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka