fraglesi67 04.09.06, 09:10 Czegoż to nie robi się aby być bliżej żłoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexander_de_large za trzy lata 04.09.06, 09:15 za trzy lata bedą sie d...ki wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: A wam żal d...y ściska, komuchy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:48 Umiesz wyjaśnić, co dla Ciebie znaczy określenie "komuch"? Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Jak kiedyś do PZPR. Chcieli 4 RP, mają 2 PRL. 04.09.06, 11:24 Oby z tego nie wyszła IV Rzesza. Póki co już połączono urząd prezydenta z urzędem premiera. Jak w III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Jak kiedyś poszczuć będzie łatwiej!!!!!!!!!!! 04.09.06, 11:48 Czekanie i szczekanie! Nam czekanie im szczekanie, to do sraczki proste danie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja, za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Można już nienawidzić i oskarżać o obrazę uczuć patriotycznych? Pasą się, pasą na tej biednej Polsce nazikatolicje pogrom zwiastujące. Kłamią i kłamią przeróżniaste szuje, z takimi dobra w Polsce nie zbuduje! Sam płonę ze wstydu i odpalę jak pożoga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamzbmw ile musze ukraść żeby przyjeli mnie do pis? IP: *.eranet.pl 04.09.06, 12:15 ja też mam wyraziste poglądy i chciałbym sie zapisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Hors Re: Jak kiedyś poszczuć będzie łatwiej!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:35 Wodp. na post i wiersz / czegoś tu nie rozumiem jako stary wapniak - jak taki zdolny wierszopisarz przyznaje się do brania renty !!!!! Jak wielu o mniejszych zdolnościach twórczych utrzymują się z pisania i jeszcze płacą rentę takim Ono !!!! Wapniak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: A wam żal d...y ściska, komuchy! IP: 195.128.172.* 04.09.06, 13:13 Gość portalu: rafvonthorn napisał(a): > Umiesz wyjaśnić, co dla Ciebie znaczy określenie "komuch"? Ten cały rafvonthorn nie umie, więc ja spróbuję: Komuch to taki, który chociażby odrobinę nie zgadza się z ojcem Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: A wam żal d...y ściska, komuchy! 04.09.06, 16:27 Ja nie zgadzam się więcej niż trochę, więc jestem więcej niż komuchem ;-) -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ja umiem!. 04.09.06, 13:31 Gość portalu: rafvonthorn napisał(a): > Umiesz wyjaśnić, co dla Ciebie znaczy określenie "komuch"? Komuch to każdy kto nie popiera PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
gacek65 Do komunistów 04.09.06, 11:11 też lgnęło całe dziadostwo.Mnie cieszy,szybciej padnie taq postkomunistyczna formacja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Pzpr, solidarność, sld, aws, sld, pis też tak 04.09.06, 11:25 skończy. Liczy się jakość nie ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Pzpr, solidarność, sld, aws, sld, pis też tak IP: 195.128.172.* 04.09.06, 13:23 krzych.korab napisał: > Pzpr, solidarność, sld, aws, sld, pis też tak skończy. Liczy się jakość nie ilość. A skąd weźmiesz tą jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: A wam żal d...y ściska, komuchy! IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:59 janstrak napisał: > A wam żal d...y ściska, komuchy! A kto im broni zapisać się do PiS? "Więcej radości w Niebiesiech z jednego nawróconago grzesznika niż z siedemdziesięciu sprawiedliwych!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Sciskal jak szliscie do PZPR, SLD a teraz do PiS IP: 62.6.139.* 04.09.06, 15:46 i tak samo skonczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Jednak jest IP: 195.128.172.* 04.09.06, 13:00 a.k.traper napisał: > Komuna nie wzorowała sie na PIS ...Ale PiS wzoruje się na komunie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jednak jest 04.09.06, 13:34 a.k.traper napisał: > Komuna nie wzorowała sie na PIS Z przyczyn, że tak powiem, obiektywnych (kolejność historyczna), to PiS wzoruje się na komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia A jest roznica miedzy komuna a PiSem??? JEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:13 Jak na czele SLD był bardzo silny kanclerz Leszek Miller to ludzie tam nie lgnęli. Muszą być inne przyczyny wstępowania do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a jest roznica miedzy komuna a PiSem??? 04.09.06, 13:29 Żadna. Do PZPR -u należały w swoim czasie 3 mln obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: a jest roznica miedzy komuna a PiSem??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.09.06, 15:02 <ZADNA...syfffffffffffffffff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halny roznica miedzy komuna a PiSem? zasadnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:47 Wnoszę to z rozpaczliwych krzyków lewicy wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil knevil parasol IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.09.06, 10:20 identyczny jak logo umbrella corporation w resident evil;) czyzby jakies drugie dno w tym wszystkim bylo? hodowla mutantow, zabawy z genami? w sumie patrzac na niektorych przedstawicieli ekipy rzadzacej trudno sie nie pokusic o takie wnioski. niestety wiecej w tym wszystkim 'fiction', szczegolnie tej 'political' i to bardzo szmirowatej niz 'science'... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Kimkolwiek? To nie PO! 04.09.06, 10:26 Chyba sie GW pomylily partie. To PO przyjmuje kogo popadnie w swoje szeregi. Przypadkowi ludzie na listach, podzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Kimkolwiek? To nie PO! IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 10:32 zauważ że do każdej partii lgnie specyficzna grupa ludzi: od pzpr do pis czy po. Jakoś normalnemu człowiekowi zwisa i powiewa przynależność do czegokolwiek, polityka i partyjniactwo to choroba stosunkowo małej grupy nawiedzonej ludności pzpr w szczytowej formie miała ( miliony czlonków 9 głównie mentów, karierowiczów i wieśniactwa bo dawali nawozy i inne talony ) a skąd pis weźmie mieszkania dla swoich członków??? bo tylu stanowisk też nie stworzy, tyle nawet za komuny nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity **S____A____M____0____0____B____R ____0____N____A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:41 Problemem zacznie zatem być duża liczba osób przypadkowych i nieodpowiedzialnych. Podobnie jak w olsztyńskiej PO przed wyborami frekwencja wzrosła o 100 % i wprowadzono zarząd komisaryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol S_a_m_o_O_B_O_R_A__ zazdrości ;)) IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 10:52 żeby doścignąć PIS musicie dawać po parze gumiaków i flakonie gnojówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ IP: *.pools.arcor-ip.net 04.09.06, 10:55 Autor: Gość: jola_dywity: -------------------------------------------------------------------------------- Problemem zacznie zatem być duża liczba osób przypadkowych i nieodpowiedzialnych. Podobnie jak w olsztyńskiej PO przed wyborami frekwencja wzrosła o 100 % i wprowadzono zarząd komisaryczny. -------------------------------------------------------------------------------- No to jest nadzieja, że niebawem w PiS będziemy mieli zarząd komisaryczny. OBY JAK NAJSZYBCIEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 04.09.06, 12:38 Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > Problemem zacznie zatem być duża liczba osób przypadkowych i nieodpowiedzialnyc > h. > Podobnie jak w olsztyńskiej PO przed wyborami frekwencja wzrosła o 100 % i > wprowadzono zarząd komisaryczny. W Lublinie tez. Poza tym duza czesc dzialaczy PO ma przeszlosc SLDowska lub UW.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:17 geralt9 napisał: > Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > > > Problemem zacznie zatem być duża liczba osób przypadkowych i nieodpowiedz > ialnyc > > h. > > Podobnie jak w olsztyńskiej PO przed wyborami frekwencja wzrosła o 100 % > i > > wprowadzono zarząd komisaryczny. > > W Lublinie tez. Poza tym duza czesc dzialaczy PO ma przeszlosc SLDowska lub UW. > . > Niestety przynależnością do tych ugrupowań na bazie PZPR nie można się szczycić,w Samoobronie jest ich mniej lecz są. