2001

(10 wyników)
  • Jeśli ktoś z was lubi samoloty i sprzęt lotniczy oraz pokazy umiejętności pilotów z różnych państw to zapraszam na największą tego typu imprezę w kraju AIRSHOW 2001 w Radomiu w dniach 8-9 września. Wiecej info znajdziecie na stronach: http://www.air.radom.pl/index1.htm
  • 2 tygodnik Wspólnota opublikował ranking gmin i powiatów pod kątem inwestycji w infrastrukturę techniczną,samorządy zostały sklasyfikowane ze wzgledu na wydatki przeliczone na głowę mieszkańca-analizowano średnią z ostatnich 3 lat,uwzględniając wydatki tylko z miejskiego budżetu,w kategorii miast wojewódzkich Gdańsk zajął 6 miejsce za Katowicami,Warszawą,Gorzowem Wlkp,Krakowem i Szczecinem,w kategorii miast na prawach powiatu 1 miejsce zajął Sopot,na 27 miejscu w tym rankingu upla...
  • Na kogo glosowac w wyborach? Moim zdaniem najlepszy wuybór to sld. Prawica miała szanse i co?...ogromna dziura w budżecie, rosnące bezrobocie, bieda, niezadowolenie społeczne. Nie sądze by lewica wprowadziła jakieś rewolucujne zmiany, ale mam nadzieję, że razem z Kwaśniewskim bęndą prowadzić odpowiedzialniejszą i mądrzejszą politykę. Prezydent i rząd z jednego klubu...więc może coś się ruszy. Zresztą uważam, że Miller jest inteligentniejszym i lepszym politykiem niż szanowny pan K...
  • Od pięciu już lat również w Polsce jest Pareda Techno - w Łodzi. O wiele mniejsza od tej berlińskiej ale również doskonała. Na zakończenie Wielkie Mega Party w łódzkiej hali sportowej- impra na ponad 10000 ludzi (sala d''n''b , minimal , jangle , chill out i wiele innych) Zapraszam
  • TOYOTA YARIS, czerwona, 3-drzwiowa, 2001 r. nr rej. NO 14878 nr silnika 1SZU017756, nr nadw. VNKJV13300A016752 Wiem, ze tym samym wspieram gang złodziei, ale jestem bardzo zdesperowana!!! tel. (089) 541 20 15
  • "Niestety, zdarza się, że następują kłopoty w komunikacji między urzędnikiem a klientem." ******************************* W przypadku ZUS to nie wyjątek, a norma. Dobrze by się stało, gdyby pracownicy ZUS na własnej skórze i kieszeni odczuli skutki uporczywego olewania wszystkich i wszystkiego.
  • Sorki - ale muszę odreagować. Wielka sprawa koncert Dżemu - ludzi full. A tu się okazuje że mają jakiegoś nowego, młodego wokalistę, który nawet mówi niewyraźnie, a jak śpiewa - to nic nie można zrozumieć - totalny pogrom. Po 5-6 kawałku ludzie wychodzili na potęgę - jedyna nadzieja że koncert Rynkowskiego w przyszłym tygodniu poprawi nastrój
  • Azaliż Smoliński-działacz PiS z rady nadzorczej stoczni to jakiś krewny Smolińskiego-restauratora wyrzuconego przez wiceprezydenta Gdańska z lokalu na Długiej, za nie płacenie czynszu przez 10 lat? To by wyjaśniało aktywność (i dyspozycyjność) prokuratury w zwalczaniu Szczepana Lewny.
  • Miałem zaszczyt słuzyc w Polskiej Marynarce Wojennej ... wszystko To, co publikuję udowodniłem i przeżyłem Jestem ofiarą zbrodni i bestialstw Polskiej Marynarki Wojennej, umierałem za Rzeczypospolitą Polską, będąc doprowadzony do stanu śmierci klinicznej, później kalectwa w wyniku działania Funkcjonariuszy Marynarki Wojennej Rzeczypospolitej Polskiej. Wszystkie opublikowane na tej stronie dokumenty zawarte są w aktach sądowych sądów Rzeczypospolitej Polskiej, nie stan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna