2001

(13 wyniki)
  • 2001 (5)

Ciekawi mnie co najmilej wspominacie z ostatnich 365 dni. Ja jakoś nic ciekawego nie znalazłem... Smutne. Poprawcie mi humor, proszę...
  • jestem... milego dnia zycze... mam dzis doskonaly humor 1000 calusow 4U... forumowiczu..
  • co myslicie o wystepach naszej polskiej kadry na zawodach w Edmonton???????
  • Ja jestem i życzę spokojnego popołudnia , bez spodziewanej burzy i gradu.
  • tutaj atomski- tyciarek dal popis swojej inteligencji przeciwko Zoe " Bydgoszcz summa Autor: Gość: Bryndzo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Data: 12-10-2001 10:02 + dodaj do ulubionych wątków Kurwa Mać ! Kurwa Mać ! Teraz chyba bardziej się zlewam z forum ? Nie ? To może : -wczoraj złapałem płotkę- - O kurczę ,opowiadaj !- -Była wielka jak słoń !- -Wielka jak słoń to jest pizza na Sniadeckich !- albo: -Wiesz spieprzyło mi się Gadu-gadu ! -Cholera a ja mam pryszcz na ...
  • witam i pozdrawiam :-)))
  • TOYOTA YARIS, czerwona, 3-drzwiowa, 2001 r., nr silnika 1SZU017756, nr nadw. VNKJV13300A016752 tel. (089) 541 20 15
  • Wiem ze liczy sie jakosc postow, ale to chyba ostatni pelny tysiac na 3 miejscu. Teraz wezmie nas lodz. I bedziemy czwartym forum w kraju, co tez jestb niezlym wynikiem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Jeszcze forum nie umarlo. puki my piszemy. Rhemek
  • Zwolnienia w Urzędzie Wojewódzkim. Około 20 pracowników Urzędu Wojewódzkiego zostanie zwolnionych. To efekt oszczędności rządowych. Teraz w naszym Urzędzie Wojewódzkim pracuje 475 osób. - To mniej niż jeszcze kilka lat temu - mówi Małgorzata Dysarz, rzecznik prasowy wojewody. - W 2001 roku zatrudnialiśmy 506 osób, ale po zwolnieniach pracowało już tylko 450 osób, jednak potem przejęliśmy policję pracy i zatrudnienie znów wzrosło. Do urzędu nie są już przyjmowane nowe osoby. Na...
  • • PODSŁUCHANE, PODPATRZONE, ITP. adres: *.matrixnet.pl hubar@poczta.gazeta.pl 19-08-2001 20:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wątek przyszedłmi na myśl po przeczytaniu kilu takich tekstów w GW. Pociąg z Gdyni na Hel. Po wejściu konduktora do przedziału starsza babcia pyta: "Długo jeszcze będziemy jechać?". Konduktor grzecznie odpowiada : "Jeszcze dobrą godzinę". "Ale ostatnio mieliśmy już 4 minuty ...
  • sypnelo nam w tym roku filmow... co chwile premiera... sporo z nich zapowiada sie na rzeczy ciekawe lub przynajmniej zapewniajace rozrywke... to moja lista filmow, na ktore czekam w tym roku: 28.09.2001 Final Fantasy: The Spirits Within 12.10.2001 Triumf pana Kleksa 12.10.2001 A.I. - Sztuczna Inteligencja (A.I. Artificial Intelligence 26.10.2001 Planeta małp (Planet of the Apes 2.11.2001 Psy i koty (Cats and dogs) 9.11.2001 Wiedźmin 16.11.2001 Jay i Cichy Bob kontratakują (Jay an...
  • Cyt. wodzireja rodem z B-szczy z forum toruńskiego: Toruniaski gównojadki ! Autor: artihip@poczta.gazeta.pl Data: 27-12-2001 11:39 -------------------------------------------------------------------------------- >I jak tam po świętach apatorki?!? >Buźki pełne gówienka, smacznego niedorobione pedofilki !!! >Że tak miłość do żużla i gorycz porażki może rzutować na jakość świąt w >rodzinie artihpa oraz na rodzaj i skład używanych produktów spożywczych. >Że też j...
  • 1044(9)

nom dogadal sie w koncu z tpsa, jesli korzystales z 1044 lada dzien przyjdzie rachunek, to moze byc szok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna