Dodaj do ulubionych

Amsterdam Maximator

23.02.04, 01:17
Szukam osób, które piły piwo Amsterdam Maximator (11.6%) i przeżyły. Jeżeli są takowe proszę je o opisanie swoich doznań. Zwłaszcza chodzi mi o doznania po.
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:57
      Amsterdałem podobnej mocy piwa. Ale najmocniejsze na świecie, przynajmniej tak
      się przechwalają, jest tu:
      www.realbeer.com/library/beerbreak/archives/beerbreak20020214.php

Proofy trza dzielić przez 2 i mamy procentową zawartość alkoholu.
    • Gość: marizaga Re: Amsterdam Maximator IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 22:27
      wlasnie pije amsterdam maximator 11,6 super strong. Bardzo pozytywne wrazenia,
      ale wchlania sie inaczej niz zwykle piwo. Traktujac zawartosc alkoh niby tyle co
      2 zwykle piwa ale to b dobrze sie wchlania. Smak: gorzki z lekkim posmakiem
      wodki - subtelnym i nieco po chwili grzeje...chyba tyle vol jest
      optymalne...humor 10/10 po tym piwie - nie usypia na pewno, wchodzi 7/10.
      Ciekawe czy spirytu do niego dolewaja, jak je uzyskuja? pozdro
      • Gość: Maximator Re: Amsterdam Maximator IP: *.man.polbox.pl 02.12.04, 16:53
        Andrzejki 2004 w Rivierze - 2x Amsterdam Maximator po 7 zeta, i swietna zabawa :) Dobry smak, gladko wchodzi, troche jak Grolsch (ten sam browar), a raczej jak dwa Grolsche ;)
        • Gość: gall anonim Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 07:22
          A mnie tam gladko nie wchodzil (pewnie dlatego ze byl cieply) ale efekt conajmniej zadowalajacy
      • Gość: Tadeusz Re: Amsterdam Maximator IP: *.g.intelink.pl 10.01.07, 16:57
        To piwo mi troche przypominalo wino. Przynajmiej w mocy.
    • Gość: katie Re: Amsterdam Maximator IP: *.net133.okay.pl 06.10.05, 07:44
      pilam przezylam :) nie wiem czym sie ekscytujesz...
      • Gość: radan33 Re: Amsterdam Maximator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:09
        czy piwo Amsterdam jest popularne w Polsce? Gdzie go można go kupić?
      • Gość: gosc Re: Amsterdam Maximator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 21:43
        nie exytuje sie, jedynie wymieniam poglady...
        zdecydowana roznica...
    • Gość: ioin Re: Amsterdam Maximator IP: *.netia.piekary.net 20.10.05, 19:13
      po 1,5 puszki pewnych momentow nie pamietam ;)
    • knast-knast Re: Amsterdam Maximator 21.10.05, 14:12
      Piłem kiedyś...wyraźny posmak spirytusu,oprócz tego nuta kawowa oraz
      winna...konsumpcję przeżyłem,ale więcej już tego wynalazku nie piłem...wyrób
      zdecydowanie dla fanów "szybkiego sponiewierania"
    • Gość: nieZgood Re: Amsterdam Maximator IP: *.altec.pl / *.altec.pl 05.02.06, 09:29
      git piwko! 24% extraktu lagodzi posmak vody (zimne 6C) ,wchodzi srednio-dobrze
      (powoli) ale skutecznie. polecam
    • Gość: stetiner Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:01
      Ueeee....
      No pijam go.
      Niezły.
      Zamiast 4 puszek jakiegoś tam, 1 Amsterdama.
      O ile mniej sikania!
      • Gość: Ani Re: Amsterdam Maximator IP: 87.207.45.* 20.02.06, 13:42
        Mój znajomy ma zawsze w lodówce to piwko. Jak mu goście za długo siedzą to
        częstuje ich tymże i od razu dzwoni po taksówkę! 100% efekt!
        • Gość: OKO Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 05:01
          piwo jest ciezke do zgryzienia na 1 raz ale ogolnie po 2och jest przyjemnie ma
          kopniecie 100% lepsze od kapera :) musialbym zrobic test wytrzymalosci na to
          piwoko amstedam ale 7,30zl mnei odstrasza :) ale kiedy sproboje
    • Gość: Piwosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:15
      Extra Piwo!!! Jakie wrażenia po? Już w trakcie picia Amsterdama Maximatora
      dostałem niezłego kopa - oj kręciło się w główce,kręciło!!! Kiedyś myślałem,że
      nie ma lepszego browca od portera żywieckiego(9,5alk.,22wag.,gorąco polecam)
      Jednak Maximator jest wyjątkowy!!!Niestety jest bardzo drogi - 5,29 za 0,5
      litra! i trudno dostępny,więc spożywam go okazjonalnie.
      • Gość: Michu Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.06, 23:31
        Wypilem trzy (w przeciagu dwoch godzin, szybciej sie nie dalo z powodu
        pasqdnego smaku)> Troche mi zaszumialo w glowie,ale nie bylo tragicznie zle ze
        mna ;). W kazdym razie na dluzsza mete tego piwa nie da sie pic. Bleee
      • Gość: tomasz Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 00:59
        a ja dalem niecale 4 bodajze w carrefull
    • Gość: smakosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:49
      Porządne, dobre.
      Lubię.
    • Gość: piwosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:56
      nie powiem piwko ma lekki posmak wina w sumie to ma nawet tyle procent :) ale