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____ 04.09.06, 15:56 Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > geralt9 napisał: W Lublinie tez. Poza tym duza czesc dzialaczy PO ma przeszlosc SLDowska l ub UW. . Niestety przynależnością do tych ugrupowań na bazie PZPR nie można się szczycić,w Samoobronie jest ich mniej lecz są. bo w samejbronie są tacy złodzieje że nawet w PZPR by ich nie tolerowali. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: **S_A_M_0_0_B_R _0_N_A i więzienie... 04.09.06, 13:05 Jolka, będziesz potrzebna aby odpowiedzialnie poprowadzić Samoobronę do boju o koryta pełne tłuczonych kartofli..wiesz kiedy ? wtedy,kiedy wasz ukochany przywódca,Lepperus buraczanus, pójdzie odsiadywać wreszcie w majestacie sprawiedliwości swoje liczne wyroki.A nastapi to niebawem, Jarek sie wkurzy na coraz to nowe żądania buraczanego establishmentu i wyda polecenie Ziobrze, ten wyda polecenie sedziemu, a sędzia po nastepnym procesie( zboże już niebawem..! ) wyda wyrok bez zawieszenia i odwiesi pozostałe.Nie rajcucje Cię perspektywa zostania szefową najwiekszego w historii ludzkości ugrupowania parlamentarnego kryminalistów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity Re: **S_A_M_0_0_B_R _0_N_A i więzienie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:25 Skazywaliście rolników na więzienia już nie raz ! Strzelaliście też! Wyłupialiście oczy ! Na mnie osibiście wysłaliście zomowców i 30 skotów i się nie przelękłam! Lecz tak jak wtedy za komuny nie zastraszyliście nas więzieniem nie zastraszycie i dziś. A za zbrodnie gospodarcze i nędzę narodu powinni reformatorzy spod znaku Balerowicza zapłacić długoletnim ciężkim więzieniem. I zapłacą nie dziś to jutro. Bo kryzys narasta i będzie trzeba znaleźć winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: **S_A_M_0_0_B_R _0_N_A i więzienie... 04.09.06, 15:18 Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > Skazywaliście rolników na więzienia już nie raz ! > Strzelaliście też! > Wyłupialiście oczy ! > Na mnie osibiście wysłaliście zomowców i 30 skotów i się nie przelękłam! > Lecz tak jak wtedy za komuny nie zastraszyliście nas więzieniem nie zastraszyci > e > i dziś. > A za zbrodnie gospodarcze i nędzę narodu powinni reformatorzy spod znaku > Balerowicza zapłacić długoletnim ciężkim więzieniem. > I zapłacą nie dziś to jutro. > Bo kryzys narasta i będzie trzeba znaleźć winnych. "- Nie będzie w Polsce dobrze, póki się nie rozstrzela siedemdziesięciu tysięcy łajdaków! - A jak się tylu nie znajdzie? - Nie szkodzi, to się dobierze z uczciwych!" (Franc Fiszer, przedwojenny facecjonista i bonvivant warszawski). Cytuję za Melchiorem Wańkowiczem. Radzę, Jolka, przeczytaj coś z niego. Zaraz Ci się w główce (przypuszczam, że pięknej) rozjaśni. "Znaleźć winnego i ukarać".(Ławrentij Pawłowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kimkolwiek? To nie PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:32 PO nie przyjmuje "kogo popadnie",bo w PO są ludzie na odpowiednim poziomie.To nie partia popaprańców i ludzi z przypadku/vide Kurski,Cymański,Kuchciński i WIELU innych/. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Kimkolwiek? To nie PO! 04.09.06, 14:03 Gość portalu: student napisał(a): > PO nie przyjmuje "kogo popadnie",bo w PO są ludzie na odpowiednim poziomie.To > nie partia popaprańców i ludzi z przypadku/vide Kurski,Cymański,Kuchciński i > WIELU innych/. WOW na odpowiednim poziomie. Powiedz dlaczego w Lublinie komisarzem zostal Łątka ktory nic wspolnego nie mial z PO i podzielil z Palikotem Platforme? Dlaczego poslem jest Palikot umoczony w prywatyzacje Polmosu? Nieprzypadkowo, bo stoi za nim kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 wkrotce 100 z Lubelskiej PO do PiS 04.09.06, 16:00 Wkrótce 100 dzialaczy PO w Lublinie przejdzie do PiS... PO dzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he ... Re: za trzy lata IP: *.orange.pl 04.09.06, 10:43 > za trzy lata bedą sie d...ki wypisywać Już się wypisują. W lubelskiej PO rozpad całkowity. Odeszło ponad 100 członków. Ludzi młodych, przedsiębiorczych. Pozostał Palikot ze swoją gorzką żołądkową :) W PD rozpad był wcześniej. Młodzi odeszli z tej resztówki magdalenkowej. Pozostała kanapa Geremka. W SLD pozostali sami swoi, wypróbowane sb-eckie kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: za trzy lata IP: 195.128.172.