1969

(8 wyników)
  • Można poprosić o analizę pod kontem związku? Nazywam sie Joanna Siewierska Lwówek Śląski a mąż Waldemar Wnęk-Siewierski też lwówek Śląski.dziękuję
  • Bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia, niewiem wszystko mi się sypie i od lat walczę z wieloma przeciwnościami, tragediami, sama niewiem co mam myśleć. Z gory dziękuję jesli Pan znajdzie chwilę czasu , pozdrawiam. Data 11.11.1969
  • No wlasnie.. Niezbyt sie uklada. I co?ktos potrafi podac mi moj portret numerologiczny?
  • Będę wdzięczna za interpretację i moze mi ktoś napisze dlaczego tyle zamieszania jest w moim życiu? Pozdrawiam serdecznie.
  • co powiesz o osobie urodzonej 04.07.1969? jakie ma zalety, jakie wady i jak nad nimi pracowac, w jakim okresie zycia jest teraz i czy kiedys znow bedzie lepiej ;) itp pozdrawiam cie serdecznie, bratnia duszo :)
  • mojej kolezanki maz zginal w wypadku samochodowym w wieku 32lata jego data ur.3.20.1969 ...5 w pierwszym szczycie i ktora liczna moze nam o tym jeszcze powiedziec w jego wibacji?? :)
  • we wtórnych 3 i 4,Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się