pynky
03.07.07, 00:15
Nie wiem od czego zacząć, być może cała sprawa nie jest warta uwagi, albo wątek powinien być zamiszczony w forum Humorum -ale padło tutaj
Zastanawiam się czy jestem jedynym na forum gazety.pl który zauważył, nadzwyczajną aktywnośc pewnego użytkownika imieniem(nickiem) "tetlian"
jego posty pojawiają się w KAŻDYM wątku, a uwagi - jednorazowe - raczej rzadko wnoszą coś do dyskusji:)(moja opinia - możecie sę nie zgadzać)
Zastanawiając się nad charakterem tych postów, nachodzi mnie taka myśl, czy ktoś nie testuje nowego rodzaju bota, który po zeskanowaniu treści artykułu tworzy pewien rodzaj "bez znaczeniowej" odpowiedzi i go zamiescza:)
w związku z tym moja mała prośba do GW czy istniała by techniczna możliwość, aby w ustawieniach spersonalizowanego forum była taka sposobność, abym mógł sobie "wymazać" posty pewnych użytkowników - bo trochę mnie one denerwują:)
i nie mam tu broń boże na myśli moich ewentualnych oponentów - bo bez nich dyskusje były by bez sensu:) tylko chciałbym się pozbyć takich postów, które wiekszośc może uznać za spam