* 04.09.06, 13:10 Gość portalu: he, he ... napisał(a): Już się wypisują. W lubelskiej PO rozpad całkowity. Odeszło ponad 100 członków. > > Ludzi młodych, przedsiębiorczych. Pozostał Palikot ze swoją gorzką żołądkową :) > W PD rozpad był wcześniej. Młodzi odeszli z tej resztówki magdalenkowej. > Pozostała kanapa Geremka. > W SLD pozostali sami swoi, wypróbowane sb-eckie kadry Zgadza się, bo reszta zapisuje się do PiS, lub jeszcze się waha, bo nie wie, jak się sytuacja rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: za trzy lata 04.09.06, 14:15 >Pozostał Palikot ze swoją gorzką żołądkową :) Śmieszny jesteś. Gasimysz akurat jest z samoobory. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: za trzy lata 04.09.06, 15:11 ppo napisał: > >Pozostał Palikot ze swoją gorzką żołądkową :) > > > Śmieszny jesteś. Gasimysz akurat jest z samoobory. "Gasimysz" - Ha, ha ha. Świetny dowcip! "Czego to ludzie nie wymyślą!" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: za trzy lata IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:44 alexander_de_large napisał: > za trzy lata bedą sie d...ki wypisywać Część z nich na pewno się wypisze, aby zapisać się do innej partii, która wtedy obejmie rządy. Ludzie tacy zapisaliby się do każdej partii, byleby tylko znajdowała się u władzy. W PZPR było pełno takich oportunistów, którzy masowo rzucali legitymacje, kiedy za to już nic nie groziło. Wielu z nich jest teraz aktywnymi działaczami różnych partii prawicowych i komitetów przykościelnych. A może będzie tak, że PiS będzie nadal rządzić, tylko pod inna nazwą? Odpowiedz Link Zgłoś
ppo A jaką? Proponuję KPPWS 04.09.06, 14:20 > A może będzie tak, że PiS będzie nadal rządzić, tylko pod inna nazwą? Kolska Partia Pierdzących W Stołek. Może być? Fajny wątek zapoczątkowałeś. Może posypią się propozycje nazw? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry PiS synonimem sukcesu, zwyciestw, skuteczności IP: 83.18.7.* 04.09.06, 09:17 nie ma dziwów. sam się zapisze. dawno planowałem juz. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Cos ci humor dopisuje od rana**** 04.09.06, 09:19 Gość portalu: mądry napisał(a): > nie ma dziwów. sam się zapisze. dawno planowałem juz. Gratuluje poczucia humoru, w stylu Ionescu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Atak nieudaczników***** 04.09.06, 09:17 No cóż. Gdy jest szansa na zmianę, pojawiają się wszelkiej mąsci nieudacznicy. Pojawiła się dla nich szansa na ochłapy z pańskiego stołu. Z jednej strony to dobrze, bo tym pewniej i szybciej jedynie słuszna partia się skompromituje. Ale zdrugiej będziemy musieli zapłacic rachunek za ich rządy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ****Atak nieudaczników***** 04.09.06, 09:22 To ta sama tłuszcza, która parę lat temu masowo zapisywała się do LSD. Stawiają na ilość. Brak uznania nie tylko w Wielkopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ****Atak nieudaczników***** IP: *.orange.pl 04.09.06, 10:18 Atak nieudaczników z PO - reklamówki telewizyjne Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Tylko pokrzywdzeni mają wstęp do PiS? Nie dziwi, 04.09.06, 09:24 że PiS jako partia pokrzywdzonych, szuka jedynie zemsty. Choćby na gruzach Polski. Trzeba zrobić wszystko aby te partię zakompleksionych odwetowców odsunąć na margines, bo nam rozwalą nasz dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Tylko pokrzywdzeni mają wstęp do PiS? Nie dzi 04.09.06, 11:17 No właśnie, a co z tymi, którzy za PRL-u byli za młodzi, żeby być poszkodowani? Partia obsesji; ktoś ich ładnie przezwał: Paranoja i Schizofrenia. Zresztą nieważne, ja się chyba zapiszę do Zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Tylko pokrzywdzeni mają wstęp do PiS? Nie dzi IP: *.slowianin.pl 04.09.06, 14:11 Plan "wodzusia" jest prosty - zniszczyć wszystko do fundamentów, wówczas ziomkostwa nie będą miały czego odbierać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Gó.. lgnie do każdego buta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:26 A za trzy lata odpadnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra991 Polacy lgną do PiS IP: *.eranet.pl 04.09.06, 09:27 Jasna sprawa, w ciężkich czasach zawsze lepiej być bliżej koryta. Brzydzę się tym, co się dzieje - dawniej była czerwona legitymacja, teraz nie wiem jaka? Precz z PIS-em!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Polacy lgną do PiS IP: 62.233.204.* 04.09.06, 10:04 Gość portalu: aleksandra991 napisał(a): > Jasna sprawa, w ciężkich czasach zawsze lepiej być bliżej koryta. Brzydzę się > tym, co się dzieje - dawniej była czerwona legitymacja, teraz nie wiem jaka? Brunatna. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Spokojnie, taka juz natura ludzka 04.09.06, 10:23 Było pzpr, jest pis, jest lustracja będzie pisuaryzacja, pamiętajmy tylko kto i dlaczego, grubej kreski nie będzie bo to podobno wstyd i hańba. I pamiętajmy, nikt nikogo nie zmusza wybieraja dobrowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demaskator Chciejstwo i spragnieni lgną do koryta w PiS IP: 217.153.161.* 04.09.06, 09:29 Kto żyw i bez zasad robi wyścig do koryta któr w całości zagarnęło PiS. Nie liczą się żadne zasady i wartości ludzkie a jedynie koryto, a że jest w PiS to tam lecą ślepo na węch gnani żądzą korzyści chwili. Kiedyś przynależność do tej zakłamanej paczki będzie drogowskazem kto był a kto nie uczciwy, prawy i sprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Chciejstwo i spragnieni lgną do koryta w Pi IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:46 Gość portalu: Demaskator napisał(a): > Kto żyw i bez zasad robi wyścig do koryta któr w całości zagarnęło PiS. > Nie liczą się żadne zasady i wartości ludzkie a jedynie koryto, a że jest w PiS > to tam lecą ślepo na węch gnani żądzą korzyści chwili. > Kiedyś przynależność do tej zakłamanej paczki będzie drogowskazem kto był a kto > nie uczciwy, prawy i sprawiedliwy... No i nowi lustratorzy będą mieli mnóstwo roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Polacy lgną do PiS 04.09.06, 09:36 Skok na władzę lokalną? Rządy ochlokracji już i tak mamy. Paru więcej, żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brona Tak, jak kiedyś do PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:38 Tak, jak kiedyś do PZPR. Historia się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwidzyniak Gonią gamonie do koryta. IP: *.ipaper.com 04.09.06, 09:40 Ale upadek PISu jest tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Polacy lgną do PiS IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 04.09.06, 09:43 ja mam 30 lat - jak ja do swietego Pana dostane od IPN status pokrzywdzonego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Polacy lgną do PiS IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:47 Gość portalu: greg napisał(a): > ja mam 30 lat - jak ja do swietego Pana dostane od IPN status pokrzywdzonego ? Pozostaje ci już tylko starać się o statut krzywdziciela, może przy zmianie władzy role się odwrócą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pedzcie do zlobu.a kto na was bedzie pracowal ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:44 Ale bardzo dobrze. PiS dlugo nie porzadzi skonczy jak AWS :) Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Polacy lgną do PiS 04.09.06, 09:49 Mieszkańcy miast i wsi masowo wstępują w szeregi Partii. Skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Gó.wno? czy GWno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:56 Znaczek ":D" oznacza wyjątkowe rozbawienie; czy mógłbyś mi uprzejmie wyjaśnić, co jest takiego zabawnego w Twoim pytaniu? Bo nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Cwaniacy lgną do PiS mając nadzieję na zyski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:50 To jest szokująca wiadomość. Gdziekolwiek nie posłuchać wszyscy maja pretensje do PiS. A tymczasem się do niego garną. Kim są ci garnący się do PiS ? Pieniądze nie śmierdzą - stwierdzili nasi przodkowie. I nadal ta myśl ma zastosowanie. Żeby przeciwdziałać zamiarom różnym politycznym oszustom trzeba bedzie głosować na konkurencje PiS z jej kłamliwymi niehonorowymi wspólnikami jakim jest LPR i Samoobrona. Inaczej zgadzamy się na rozpad naszego kraju. A przecież ojczyznę mamy jedną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Wymowna retoryka. IP: 62.233.204.