Dodaj do ulubionych

EDMONTON 2001

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.08.01, 22:29
co myslicie o wystepach naszej polskiej kadry na zawodach w Edmonton???????
Obserwuj wątek
    • Gość: Thomek Re: EDMONTON 2001 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 23:46
      Średnio, tylko średnio.
      Myślałem, że nasie biegacze coś wiecej pokażą,niestety.
      Korzeniowski i Ziółkowski potwiedzili swoją klasę. Są the best:)

Szkoda, że transmisje są tak późno.
      • krotoss Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 11:59
        Co do transmisji to farsa ja po nocach siedziec nie bede wiec ogladam powtorki-
        ale te to juz skandal nie dosc ze krotkie to jeszcze kretyni potrafia obciac
        biegi naszych sztafet-pokazuja start i koncowki-mysle ze to skandal zebym nie
        mogl obejrzec nasze sztafety 4x400 M i K w calosci.Co do startow to oceniam je
        dobrze-w koncu bylo tam okolo 40 Polakow a to malo bylyby jeszzce conajmniej
        dwa medale gdyby nie kontuzje-Mackowiaka i Skolimowskiej.Pozostali na miare
        mozliwosci a nawet poprawiali rekordy.Mysle ze lekka powoli zaczyna sie u nas
        liczyc.Szczegolnie w Europie juz jestesmy na niezlej pozycji.

KroTosS
        • .tomcio. Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 14:31
          Nie wiele udało mi się obejżeć (z wiadomych - nocnych względów). Jeżeli ktoś
          może, to bym prosił o to ile zgobyliśmy medali, jakie i kto? Wiem, że
          Korzeniowski i Ziółkowski - złoto. A reszta? Jak nasza sztafeta 4x400 M?

Pozdrawiam miłośników L.A.
          Tomcio
          • krotoss Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 14:39
            Cztery medale zlote juz wymieniles a mamy jeszcze dwa brazowe-Pawel Czapiewski
            w biegu(jezeli sie nie myle ale jestem pewien w 99%)na 800m i Monika Pyrek w
            skoku o tyczce.Sztafeta niestety bez kontuzjowanego Mackowiaka zajela dopiero 4
            miejsce za Jamajka.Bahama i USA.

KroTosS
            • .tomcio. Re: EDMONTON 2001 13.08.01, 16:45
              Dzięki. Szkoda, że nasza sztafeta nic nie osiągnęła. Szczerze mówiąc na nią
              liczyłem - na to, że powalczą co najmniej o srebro. Niestety nie widziałem
              biegu. Tylko tyle co wyczytałem. Czy wiesz dlaczego tak się stało? Czy to brak
              Maćkowiaka? Byli słabsi?

Tomcio
              • Gość: MONK Re: EDMONTON 2001 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:35
                Mistrzostwa srednie, szkoda sztafet

Jestem zachwycooooony Monika Pyrek. Dziewczyna nie dosc ze wysportowana to
                jeszcze piekna i inteligentna. Naprawde extra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka