Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      1996

1996

(27 wyników)
    • Jak w temacie najtansze AC najlepiej na 12 rat nie w pakiecie rok prod.auta 1996 pozdr
    • kupic czy nie? ogolnie zadbana, regularny serwis ale ten przebieg?
    • Rok produkcji: 1996 Przebieg: 15 tys. km. Kolor: CZARNA PERŁA Wyposażenie: Skórzana tapicerka(czarna), Aluminiowe felgi 17"(RH), Elektryczne sterowanie oGÓLNIE WYPOSAŻENIE I WYGLĄD NIEDRESIARSKI I NIESZPANERSKI:))) A TO CHYBA NIECZĘSTO SIĘ ZDARZA
    • witam prosze o opinie na temat tego auta ..wiem ze jest leciwe..czy sa szanse na w miare nieuciazliwa eksploatacje?jak z trwalosci silnika i skrzyni ASB ??czy mozna silnik zagazowac instalka za 3000 ?? na mobile znalzlem taki oto egzemplarz bede naprawde wdzieczny za uwagi suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=121138700&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEu ro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&make ModelVariant...
    • Witam, rozważam zakup Toyoty Corolli E110 w cenie do 10 tysięcy złotych, w nadwoziu 5 drzwiowym lub kombi. Silnik benzynowy bez gazu. Czy model ten ma jakieś ogólnie znane wady, na co należy uważać poza nieuczciwymi sprzedawcami? W cenie o której mówię samochód będzie mieć przebieg od 150 do 200 tysięcy kilometrów. Czy ktoś jeździ toyotą corollą o takim przebiegu? Czy kupno tego samochodu oznacza narażenie się na drogą naprawę? Na co należy zwrócić uwagę przy kupnie (jakie...
    • Opel Vectra 1.6 16V Ecotec, 1.6 benzyna, 1997r lub 96 zamierzam taki kupić proszę was o opinie na temat tego autka. Z góry dzięki
    • nic tylko brac, zalozyc gaz + CB i dawaj kozaczyc pod wiejska dyskoteka. potem wsiasc po paru glebszych i rozbic sie na okolicznym drzewie. sorry za sarkazm ale te passaty kojarza mi sie z najgorszymi posiadaczami jakich znam (po golfach i be-em-ach)... a szkoda bo fura przestronna i ... lubie jedzic takimi taksowkami =)
    • czy ktos moze mi powiedziec ile spala to cudo na 100km :)
    • Proszę o radę na temat eksploatacji, zużyca paliwa, awaryjności itd. Zamierzam kupić takie auto. Proszę o cenne uwagi.
    • Czy ktoś zechce podzielić się swoją wiedzą nt samochodu Reanault Laguna z silnikiem 1.8 90KM rocznik od 1996 do 1998. Mam na oku kilka Laguń, właśnie z tym silnikiem (słyszałem że najbardziej żywotny), roczniki różne od 1996 do 1998. Zastanawiam się nad kupnem, gdyż są to duże samochody, no i te roczniki są w miarę cenowo. Mamy w pracy właśnie taki egzemplarz, i pomino że przejechała już 160 tys., to silnik pracuje jak nowy, a wizualnie też jest super (szary metalik). Czekam na in...
    • jak w temacie - prosze o Wasze doświadczenia z tym samochodem - czy warto go kupić ?
    • wersja tennis club a wiec specjalna w wyposazeniu 2 poduszki powietrzne , fabryczne radio , szyberdach, alufelgi, inna tapicerka i lakier. Stoi w dreznie na ansze ze wszystkim za 10 000 nie bity. slyszalem ze te silniki sa bardzo niezawodne i ekonomiczne chodz strasznie mulowate , ale to w tym przypadku nie jest wazne.Znajomy ma podobnego i chwali.
    • Proszę o opinie na "tak" i na "nie" dla autka które jest do sprzedania: BMW serii 3 z 1996 roku, dieselek, 1,7 pojemności i 70 PS (chyba), hatchback, czarne ;) samochodzik jest z ściągnięty z niemiec, od pierwszego i jedynego właściciela, jest zadbany, zarejestrowany, ubezpieczony i opłacony do końca roku, ma dość mały przebieg jak na 10-cio latka bo ok 80tys km... i do tego chcą go sprzedać za 14 000. Czy może ktoś coś wie konkretniej o awaryjności tych autek, częściach, spala...
    • Ile powinien kosztowac (znajomy sprzedaje ) ? Czy automat nie obniza ceny (ev naprawy ). Co ile zmienia sie oleje (nie ma kszazki ) i jaki olej trzeba dac w automatycznej skrzyni biegow ? Pasek zmieniamy takze co 90 000 km ? 5 dzwi i wyglada zadbany . Dzieki za pomoc.
    • Kupiłem accorda j.w automat. Powiedzcie proszę coś o tym aucie. Może ktoś ma doświadczenia z eksploatacji?. Przebieg 85 kmil. Narazie jestem zachwycony tylko klima z opuźnieniem zaczyna chłodzić i czasem z nawiewów wydobywa się jakby biała wilgotna para.Nie miałem nigdy klimatyzacji i nie wiem co to jest.
    • interesuje mnie któreś z tych autek. Szukam Diesla. Poradźcie z doświadczeń jakie macie co wybrać? Aha i czemu tak mało jest Mondeo (ja szukam tego po liftingu) hatchback lub sedan, same kombiaki?? z góry dzięki za odp. Barto
    • Government probing GM steering problems The federal government is investigating a possible steering defect that could affect 714 000 General Motors vehicles. The National Highway Traffic Safety Administration said it has received 357 complaints that the steering in the vehicles locked up or lost power. In some cases, the vehicles became difficult to steer while making left turns. The vehicles involved were built between Jan. 1, 1996, and Oct. 31, 1997, NHTSA said. They are:...
    • Witam, Wszystkich i mam pytanko w którym roku wyszedł model S 350 D ze skrzynią automatyczną 5-cio stopniową, Wiem że w 1994 jest 4-stopniowy automat. Czy automat 4-stopniowy, to dobry wybór, Czy ktos nim jeździ?? Ogladałem taki, i z 1994 roku,jest za 54 tyś. przebieg 270 tyś. Bez skóry ,Pełna opcja. Prosze o opinie.
    • Mam taki - dylemat - niewiele kasy -10 do 12 tys maks i chęc na autko:) Na razie ze szwagrem zjezdzilismy autokomisy, wybieram sie tez na giełdę. Na początku moim celem było Daewoo Tico. Ale jak przyjrzałem mu się bliżej (szczególnie wewnątrz) zacząłem tracić ochotę na niego... No i większość znajomych odradza tico, z korzyscią dla np. cinquecento. A może jeszcze coś innego, ale starszego?? Co sądzicie o fiatach uno, ktoś mi też podpowiadał, że niezła byłaby Toyota Corolla - 91-93, ...
    • Rok produkcji: 1996 Przebieg: 56000 kg Elektryczne szyby, blokada skrzyni biegow, alarm, centralny zamek, pulka z glosnikami, bocznki na glosniki 16", nowy akumulator, serwisowany w ASO, II wlasciciel, garazowany, zimowe opony, rzadki kolor, kupiony w salonie, sprzedam w dobre rece :-) Dalsze szczegoly pod: lkraw@plusnet.pl lub 0 603 128 216

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się