Gość: mm IP: 195.116.245.* 13.09.01, 16:33 www.miasto.kielce.pl Oby było nas jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TST Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: *.poz.zigzag.pl 13.09.01, 17:35 juz jest więcej :-)) ( www.sse.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: 195.116.245.* 13.09.01, 22:24 zapalę na 100% ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjarm Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: *.djm.com.pl 14.09.01, 08:41 O akcji mowil wczoraj TVN w faktach wieczornych, to jeden z komentarzy na www.miasto.kielce.pl: 2001-09-14 08:04:58 --Andrzej-- Takze w Stanach w piatem qieczorek maja zaplonac swiece. Jako symbol zjednoczenia w walce z terroryzmen. +++++++++++++++++++++++++++++ Friday Night at 7:00 p.m. step out your door, stop your car, or step out of your establishment and light a candle. We will show the world that Americans are strong and united together against terrorism. Please pass this to everyone on your e-mail list. We need to reach everyone across the United States quickly. The message: WE STAND UNITED - WE WILL NOT TOLERATE TERRORISM! Thank you. We need press to cover this - we need the world to see. http://www.miasto.kielce.pl/informacje/index.php?id=636 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjarm Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: *.djm.com.pl 14.09.01, 17:32 2001-09-14 16:37:05: Jan Paweł II ze światłem pokoju o 20.00 Jan Paweł II zapali świecę w oknie swojej rezydencji w Castel Gandolfo na znak solidarności z narodem amerykańskim - poinformował Radio Plus osobisty sekretarz Papieża bp Stanisław Dziwisz. Akcję solidarności z ofiarami zamachów terrorystycznych w Stanach Zjednoczonych zainicjowało Radio Plus. - Dziś o godz. 20.00 postaw świecę w oknie i pomódl się w intencji ofiar zamachów i pokoju na świecie - wzywają organizatorzy. Faks z zaproszeniem do udziału w akcji wysłali również do Jana Pawła II. Jak poinformowano KAI osobisty sekretarz Papieża bp Tadeusz Dziwisz zatelefonował do redakcji Plusa w Warszawie i poinformował, że Jan Paweł przyłączy się do akcji i zapali świecę w oknie swojej rezydencji w Castel Gandolfo. (KAI) Informujemy, że p. Iwona Szymala, która prowadzić dziś będzie popołudniowa oprawę programu I TVP dwukrotnie poinformuje telewidzów o akcji Radia Plus - bezpośrednio przed "Telexpresem" oraz ok. godz. 18.00. Poinformuje również o udziale w akcji Ojca Świętego. Główne wydanie Wiadomości TVP będzie przedłużone, aby pokazać Ojca Świętego ze światłem pokoju. http://www.miasto.kielce.pl/informacje/index.php?id=638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: *.djm.com.pl 14.09.01, 17:42 Gość portalu: jjarm napisał(a): > > 2001-09-14 16:37:05: > Jan Paweł II ze światłem pokoju o 20.00 > Jan Paweł II zapali świecę w oknie swojej rezydencji w Castel Gandolfo na znak > solidarności z narodem amerykańskim - poinformował Radio Plus osobisty > sekretarz Papieża bp Stanisław Dziwisz. to bardzo wzruszające. ja zapale swiece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: 10.30.161.* 14.09.01, 19:30 U nas świeca pali się od godz. 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMARCIN Re: SWIATŁO DLA AMERYKI IP: *.arena.net.pl 14.09.01, 19:42 Włączam się i ja! Odpowiedz Link Zgłoś