1996

(5 wyników)
  • powiedziałem oficerowi imigracyjnemu na granicy w Dover a potem oficerowi policji, że powinien się uczyć POLSKIEGO wkurzył mnie wywyższaniem się i durnymi uwagami, no to mu odparłem że ja nie muszę wjeżdżać do Anglii, bo Anglicy powinni sie uczyć polskiego i przyjechac do mnie jeśli chca na mnie zarabiać. No i masz babo placek będą się uczyć od lutego!
  • UE? - POWIEDZ IM, NIE! ------------------------------------------------------------------------------ -- Prezentujemy artykuły na tematy związane z historią najnowszą, dotyczacą Polski, spraw polskich, a także polskiej diaspory. Od długiego już czasu trwają ataki fanatycznych publicystów, głównie żydowskich na wszystko co polskie. Antypolonizm nie jest rzeczą nową lecz agresywność i perfidia z jaką przedstawia się Polskę i Polaków przybiera niepokojący rozmiar. Nie oszczędz...
  • ... sprawy wychodzą poniewczasie: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5400382 Pozdrawiam Losiu
  • Akt oskarżenia przeciwko dziesięciu osobom ze Sky Line Dziesięć osób z kierownictwa sieci - piramidy finansowej Skyline stanie przed krakowskim sądem oskarżonych o przedłożenie fałszywej dokumentacji w celach kredytowych. Jedenasta jest poszukiwana listem gończym - poinformowano w prokuraturze. "Akt oskarżenia w tej sprawie przekazano właśnie do sądu" - powiedziała rzeczniczka krakowskiej prokuratury Mirosława Kalinowska-Zajdak. Sprawa dotyczy uczestników gry finansowej Skyli...
  • Wejdzcie w nasze szeregi: www.komunizm.px.pl/partie.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się