* 04.09.06, 09:58 Dlaczego uważasz, że szczekam? Dlaczego ktokolwiek ma mnie miażdzyć? Dlaczego nie znasz odpowiedzi na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kombatant Mowa o bucie IV Rzeszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:23 ... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Szczekjcie sobie ile chcecie. Ten but was zmi 04.09.06, 11:08 Już sam fakt, że chcesz kogoś miażdżyć czyni Cię wrogiem ludzkości.Emanacja agresją to ostatnie, co trzeba temu umęczonemu przez politykę krajowi.Bo nawet najtwardszy but trafi w końcu na opór. Odpowiedz Link Zgłoś
darek751 Polacy lgną do PiS 04.09.06, 09:52 jasne , może to pomyła, może występuję, bo po co mieli by wstępywać do tej śmiesznej awanturniczej partii, ewentualnie do żłoba na stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Niech żyje oportunizm!!! IP: 62.233.204.* 04.09.06, 09:54 Tylko jak własnemu dziecku spojrzeć w oczy po wstąpieniu do PiS...? Zawsze i wszędzie, w każdych warunkach i w każdym momencie - warto być PRZYZWOITYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczenie o IP: *.novartis.com 04.09.06, 09:55 statusie pokrzywdzonego, skoro w 1989 roku był dzieckiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczeni 04.09.06, 09:56 Gość portalu: adam napisał(a): > statusie pokrzywdzonego, skoro w 1989 roku był dzieckiem ? A choćby, że bity przez ojca, funkcjonariusza SB. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczeni 04.09.06, 10:44 Zwolennikiem bicia dzieci jest obecny marszalek sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:10 Bo w PiS wszyscy są podejrzani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczeni IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:57 Gość portalu: ty napisał(a): > Bo w PiS wszyscy są podejrzani "Nikt nie jest wolny od podejrzeń".(Ławrentij Pawłowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: A jak ktoś ma 28 lat to po co mu zaświadczeni IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:50 Gość portalu: adam napisał(a): > statusie pokrzywdzonego, skoro w 1989 roku był dzieckiem ? Ależ dziecko też może być pokrzywdzone! "Rozmawia dwóch zomowców: - Wiesz, wczoraj dopadłem opozycjonistę. - No i co? - Jak mu przyp...łem pałą, to mu wszystkie kredki z tornistra wyleciały!" Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Dzisiaj wstępują do PiS. Gdybyśmy żyli podczas 04.09.06, 09:55 wojny, podpisaliby volkslistę a za PRLu byliby towarzyszami w PZPR. Mam jednak nadzieję, że to mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.ditel PiS tylko PiS!!!! 04.09.06, 09:59 o tak PiS tylko PiS!!! to jest jedyna partia , która zapewni Polsce bogactwo i należne miejsce w Europie!!! Tylko PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aci Re: PiS tylko PiS!!!! IP: *.gl.digi.pl 04.09.06, 10:08 No jasne, miało być przedmurze, a wychodzi... ZADUPIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: PiS tylko PiS!!!! IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:55 marek.ditel napisał: > o tak PiS tylko PiS!!! > to jest jedyna partia , która zapewni Polsce bogactwo i należne miejsce w > Europie!!! > Tylko PiS!!! Naród z Partią, Partia z Narodem! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Dzisiaj wstępują do PiS. Gdybyśmy żyli podcza 04.09.06, 10:12 Najgorsze g.... i polityczne chorągiewki przyczepiają się licząc na stołki i ciepłe posadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Dzisiaj wstępują do PiS. Gdybyśmy żyli podcza IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 10:27 ta mniejszość będzie liczyła około miliona czyli jak za komuny PZPR. Na tę ilość złoży się 1% ideowców i 99% odpadów spolecznych. W pzpr było przynajmniej trochę ludzi na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Dzisiaj wstępują do PiS. Gdybyśmy żyli podcza IP: *.futuro.pl 04.09.06, 13:28 Gość portalu: robol napisał(a): > "ta mniejszość będzie liczyła około miliona czyli jak za komuny PZPR. > Na tę ilość złoży się 1% ideowców i 99% odpadów spolecznych. > W pzpr było przynajmniej trochę ludzi na poziomie" JAKIM POZIOMIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enon Polacy lgną do PiS IP: *.chello.pl 04.09.06, 09:59 Uprzejmie prosze o nazwiska owych wstepujacyh do PiS. Bedzie wiadomo na ktore kurewki polityczne nie nalezy glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.ditel PiS tylko PiS!!!! 04.09.06, 10:00 kto nie jest za PiS-em ten jest zdrajcą Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: PiS tylko PiS!!!! 04.09.06, 10:07 marek.ditel napisał: > kto nie jest za PiS-em ten jest zdrajcą Polski!!! Podobnie, kto nie był za PPRem, też był... Czy PiSowcy nic poza klasykami naukowego komunizmu nie znają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Polacy lgną do PiS IP: *.orange.pl 04.09.06, 10:05 Bedzie wiadomo na ktore > kurewki polityczne nie nalezy glosowac. Na te złodziejskie kurewki, które wczoraj zjednoczyły się pod czerwonym sztandarem z sierpem i młotem - SLD, PD, SdPl i UP Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Polacy lgną do PiS 04.09.06, 10:07 Gość portalu: Enon napisał(a): > Uprzejmie prosze o nazwiska owych wstepujacyh do PiS. Bedzie wiadomo na ktore > kurewki polityczne nie nalezy glosowac. rozpoznasz ich po ich gebach.. oszolomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Polacy lgną do PiS IP: *.orange.pl 04.09.06, 10:22 > rozpoznasz ich po ich gebach.. oszolomy. To nowość w antropologii. Nie po nosach i uszach? Po nosach rozpoznasz PD-eków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Polacy lgną do PiS IP: 195.128.172.* 04.09.06, 13:02 Gość portalu: Darek napisał(a): > > rozpoznasz ich po ich gebach.. oszolomy. > > To nowość w antropologii. Nie po nosach i uszach? Po nosach rozpoznasz PD- eków? PD-eków poznasz po ch... Przecież to podobno sami Żydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Polacy lgną do PiS IP: *.gdynia.mm.pl 05.09.06, 10:29 malpa-z-paryza napisała: > Gość portalu: Enon napisał(a): > > > Uprzejmie prosze o nazwiska owych wstepujacyh do PiS. Bedzie wiadomo na k > tore > > kurewki polityczne nie nalezy glosowac. > > rozpoznasz ich po ich gebach.. oszolomy. i po skarlalym wzroscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Polacy lgną do PiS IP: 195.128.172.* 04.09.06, 12:54 Gość portalu: Enon napisał(a): > Uprzejmie prosze o nazwiska owych wstepujacyh do PiS. Bedzie wiadomo na ktore > kurewki polityczne nie nalezy glosowac To i tak nic nie pomoże. Przy nowej ordynacji wyborczej masz wybór między panami X a Y, a i tak zwycięży pan Z. Na razie jest tak w wyborach samorządowych, ale tylko patrzeć, jak PiS zrobi to samo w wyborach parlamentarnych i prezydenckich. "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy". (J. Stalin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Polacy lgną do PiS IP: *.futuro.pl 04.09.06, 13:35 Gość portalu: Enon napisał(a): > Uprzejmie prosze o nazwiska owych wstepujacyh do PiS. Bedzie wiadomo na ktore > kurewki polityczne nie nalezy glosowac. DOSTANIESZ INSTRUKCJĘ JAK GŁOSOWAĆ, WIĘC PO CO CI NAZWISKA NA KTÓRE NIE MOŻESZ GŁOSOWAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
signal Tysiące do PiS - jak za komuny 04.09.06, 10:00 partia z narodem, naród z partią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teka62 idą na ilość IP: *.sulechow.net 04.09.06, 10:06 , a nie na jakość. Skąd My to znamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barney Re: idą na ilość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:18 Na ilość?!? A widziałeś ty kiedy tak pożądnie ubitą pianę??? Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Re: Polacy lgną do PiS 04.09.06, 10:12 Jak ktoś dołącza do nich z przekonania, to jeszcze rozumiem - choć na pewno przekonań tej osoby nie podzielam. Ale takie ilości nie mogą dołączać z przekonania... Żałosne? Obleśne? Smutne? Śmieszne? Nie wiem, jak to określić. Equus Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Polacy lgną do PiS 04.09.06, 10:13 Najgorsze g.... i polityczne chorągiewki przyczepiają się licząc na stołki i ciepłe posadki Odpowiedz Link Zgłoś