Gość: scoopa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.08.01, 22:29 co myslicie o wystepach naszej polskiej kadry na zawodach w Edmonton??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thomek Re: EDMONTON 2001 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 23:46 Średnio, tylko średnio. Myślałem, że nasie biegacze coś wiecej pokażą,niestety. Korzeniowski i Ziółkowski potwiedzili swoją klasę. Są the best:) Szkoda, że transmisje są tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 11:59 Co do transmisji to farsa ja po nocach siedziec nie bede wiec ogladam powtorki- ale te to juz skandal nie dosc ze krotkie to jeszcze kretyni potrafia obciac biegi naszych sztafet-pokazuja start i koncowki-mysle ze to skandal zebym nie mogl obejrzec nasze sztafety 4x400 M i K w calosci.Co do startow to oceniam je dobrze-w koncu bylo tam okolo 40 Polakow a to malo bylyby jeszzce conajmniej dwa medale gdyby nie kontuzje-Mackowiaka i Skolimowskiej.Pozostali na miare mozliwosci a nawet poprawiali rekordy.Mysle ze lekka powoli zaczyna sie u nas liczyc.Szczegolnie w Europie juz jestesmy na niezlej pozycji. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 14:31 Nie wiele udało mi się obejżeć (z wiadomych - nocnych względów). Jeżeli ktoś może, to bym prosił o to ile zgobyliśmy medali, jakie i kto? Wiem, że Korzeniowski i Ziółkowski - złoto. A reszta? Jak nasza sztafeta 4x400 M? Pozdrawiam miłośników L.A. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 14:39 Cztery medale zlote juz wymieniles a mamy jeszcze dwa brazowe-Pawel Czapiewski w biegu(jezeli sie nie myle ale jestem pewien w 99%)na 800m i Monika Pyrek w skoku o tyczce.Sztafeta niestety bez kontuzjowanego Mackowiaka zajela dopiero 4 miejsce za Jamajka.Bahama i USA. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 16:45 Dzięki. Szkoda, że nasza sztafeta nic nie osiągnęła. Szczerze mówiąc na nią liczyłem - na to, że powalczą co najmniej o srebro. Niestety nie widziałem biegu. Tylko tyle co wyczytałem. Czy wiesz dlaczego tak się stało? Czy to brak Maćkowiaka? Byli słabsi? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: EDMONTON 2001 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:35 Mistrzostwa srednie, szkoda sztafet Jestem zachwycooooony Monika Pyrek. Dziewczyna nie dosc ze wysportowana to jeszcze piekna i inteligentna. Naprawde extra Odpowiedz Link Zgłoś