bodozec 12.11.07, 18:02 kobitka się starała, ale Jarosława do kobiet zupełnie nie ciągnie LOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s... 12.11.07, 18:04 Gosieswki może na odchodne obsadzać swoimi pachołkami stanowiska urzędników mianowanych. Tusk nie może dobierać sobie współpracowników. Oto standardy których nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał 12.11.07, 18:16 A ja doskonale rozumiem. PiS nie ma merytorycznych argumentów więc będzie obrzucał PO i PSL błotem. A pani poseł Szczypińska mogłaby się zastanowić nad etatyzmem uskutecznianym przez ostatnie dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 [...] 12.11.07, 19:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Arabski rozwalił ogólnopolską sieć radiową PLUS !! 12.11.07, 19:36 Arabski to zaufany człowiek mafii trójmiejskiej. To on był jedną z osób, które rozwaliły ogólnopolską sieć radiową PLUS. Ten facet jest równie dobrym krętaczem i niszczycielem jak Tusk. Wstyd panie premierze :( Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 "Mafia" trójmiejska i wrocławska w natarciu. 12.11.07, 19:37 TKM PO to jest to! Teraz chłopaki pokażą Warszawiakom gdzie ich miejsce w szeregu. Witajcie w stolicy spadochroniarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
koxiarz Re: "Mafia" trójmiejska i wrocławska w natarciu. 13.11.07, 02:06 Wyluzuj, to jest Kancelaria Premiera, musi mieć tam sprawdzoną osobę, choć podejrzenia o manipulcję mediami to dość poważny zarzut. Zobaczymy czy będą się dalej gryźć i pójdą z tym do sądu ;) W każdym razie, żółte światło zostało zapalone, bo teraz będzie trzeba "odPiSić" instytucje, a to jest idealna wymówka dla nowego TKM. Trzeba im patrzyć na ręce bo jedną odnowę moralną już mieliśmy, a teraz czeka nas wzmacnianie "nadszarpniętej demokracji" ;). Spore pole do pasienia się na państwowym. Zobaczymy, jak będzie. Wszystko zależy od PO. Zobaczymy czy wzniesie się ponad poziom PiS-u i zachowa umiar. Przed nią trudne chwile bo w gospodarce będzie już coraz gorzej, a ludzie nie zapomną o obietnicach zmniejszenia fiskalizmu, naprawy finansów publicznych, no i oczywiście wzrostu wynagrodzeń w budżetówce (uff, jak to w ogóle brzmi?;)). PO jest skazana na porażkę, gdyż nie jest w stanie zaspokoić rozbudzonych oczekiwań. Im wyższy koń tym, boleśniejszy upadek. PO powinna jak najszybciej zacząć studzić nadzieje inaczej polegnie szybciej niż się wydaje i nawet tak znacząca większość ich nie uchroni bo jak się będa tak kurczowo trzymać u władzy pod koniec kadencji jak SLD, to tak samo skończą. A gwoździem do trumny PO, będzie spowolnienie światowego wzrostu, które się nieuchronnie zbliża. Dotknie to mase ludzi: spadek wertości mieszkań a wysokość kredytu do spłacenia taka sama tyle, że przy wyższych stopach :(. A jeśli chodzi o ludzi wkładajcych kasę w giełdę, to już mi ich żal, bo ostatnie spadki to nic w porównaniu z tym, co ich jeszcze czeka. Setki tysięcy ludzi inwestujących samodzielnie lub poprzez fundusze stracą mase kasy i to będą kolejni rozczarowani rządami Platformy. PiS wróci i chyba w najgorszym dla Polski momencie, gdyż wtedy zapewne trzeba będzie rozpędzić gospodarkę, a na tym polu PiS nie jest moim faworytem(w sumie to chyba na żadnym nie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll "wykonał zadanie" to lech dla jarosława 13.11.07, 03:29 zabawne, że kochanka (platoniczna) Jarosława zarzuca innym politycznym macho to, co było przecież zaletą jej mena ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta a Uszczyplińska jak zwykle bredzi jak tłuk :-))) 13.11.07, 05:26 po co to przykładać pisowe miarki do uczciwych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta panie plezidencie meńdujem wykunanie zadania :-))) 13.11.07, 05:29 przed 2 laty Polska stała na skraju przepaści ale w ciągu 2 lat poczyniono ogromny krok naprzód przy wydatnej pomocy kałolicji kaczorów lumperów i gier tych paskudnych he hehe hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny .....................autorytet moralny szczypińska 12.11.07, 19:37 współczuć PiSowi Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: ...autorytet moralny arabski.... 12.11.07, 19:39 autorytet moralny arabski...koń by się uśmiał :))) Ten facet jest takim autorytetem jak bartoszewski śpiewakiem operowym. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Adela, czemu obrażasz ludzi, których nie znasz? 12.11.07, 19:43 Nie znasz człowieka, a obrażasz go. To są standardy kultury według zwolennika PiSu? Chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: y-y, czemu obrażasz ludzi, których nie znas 12.11.07, 19:46 Chamstwem by było gdybym go nie znała. Ale Arabskiego i jego dokonania znam :) Czemu mnie obrażasz? Chamstwo jest standardem PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Powiedz mi adela 12.11.07, 22:48 Czemu to kobietom w pisie glupota dorownuje brzydocie? Jak nie szczypinska, to adela. Rozumiem ze sie z nimi identyfikujesz, proponuje tedy przyciagnac panie z Samobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Powiedz mi wiedmak 12.11.07, 23:16 Czy słyszałeś wypowiedzi pani Tusk i jej pięknej córki w występach telewizyjnych przed wyborami prezydenckimi? Jak to napisałeś - "czemu to kobietom w PO, głupota" dorównuje inteligencji? "Rozumiem, że się z nimi identyfikujesz". Proponuję zostać w zamkniętym towarzystwie wzajemnej adoracji PO i powtarzać sobie wzajemnie, że jesteście inteligentni :)) Buziaki pomatołki :* Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Powiedz mi wiedmak 12.11.07, 23:21 adela_30 napisała: > Proponuję zostać w zamkniętym towarzystwie wzajemnej adoracji PO i powtarzać > sobie wzajemnie, że jesteście inteligentni.. az tak wam zal du.cie sciska po przewalonych wyborach ? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz [...] 12.11.07, 20:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ...autorytet moralny arabski.... 12.11.07, 20:36 adela_30 napisała: > autorytet moralny arabski...koń by się uśmiał :))) *********************************** Jakieś konkretne zarzuty wobec tego, niewątpliwie, katolickiego dziennikarza? Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat a jakie zadania zrealizowala 12.11.07, 22:14 dka PiS eks pielegniarka Szczypinska? Czy na szpitalnym korytarzu pracowala na rzecz partyji wodza Jaroslawa? Odpowiedz Link Zgłoś
dar-ula Re: Arabski rozwalił ogólnopolską sieć radiową PL 15.11.07, 12:54 tak sie sklada ,ze znam pana arabskiego osobiscie juz 39 lat i stwiedzenie , ze jest on zaufanym czlowiekiem mafii jest poprostu obrazliwe.trzeba byc najpierw kompetentnym , zeby sie na jego temat wypowiadac. szkoda ze go osobiscie niepoznales Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: świete krowy 12.11.07, 19:36 --Wiecie co,ci pisowcy sa porąbani bez wyjatku.Nie można ich wogóle słuchać i ogladać.Mam ich dosyć.Bez przerwy wszystko im się nie podoba.Swięte krowy. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Akurat Szczypińska to gołębica Strossmeiera 12.11.07, 19:45 irena1949 napisała: > > --Wiecie co,ci pisowcy sa porąbani bez wyjatku. ****************************** Zgadza się. Jaki pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: świete krowy 12.11.07, 21:41 irena1949 napisała: > > --Wiecie co,ci pisowcy sa porąbani bez wyjatku.Nie można ich wogóle > słuchać i ogladać.Mam ich dosyć.Bez przerwy wszystko im się nie > podoba.Swięte krowy. > Irena >napewno jesteś blondynką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał 12.11.07, 20:43 dan3iger napisał: > Gosieswki może na odchodne obsadzać swoimi pachołkami stanowiska urzędników > mianowanych. Tusk nie może dobierać sobie współpracowników. Oto standardy > których nie rozumiem. zgoda z tym ze on sam tez jest pacholkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb PiS: Nienawiść standardem 12.11.07, 18:32 Coś długo trwa w PiSie lizanie ran po przegranych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
ninie ++++++Szczypińska przestępcą ?+++++ 12.11.07, 18:44 Osoba, która kupuje i używa obiektów z podrobioną marką dopuszcza się przestępstwa. We Francji goście dostali wyroki więzienia w zawieszeniu za takie numery, no ale nie byli posłami PiS-u. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 18:51 "Przykro mi, szczególnie. że nie znam Pani poseł Szczypińskiej i nie wiem na jakiej podstawie feruje takie oceny - komentuje Tomasz Arabski." Jak to na jakiej? Na podstawie własnego doświadczenia, własnych przekonań, w łasnej osoby i własnej partii, gdzie taka jest normalna droga postępowania. Szczypińska ocenia innych według siebie i swojego otoczenia, a jakie ono (i ona) jest, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 18:52 Szczypińska zajmij sie garami a nie tym kto z kim spi bo to nie Twoja sprawa. Tusk sobie dobierze kogo bedzie chcial a Twoje zjadliwe komentarze sa nikomu niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 skąd pisiory biorą takich ludzi? 12.11.07, 19:31 przecież to porażające, że w Polsce jest tyle osób o rozumku kury i pojmowaniu swiata tylko i wyłącznie zgodnie z poleceniem wodza. Przecież ta prosta kobiecina, która była rejestratorka w osiedlowej przychodni zdrowia (i ponoć ledwo sobie radziła) kresuje się na polityka pierwszoplanowgo> Tylko i wyłącznie dlatego, że prezio ma do niej jakąś tam słabość i kiedyś kupił tej pani sandałki? Ludzie gdzie my zyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: skąd pisiory biorą takich ludzi? 12.11.07, 19:43 o przepraszam, kupił jej kwiatki, kobiecinie przewróciło się od amorów purchawki w główce i nieszczęście gotowe, stare sb-eckie metody, omotać, wykorzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: skąd pisiory biorą takich ludzi? 12.11.07, 19:43 I dlatego: Żadnej łaski, żadnych względów dla pis-owskich lepkich mendów? (wg.Fredry) Odpowiedz Link Zgłoś
robug Re: skąd pisiory biorą takich ludzi? 12.11.07, 23:28 Co to jest za słowo "kresuje"? Nie znałem tego. To jest o osobie pochodzącej z kresów, czy pochodzi z kaszubszczyzny. Jestem językoznawcą i bardzo mnie interesują nowe słówka wymyślane przez polityków. Piszę o tym doktorat. Proszę o więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: skąd pisiory biorą takich ludzi? 13.11.07, 00:51 > Co to jest za słowo "kresuje"? Nie znałem tego. To jest o osobie > pochodzącej z kresów, czy pochodzi z kaszubszczyzny. Jestem > językoznawcą i bardzo mnie interesują nowe słówka wymyślane przez > polityków. Piszę o tym doktorat. Proszę o więcej informacji Drogi kolego językoznawco, z naszych badań (instytut tego i owego) wynika, że słowo "kresuje" jest wynikiem pomyłki literowej, popełnionej przy próbie napisania słowa "kreuje". Mam nadzieję, że doktorat pójdzie już teraz gładko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail [...] 12.11.07, 19:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Jak Jolanta Szczypińska sięgnęła bruku 12.11.07, 19:40 Kiedyś pielęgniarka, która opiekowała się w myśl przysięgi Hipokratesa chorymi. Później polityk, zdradziła po drodze swoje koleżanki, kiedy setki strajkowały przez tygodnie w Warszawie. Kiedy premier bezczelnie obrażał kobiety, wymyślając i łżąc, że to nie jest żadna głodówka, nie powiedziała nic. Teraz łże już otwarcie, obrażając na zamówienie polityczne i kłamiąc. Kiedyś być może ideał, dzisiaj sięgnął bruku. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Jak Jolanta Szczypińska sięgnęła bruku 12.11.07, 21:11 y.y napisał: > Kiedyś pielęgniarka, która opiekowała się w myśl przysięgi > Hipokratesa chorymi. Później polityk, zdradziła po drodze swoje > koleżanki, kiedy setki strajkowały przez tygodnie w Warszawie. Kiedy > premier bezczelnie obrażał kobiety, wymyślając i łżąc, że to nie > jest żadna głodówka, nie powiedziała nic. > > Teraz łże już otwarcie, obrażając na zamówienie polityczne i > kłamiąc. Kiedyś być może ideał, dzisiaj sięgnął bruku. > Fuj XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Czytałeś post *kiks'a*??? Od kiedy to rejestratorki opiekują się chorymi??? Nie wiem skąd *kiks* ma te wiadomości???,ale wiadomości są prawdziwe. Chyba jest ze Słupska lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
minimus12 Re: Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał 12.11.07, 19:50 Kaczyński większość swojego czasu spędza jednak z bratem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 19:53 Ja jak widze pania Szczypinska ta odrazu przychodzi mi ochpta aby dac tej pani miatle i wyslac na Lysa Gore Odpowiedz Link Zgłoś
w28 ach te gwiazdy PISu, na miare ICH pistolecików 12.11.07, 19:55 piękne, mądre, a fryzurki...? Po prostu odjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: a mega zwiezdy od Po *)++= 12.11.07, 19:59 *> widziales tego gangstera od stoklosy , jakby z celi sie wytoczyl *)+= Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: a mega zwiezdy od Po *)++= 13.11.07, 00:58 Nie zapominajmy, że gość nominowany przez PO był adwokatem tego Stokłosy. Z tego to już prosty wniosek, że Tusk jest odpowiedzialny za Watergate i II wojnę światową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 Bo PO powinno zatrudnic tych z PIS-komuny! 12.11.07, 20:00 ot, cały ból bolszewików z PISu Odpowiedz Link Zgłoś
w28 nie dziw, że Nelly tam ciągnie... 12.11.07, 20:01 w tym gronie czuje sie jeszcze piękniejsza i mądrzejsza niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 19:59 A komu p.Tusk miał zaproponować tak ważne stanowisko? Chyba nie pielęgniarce p.Szczypińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał 13.11.07, 01:00 Jak dla mnie Szczypińska, to by pasowała do kancelarii premiera. Mogłaby udzielić pomocy medycznej (albo wydać książeczkę zdrowia), w razie jakby kto zemdlał z zachwytu po kolejnym olśniewającym przemówieniu prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Michnika? 12.11.07, 20:02 ten to dopiero sie zasluzyl obiektywna Gazeta Wybiorcza buhahaha dzisiaj Michnik "zapomnial" napisac w organie prasowym PO jak POkraki sprzedaly podatek liniowy w zamian za koalicje z PSL - o czym pisze szeroko "Dziennik" - tak samo zreszta jak sprzedaly reforme KRUSu no ale nie wymagajmy zbyt wiele od pierwszego Tuskowego wazeliniarza Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 12.11.07, 20:11 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 12.11.07, 20:47 Był tekst, z nagłówkiem na pierwszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 12.11.07, 20:49 a jak dlugo tam wisial ? niech zgadne - pol godzinki ? porownujac to do ilosci i czasu trzymania antyPISowskich artykulow rzeczywiscie cos niesamowitego,ze sie w ogole ukazal sokolasty napisał: > Był tekst, z nagłówkiem na pierwszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 12.11.07, 21:04 Załóż swoją gazetę, zrób jej wersję internetową - i wieszaj swoje pisiorkowskie wypociny na jak długo chcesz, a nie doradzaj mądrzejszym. Zawsze intrygował mnie masochizm, z jakim rozmaite pisiorki czytują GW. Nie podoba się? To czytaj "Nasz Dziennik". Chociaż dla GW to i tak zysk - każde wejście na stronę to zwiększenie kasy z reklam. Aby tak dalej, pisiory. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 12.11.07, 21:11 czyzby ktorys z "obiektywnych"dziennikarzy GW sie oburzyl ? niepotrzebnie - po poscie juz widac jak kipi nienawiscia do PISu - choc to w GW miara "obiektywizmu" - wiec pewnie jest w scislej czolowce obiektywnych dziennikarzy a Tobie jak sie opinie na forum nie podobaja to je zamknij, albo przenies sie na Bialorus - tasm sa tylko gazety pro-rzadowe i tylko pozytywne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Białoruś - raj dla Pisowców 12.11.07, 21:14 widzę jak zachwalasz ten kraj i przestaje się dziwić temu uwielbieniu Pisowców dla różnych marnych dyktatorów typu Łukaszenka czy też Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 13.11.07, 01:09 > niepotrzebnie - po poscie juz widac jak kipi nienawiscia do PISu - > choc to w GW miara "obiektywizmu" - wiec pewnie jest w scislej > czolowce obiektywnych dziennikarzy Wszyscy kochają PIS, tylko łże-sądaże i łże-wybory są sfabrykowane przez układ szarej sieci zomowskich wykształciuchowych stolików brydżowych :( ...zupełnie nieobiektywnych stolików, że dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: .....jaki stolek Herr Thuske szykuje dla Mich 13.11.07, 01:04 hrabia-monte-christo napisał: > ten to dopiero sie zasluzyl obiektywna Gazeta Wybiorcza buhahaha > > dzisiaj Michnik "zapomnial" napisac w organie prasowym PO jak > POkraki sprzedaly podatek liniowy w zamian za koalicje z PSL - o > czym pisze szeroko "Dziennik" - tak samo zreszta jak sprzedaly > reforme KRUSu > > no ale nie wymagajmy zbyt wiele od pierwszego Tuskowego wazeliniarza No to bardzo fajnie, że się tak troszczysz o podatek liniowy. Tak szczerze, to ja też trzymam kciuki, by udało się go wprowadzić :) A ten Michnik to chyba z PSLu jest, bo ja na gazeta.pl czytałem dzisiaj tą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
jumka1 Siostro Szczypińska: całe Pomorze jest PO 8-) 12.11.07, 20:04 Koszmar! Nie tylko Arabski, nie tylko DB ale w takim Sopocie 70% ludzi jest za PO! Co robić? Może im podać laxigen na złość? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 20:10 Szwagierka nie pamięta ,że kiedy "przyjaciółka domu panującego" pani - nomen omen - Kruk ,zostawała szefowA TVP to było wszystko O'K. Kiedy pan Arabski ( jaki z niego Arab ???) zostaje powołany przez nienawidzonego przez Dwór Tuska to jest GIEWAŁT NAD GIEWALTY !.To typowa filozofia Kalego - cos dobrego dla Kalego to honor, coś dla niego niekorzystnego to hańba . Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A Lis, Żakowski lub Wołek na rzecznika rządu 12.11.07, 20:15 Na liście dziennikarskich lizusów schetynowego reżimu poczesne miejsce zajmuje też pani Paradowska, "dziennikarka roku" za ukrycie przed opinią publiczną afery Rywina, zresztą na polecenie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...lepiej Michnik, a GW Dziennikiem Rzadowym 12.11.07, 20:17 tak dla jasnosci - niech Michnik przestanie udawac,ze jest obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ty chcesz od Michnika? 12.11.07, 20:29 może skup się na "obiektywnych" gazetach typu Dziennik i Rzeczpospolita? Na szczęscie ludzie się na nich poznali i nakład leci im na łeb na szyje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...obiektywnosci - ale dla Michnika to za wiele 12.11.07, 20:34 jego organ prasowy w obecnej kadencji parlamentu bedzie przeprowadzal akcje o kryptonimie "wazelina" zdaje sie,ze to Michnikowce zaczal naklad leciec na leb na szyje - bo musiala obnizyc cene i zaczac konkurowac z faktem - co widac po poziomie michnikowki Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty to jesteś jakiś zbok 12.11.07, 20:36 nie cierpisz Michnika a wchodzisz na strone GW i opowiadasz tu te swoje głupotki- masochista czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....glos rozsadku..... 12.11.07, 20:46 moze jednak Michnik zmadrzeje - chocby jak zobaczy jak Herr Thuske leca notowania na leb na szyje ludzie w Polsce nie lubia wazeliniarstwa - zwlaszcza skierowanego do wladzy - moze to uratuje michnikowke pakulec napisał: > nie cierpisz Michnika a wchodzisz na strone GW i opowiadasz tu te > swoje głupotki- masochista czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: .....glos rozsadku..... 12.11.07, 20:51 "zdaje sie,ze to Michnikowce zaczal naklad leciec na leb na szyje - bo musiala obnizyc cene i zaczac konkurowac z faktem - co widac po poziomie michnikowki" Cenę obniżyli po wejściu "Dziennika" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: .....glos rozsadku..... 12.11.07, 20:54 co nie zmienia faktu, ze od pewnego czasu na tym rynku dzialal rowniez "Fakt", ktory byl do kupienia za cala 1 zl - podczas gdy GW za 2 razy tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widać że zaczytujesz się faktem 12.11.07, 21:07 nie widziałem głupszej gazety -nie wiem jak można ją porównywać z GW Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: widać że zaczytujesz się faktem 12.11.07, 21:13 tym bardziej mnie dziwi, ze GW chce z takim szmatlawcem rywalizowac o czytelnikow i zniza sie do jego poziomu pakulec napisał: > nie widziałem głupszej gazety -nie wiem jak można ją porównywać z GW Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no tak, zero zrozumienia ;-) 12.11.07, 21:18 GW obnizyła cene gdzy na rynek wszedł Dziennik - i to chyba jedyny plus tej gazety Alexa Springera, a Fakt to konkuruje co najwyżej z Superekspresem -ale zby to zrozumieć musiał byś chociaż raz przeczytać jakiś artykuł GW ze zrozumieniem zamiast być swoja marna pisowską piankę Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: no tak, zero zrozumienia ;-) 12.11.07, 21:23 i po pewnym okresie funkcjonowania na rynku "Faktu" - ktory chodzil po 1 zl - co przy cenie Wyborczej 2 zl - wiadomo jak sie odbijalo na sprzedazy czytelnik uciekl do faktu, a potem jeszcze pojawil sie i dziennik - wiec i dochody z reklam tez poszly za nimi - i tak GW stanela w szranki z "Faktem" Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: .....glos rozsadku..... 12.11.07, 21:09 I co to ma niby udowadniać? W supermarketach rozdają darmowe gazetki reklamowe, a mimo to GW nie jest za darmo. A podobieństwo GW do Faktu jest mniej więcej takie, jak do gazetki z Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
priller pytanie 12.11.07, 21:10 hrabia-monte-christo napisał: > moze jednak Michnik zmadrzeje - chocby jak zobaczy jak Herr Thuske > leca notowania na leb na szyje > > ludzie w Polsce nie lubia wazeliniarstwa - zwlaszcza skierowanego do > wladzy - moze to uratuje michnikowke czy istnieje jakis powod, ktory kaze ci nienawidziec? pytam z ciekawosci. ps. z moich doswiadczen wynika, ze dzieci przestaja przezywac sie wykorzystujac nazwiska w wieku ok lat 13. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.gumka Re: .....glos rozsadku..... 12.11.07, 23:39 Jakim trzeba byc prymitywem, żeby pisać coś takiego jak "Her Thuske"? Ze to niby takie pomysłowe, a on taki proniemiecki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ...obiektywnosci - ale dla Michnika to za wie 12.11.07, 20:37 youtube.com/watch?v=D7-uMe4YMyI Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: ...obiektywnosci - ale dla Michnika to za wie 12.11.07, 21:07 Daruj, ale to nie GW rozdają za darmo w bibliotekach, i to bieżące wydanie - od dwóch lat Rzepa jest za darmo (fakt, że nie każda, ale co to za pociecha) w Bibliotece Jagiellońskiej. I komu tu nakład leci, skoro musi w ten sposób upłynniać zalegającą makulaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: ...lepiej Michnik, a GW Dziennikiem Rzadowym 12.11.07, 22:11 hrabia-monte-christo napisał: > tak dla jasnosci - niech Michnik przestanie udawac,ze jest obiektywny -------------------------------------------------------------- a tata rydzyk ..... że jest chrześcijaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 20:15 Trzeba mieć kaczy móżdżek by oburzać się że premier powołuje na szefa kancelarii zaufanego człowieka. Brawo Podszczypińska. Co innego jak Lechujarki mianują zaufanego podporucznika rezerwy generałem. Oto logika PiS Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....jaki stolek dostanie Jarucka za zalatwienie 12.11.07, 20:28 dla Herr Thuske i jego plk UOPu Miodowicza - Cimoszewicza 2 lata temu ? to dopiero byla mistrzowska intryga - moze Jarucka obejmie tajne sluzby ? choc Sawicka tez nier bylaby zla kandydatka - juz ma "doswiadczenie ze sluzbami" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe obrońca Jaruckiej 12.11.07, 20:30 widać że elektorat Pisu lubuje się w takich sprawkach jak szukanie na kogos haka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....lepsza "moralnosc Kalego" PO 12.11.07, 20:21 jak PIS tak robil to bylo zawlaszczanie panstwa, a Tusk caly sie czerwienil i seplenil przez pol godziny na ten temat, ale jak Tusio robi to samo to jest to piekne i bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bo Pis zawłaszczał państwo na całego 12.11.07, 20:27 dodatkowo głosił przy tym kłamliwe hasła jakoby robił to dla naszego wspólnego dobra- niestety, trochę buraków się na to nabrało- wiadomo ciemny lud wszystko kupi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....a co robil Tusiowy KLD ?....... 12.11.07, 20:31 pewnie dla dobra Polski przeprowadzal zlodziejskie prywatyzacje i obsadzal swoimi kolesiami stolki w tych spolkach panstwowych, ktorych libaralowie nie zdazyli "sprywatyzowac" najlepsze ocene aferalom Tuska wystawili po ich rzadach wyborcy - sprawdz sobie wyniki KLD i porownaj do tego co osiagnal PIS Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skąd ty to wiesz? 12.11.07, 20:33 i czemu oberpolicmajster Zero tego nie odkrył przez 2 lata swoich rządów? Myśliśz że jest az takim nieudacznikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 .a co robilo Kacze PC..Zalewski,Glapinski..afery. 12.11.07, 20:34 J.Kaczynski ..król przekretu! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: .....lepsza "moralnosc Kalego" PO 12.11.07, 22:07 hrabia-monte-christo napisał: > jak PIS tak robil to bylo zawlaszczanie panstwa, , ale jak Tusio robi to samo to jest to piekne i bardzo dobre Ale co robi? Przecież rozmawiamy o mianowaniu Arabskigo na szefa kancelarii Tuska.Przecież nikt nie domagał się aby J.Kaczyński mianował na to stanowisko u siebie jakiegoś zwolennika PO. Ty "hrabio- monte- christo" może jesteś dobry w szermierce dosłownie jak twój pierwowzór,i w awanturnictwie/co prezentujesz na forum/bo w szermierce na argumenty to jesteś żałosny,jak zresztą z reguły zwolennicy kaczystanu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kogo interesuje komentarz p. Szczypińskiej? 12.11.07, 20:23 czas tej pani się już skończył, Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 20:30 Szczypinska ale sie wyrobila przy Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 [...] 12.11.07, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx wedlug tej z ta tania torebka... 12.11.07, 20:42 PO ma radio Gdansk...a wg. mnie PIs ma radio Maryja weic jest rownowaga w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....Sawicka z PO pewnie miala "markowa" torebke 12.11.07, 20:47 moze nawet nie jedna i nie dwie Odpowiedz Link Zgłoś
karamejkos [...] 12.11.07, 20:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nawet nie rozróżniasz tych kobiet 12.11.07, 21:09 to była Szczypińska -która kupując podróbkę torebki zachowała się jak paserka Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: nawet nie rozróżniasz tych kobiet 12.11.07, 21:16 to była Szczypińska -która kupując podróbkę torebki zachowała się jak paserka rozrozniam - Sawicka bylo stac na oryginalne torebki - w koncu gdzies uplynnila te lapowke od CBA, ktora biedna, niewinna i wykorzystana POslanka zapomniala oddac - no ale nie czepiajmy sie o takie drobne kwoty, ktore Sawickiej ledwo na waciki starczaly Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak to drobne kwoty? 12.11.07, 21:20 wg Pisu przestępstwo to przstępstwo nie zależnie od rozmiaru - ale ty jak widze stosujesz specjalną taryfę zgodnie z którą twoi to moga kraść byle tylko popierali Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
dylatent5 eeeeeeee chrabia z Wolki Weglowej !!!!!!!!!!!! 12.11.07, 22:09 Sawicka tych pieniedzy na oczy nie widziala, podpierniczyli ci z cba, suki Kaminskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wa_ga1 Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 20:52 Pani Jolanto, a co tam w służbie zdrowia - wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Szczypińska: Arabski wykonał zadanie i dostał s.. 12.11.07, 20:54 Jola zajmij się lepiej Jarosławem... bo się trochę odsunął. Odpowiedz Link Zgłoś