      piwko jak za ponad 5 zł spokojnie zastępuje 2 dość mocne piwa. Polecam dla osób
      z troszke mniej mocną głowę i przyzwyczajoną do mocnych piw :)
      • Gość: chujowina Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:41
        gó..any smak typy słód zmieszany ze spirytemp; za tą cenę można mieć prawie 2
        jabłonowa typu imperator czy 23, które mają po 10 vol, ale za to dużo lepszy
        smak.
    • Gość: grolsch@poczta.fm Re: Amsterdam Maximator IP: 89.100.252.* 03.11.07, 21:39
      wypiłem 2 sztuki i doznania były dobre :))) zakręciło ... LEpiej
      napewno niż po innych.Czułem się nie przymulony.Ogólne dobre :)
    • Gość: Gość Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:20
      Ja, przed chwilą. Smakowo okropne, ale BARDZO mocne. Dużo bardziej kopliwe niż wino.
      • Gość: thebeast Re: Amsterdam Maximator IP: *.swidnica.mm.pl 21.11.07, 22:45
        ja malo pije ale po jednym niezly kop, wlasnie wypilem 1 puszke. Cena nie tak
        porazajaca : 6.09 w tesco.
    • Gość: AmiBolo Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:51
      Wypiłem, mocniejsze w smaku niż Faxe Extra Strong (10 %), ale bardzo smaczne...
      Uwielbiam mocne piwa... Dodam, że po nim wypiłem jeszcze piwo Wojak Super Mocne
      (9 %) o,66 litra... Nie powiem, droga do domu zrobiła się skomplikowana....
    • Gość: ker Re: Amsterdam Maximator IP: *.chello.pl 05.12.07, 20:41
      ja jebie... co za smak... po dwoch lykach bylem porobiony...
      • Gość: bez kombinacji Re: Amsterdam Maximator IP: 82.160.216.* 09.02.08, 22:55
        niezłe ale po 3 -4 leżysz i kwiczysz, zajebiasty humorek po tym jest
        a że nocowałem w schronisku szkolnym w lublinie to długo nie mogłem
        zasnąć gdyż jeszcze z kumplami wypiliśmy kapkę bimbru własnej
        robótki wiśniackiej, nazajutrz nieżle bolała głowa ale nie od piwa -
        RACZEJ OD SAMOGONU!!!!!
    • Gość: qqq Re: Amsterdam Maximator IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 05.12.07, 22:56
      tomus.myminicity.com/
    • Gość: bolo misiek Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:17
      siema wczoraj sadzilismy poi 2 amsterdamy kupione w stokrotce i bylo
      zajebiscie.Szczególnie zpo konsumcji.Póżniej poszlismy na warka strong i
      niestety wiecej nie pamietamy.PZDR
    • zwierze_futerkowe Re: Amsterdam Maximator 04.05.08, 02:06
      Pycha, jedno z moich ulubionych piw (przynajmniej z tych, na które nie trzeba
      polować w Jednym Jedynym Sklepie). Smakuje tak jak lubię (nie za gorzkie, mocno
      słodowe, wyraźnie czuć "prąd") i daje konkretne efekty. Nigdy się nim nie
      nawaliłam na tyle żeby mieć kaca, bo podejrzewam, że byłby cięęężki... po
      mniejszych ilościach (2-3 puszki) przebudzenie nie boli. :) Co ważne, nie jest
      to piwo "sztucznie" wzmacniane i nafaszerowane czort wie jaką chemią.
    • Gość: rafciu Re: Amsterdam Maximator IP: *.stroma.bial.pl 07.05.08, 10:31
      Piwo w sumie ma smak taniego wina z winogron, doznania to beznadziejny smak jak
      dlamnie. Owszem uderza ale osobiscie raz pilem i wystarczy. Nie polecam.
    • Gość: Pawcio Lodz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 23:54
      Czlowieku :D ^^ niezapomniane chwile po tym piwku :D
      taka baja ze hoho :D
      napij sie a sie przekonasz ;p
      z jednym startowalem wakacje zycia ;p
      a konczylem z kilkoma :D
    • Gość: Gość Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 06:14
      Piję to piwo często ale tylko mocno schłodzone lub z lodem (inaczej nie
      smakuje). Daje silnego kopa. Po dwóch już mam dość. Ale jest w nim chyba jakiś
      narkotyk bo jak widzę tą zieloną puszkę to muszę ją kupić, choć Okocim mocny z
      setką Absolwenta lepiej mi smakuje :)
    • Gość: tomasz Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 00:53
      właśnie go teraz pije, juz koncze, w smaku srednie, chodz jak na
      taka moc w polsce sie nie kupi lepszego <moim zdaniem> ale faza
      chwyta hehe
    • Gość: axelfrog Re: Amsterdam Maximator IP: *.as.kn.pl 12.10.08, 21:05
      Piłem niedawno. Muszę przyznać, że z początku nie działo się nic
      szczególnego, ale po pół godzinie nieźle mną zakręciło. Stan taki
      utrzymywał się, co dziwne, bardzo długi czas. Stan ten porównywalny
      jest do stanu po spożyciu dwóch Lechów w moim przypadku. Nic
      szczególnego, ale za to piwo dyśmienite. Holenderskie.
    • Gość: Andrzej Re: Amsterdam Maximator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:12
      Witam ,piję 2 do 3 dziennie i czuję się świetnie.Pozdrawiam.
    • Gość: KOA Re: Amsterdam Maximator IP: *.217.146.194.generacja.pl 17.01.09, 00:19
      propa.php www.infoc.com aaa.pl NIC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka