homohedonistus 23.02.04, 01:17 Szukam osób, które piły piwo Amsterdam Maximator (11.6%) i przeżyły. Jeżeli są takowe proszę je o opisanie swoich doznań. Zwłaszcza chodzi mi o doznania po. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: al Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:57 Amsterdałem podobnej mocy piwa. Ale najmocniejsze na świecie, przynajmniej tak się przechwalają, jest tu: www.realbeer.com/library/beerbreak/archives/beerbreak20020214.php Proofy trza dzielić przez 2 i mamy procentową zawartość alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marizaga Re: Amsterdam Maximator IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 22:27 wlasnie pije amsterdam maximator 11,6 super strong. Bardzo pozytywne wrazenia, ale wchlania sie inaczej niz zwykle piwo. Traktujac zawartosc alkoh niby tyle co 2 zwykle piwa ale to b dobrze sie wchlania. Smak: gorzki z lekkim posmakiem wodki - subtelnym i nieco po chwili grzeje...chyba tyle vol jest optymalne...humor 10/10 po tym piwie - nie usypia na pewno, wchodzi 7/10. Ciekawe czy spirytu do niego dolewaja, jak je uzyskuja? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maximator Re: Amsterdam Maximator IP: *.man.polbox.pl 02.12.04, 16:53 Andrzejki 2004 w Rivierze - 2x Amsterdam Maximator po 7 zeta, i swietna zabawa :) Dobry smak, gladko wchodzi, troche jak Grolsch (ten sam browar), a raczej jak dwa Grolsche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gall anonim Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 07:22 A mnie tam gladko nie wchodzil (pewnie dlatego ze byl cieply) ale efekt conajmniej zadowalajacy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tadeusz Re: Amsterdam Maximator IP: *.g.intelink.pl 10.01.07, 16:57 To piwo mi troche przypominalo wino. Przynajmiej w mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katie Re: Amsterdam Maximator IP: *.net133.okay.pl 06.10.05, 07:44 pilam przezylam :) nie wiem czym sie ekscytujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: radan33 Re: Amsterdam Maximator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:09 czy piwo Amsterdam jest popularne w Polsce? Gdzie go można go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Amsterdam Maximator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 21:43 nie exytuje sie, jedynie wymieniam poglady... zdecydowana roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ioin Re: Amsterdam Maximator IP: *.netia.piekary.net 20.10.05, 19:13 po 1,5 puszki pewnych momentow nie pamietam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
knast-knast Re: Amsterdam Maximator 21.10.05, 14:12 Piłem kiedyś...wyraźny posmak spirytusu,oprócz tego nuta kawowa oraz winna...konsumpcję przeżyłem,ale więcej już tego wynalazku nie piłem...wyrób zdecydowanie dla fanów "szybkiego sponiewierania" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieZgood Re: Amsterdam Maximator IP: *.altec.pl / *.altec.pl 05.02.06, 09:29 git piwko! 24% extraktu lagodzi posmak vody (zimne 6C) ,wchodzi srednio-dobrze (powoli) ale skutecznie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stetiner Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:01 Ueeee.... No pijam go. Niezły. Zamiast 4 puszek jakiegoś tam, 1 Amsterdama. O ile mniej sikania! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ani Re: Amsterdam Maximator IP: 87.207.45.* 20.02.06, 13:42 Mój znajomy ma zawsze w lodówce to piwko. Jak mu goście za długo siedzą to częstuje ich tymże i od razu dzwoni po taksówkę! 100% efekt! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OKO Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 05:01 piwo jest ciezke do zgryzienia na 1 raz ale ogolnie po 2och jest przyjemnie ma kopniecie 100% lepsze od kapera :) musialbym zrobic test wytrzymalosci na to piwoko amstedam ale 7,30zl mnei odstrasza :) ale kiedy sproboje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piwosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:15 Extra Piwo!!! Jakie wrażenia po? Już w trakcie picia Amsterdama Maximatora dostałem niezłego kopa - oj kręciło się w główce,kręciło!!! Kiedyś myślałem,że nie ma lepszego browca od portera żywieckiego(9,5alk.,22wag.,gorąco polecam) Jednak Maximator jest wyjątkowy!!!Niestety jest bardzo drogi - 5,29 za 0,5 litra! i trudno dostępny,więc spożywam go okazjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michu Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.06, 23:31 Wypilem trzy (w przeciagu dwoch godzin, szybciej sie nie dalo z powodu pasqdnego smaku)> Troche mi zaszumialo w glowie,ale nie bylo tragicznie zle ze mna ;). W kazdym razie na dluzsza mete tego piwa nie da sie pic. Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 00:59 a ja dalem niecale 4 bodajze w carrefull Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smakosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:49 Porządne, dobre. Lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piwosz Re: Amsterdam Maximator IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:56 nie powiem piwko ma lekki posmak wina w sumie to ma nawet tyle procent :) ale piwko jak za ponad 5 zł spokojnie zastępuje 2 dość mocne piwa. Polecam dla osób z troszke mniej mocną głowę i przyzwyczajoną do mocnych piw :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chujowina Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:41 gó..any smak typy słód zmieszany ze spirytemp; za tą cenę można mieć prawie 2 jabłonowa typu imperator czy 23, które mają po 10 vol, ale za to dużo lepszy smak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grolsch@poczta.fm Re: Amsterdam Maximator IP: 89.100.252.* 03.11.07, 21:39 wypiłem 2 sztuki i doznania były dobre :))) zakręciło ... LEpiej napewno niż po innych.Czułem się nie przymulony.Ogólne dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:20 Ja, przed chwilą. Smakowo okropne, ale BARDZO mocne. Dużo bardziej kopliwe niż wino. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: thebeast Re: Amsterdam Maximator IP: *.swidnica.mm.pl 21.11.07, 22:45 ja malo pije ale po jednym niezly kop, wlasnie wypilem 1 puszke. Cena nie tak porazajaca : 6.09 w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AmiBolo Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:51 Wypiłem, mocniejsze w smaku niż Faxe Extra Strong (10 %), ale bardzo smaczne... Uwielbiam mocne piwa... Dodam, że po nim wypiłem jeszcze piwo Wojak Super Mocne (9 %) o,66 litra... Nie powiem, droga do domu zrobiła się skomplikowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ker Re: Amsterdam Maximator IP: *.chello.pl 05.12.07, 20:41 ja jebie... co za smak... po dwoch lykach bylem porobiony... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bez kombinacji Re: Amsterdam Maximator IP: 82.160.216.* 09.02.08, 22:55 niezłe ale po 3 -4 leżysz i kwiczysz, zajebiasty humorek po tym jest a że nocowałem w schronisku szkolnym w lublinie to długo nie mogłem zasnąć gdyż jeszcze z kumplami wypiliśmy kapkę bimbru własnej robótki wiśniackiej, nazajutrz nieżle bolała głowa ale nie od piwa - RACZEJ OD SAMOGONU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qqq Re: Amsterdam Maximator IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 05.12.07, 22:56 tomus.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolo misiek Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:17 siema wczoraj sadzilismy poi 2 amsterdamy kupione w stokrotce i bylo zajebiscie.Szczególnie zpo konsumcji.Póżniej poszlismy na warka strong i niestety wiecej nie pamietamy.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Amsterdam Maximator 04.05.08, 02:06 Pycha, jedno z moich ulubionych piw (przynajmniej z tych, na które nie trzeba polować w Jednym Jedynym Sklepie). Smakuje tak jak lubię (nie za gorzkie, mocno słodowe, wyraźnie czuć "prąd") i daje konkretne efekty. Nigdy się nim nie nawaliłam na tyle żeby mieć kaca, bo podejrzewam, że byłby cięęężki... po mniejszych ilościach (2-3 puszki) przebudzenie nie boli. :) Co ważne, nie jest to piwo "sztucznie" wzmacniane i nafaszerowane czort wie jaką chemią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafciu Re: Amsterdam Maximator IP: *.stroma.bial.pl 07.05.08, 10:31 Piwo w sumie ma smak taniego wina z winogron, doznania to beznadziejny smak jak dlamnie. Owszem uderza ale osobiscie raz pilem i wystarczy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawcio Lodz Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 23:54 Czlowieku :D ^^ niezapomniane chwile po tym piwku :D taka baja ze hoho :D napij sie a sie przekonasz ;p z jednym startowalem wakacje zycia ;p a konczylem z kilkoma :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 06:14 Piję to piwo często ale tylko mocno schłodzone lub z lodem (inaczej nie smakuje). Daje silnego kopa. Po dwóch już mam dość. Ale jest w nim chyba jakiś narkotyk bo jak widzę tą zieloną puszkę to muszę ją kupić, choć Okocim mocny z setką Absolwenta lepiej mi smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz Re: Amsterdam Maximator IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 00:53 właśnie go teraz pije, juz koncze, w smaku srednie, chodz jak na taka moc w polsce sie nie kupi lepszego <moim zdaniem> ale faza chwyta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: axelfrog Re: Amsterdam Maximator IP: *.as.kn.pl 12.10.08, 21:05 Piłem niedawno. Muszę przyznać, że z początku nie działo się nic szczególnego, ale po pół godzinie nieźle mną zakręciło. Stan taki utrzymywał się, co dziwne, bardzo długi czas. Stan ten porównywalny jest do stanu po spożyciu dwóch Lechów w moim przypadku. Nic szczególnego, ale za to piwo dyśmienite. Holenderskie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: Amsterdam Maximator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:12 Witam ,piję 2 do 3 dziennie i czuję się świetnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOA Re: Amsterdam Maximator IP: *.217.146.194.generacja.pl 17.01.09, 00:19 propa.php www.infoc.com aaa.pl NIC Odpowiedz Link Zgłoś