Dodaj do ulubionych

Delia robi szybką musakę !

04.01.05, 22:26
www.deliaonline.com/recipes/r_0000001852.aspAndrzej
Obserwuj wątek
    • ampolion Re: Delia robi szybką musakę ! 04.01.05, 23:05
      Wykasować Andrzeja i wejdzie.
    • ampolion Re: Delia robi szybką musakę ! 04.01.05, 23:09
      Nie tylko Delia:
      www.gourmetgarden.com/recipes/recipe.asp?Rec_ID=170
    • Gość: jak_malyna Re: Delia robi szybką musakę ! IP: 217.11.136.* 06.01.05, 09:43
      nie wiem czy zauwazyliscie, ze te delii przyspieszone przepisy polegaja na
      uzywaniu polproduktow w marksa i spencersa albo tesco albo innego brytyjskiego
      marketu.
      dla mnie to traci caly urok...
      • dispell Re: Jak małpa... 06.01.05, 11:03
        Jak małpa po prostu...)))"To nie sztuka - powiedział Pan Ambroży - to tylko
        sztukadło..." Podobna sprawa - gdzieś w sieci natknąłem się na przepis na lody,
        polegający na tym, aby: wziąść lody o smakach...itd, itd. Było to jakieś forum,
        na którym nie patyczkowano się zbytnio...W komentarzach tak zdarto łacha z
        odkrywczej autorki, że łoj...)))
        • Gość: jak_malyna Re: Jak małpa... IP: 217.11.136.* 06.01.05, 13:27
          choc trzeba przyznac ze te przepisy, ktore nie maja w nazwie "cheated" sa
          czesto naprawde ok. tylko nerw mnie bierze na te ze skladnikow z 'torebki'.
          • jezowka Re: Nie wszystko, nie zawsze... 06.01.05, 14:26
            Bo ja na przykład znam genialny "cheated" właśnie przepis na ciasto francuskie,
            używam z lubością i prawie że jest takie, jak powinno. Składniki: mąka, masło,
            woda. Bez półproduktów ;)

Jeżówka w pracy, więc krótko ;)
    • qubraq Bardzo przepraszam... 06.01.05, 14:34
      Bardzo przepraszam... więcej nie będę obejrzalem kiedys program Delii w BBC
      Prime i zachwyciłem się jej piekną angielszczyzną stąd podpalenie sie Delią a z
      kolei ta szybka musaka to po prostu zobaczyłem takie coś a że lubię musakę no
      to i zaufałem tekstowi bez wnikania w treść, jeszcze raz przepraszam!
      Andrzej
      Ps: oczywiście mialo być "bez Andrzej'a!
      <www.deliaonline.com/recipes/r_0000001852.asp>

Andrzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka