Dodaj do ulubionych

Wybory parlamentarne 2001

IP: 213.17.188.* 22.09.01, 13:06
Ciekawe jak beda ludzie glosowac w naszym wojewodztwie ? Ja popieram PO i mam
nadzieje ze odniesie duzy sukces
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczusia Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 13:22
      Współczuję Ci, tego wyboru. Platforma skończy tak samo jak AWS i każde
      dotychczasowe pospolite ruszenie, które pojawiało się na prawicy przed wyborami
      parlamentarnymi. Popierałem Tuska na przewodniczącego UW, w kampani
      prezydenckiej pracowałem na rzecz A. Olechowskiego. Dażę te osoby szacunkiem,
      ale zagłosuje na Unię Wolności, ponieważ Platforma jest dla mnie zbyt dużą
      niewiadomą. Już bardziej przewidywalne jest SLD, choćby dlatego, że np. w
      Kielcach Długosz będzie całe to pospulstwo trzymał krótko za mordę.
      Najbliższe lata będą zapewne bardzo ciężkie dla Unii, ale myślę, że wyjdzie z
      tego silniejsza.
      • Gość: Romek Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.chello.pl 22.09.01, 21:29
        Jestem wesoły Romek to będę głosował na śmieszne partie: UW (ci i tak nie
        wejdą), PO (stare polityczne k... udają niewinne panienki) i LPR (te ścierwa są
        zabawne).
        Zagłosuję też na skończonych łobuzów (AWSP i PiS), bo lubię takich małych
        złodziejaszków !
        Oczywiście że zagłosuję też na skończonych prymitywów (Samabrona i PSL)
        Uff ... zmęczyłem się.
        • Gość: xxxxxx Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 08:10
          Skończonym prymitywem to jestes ty, piszac coś takiego.
          Sa w jesieni żółte liście, możesz dac.......... komuniscie.

Chyba uzywajac tego forum, nie czytasz gazety wyborczej? Od czasu do czasu jest
          mowa o tym, kim są ludzie SLD w Kielcach, kim jest Heniek k. Długosz ?
          Sami o sobie mówią mafia.

zapraszam - zatroskany o twoj wzrok i słuch

Gość portalu: Romek napisał(a):

> Jestem wesoły Romek to będę głosował na śmieszne partie: UW (ci i tak nie
          > wejdą), PO (stare polityczne k... udają niewinne panienki) i LPR (te ścierwa są
          >
          > zabawne).
          > Zagłosuję też na skończonych łobuzów (AWSP i PiS), bo lubię takich małych
          > złodziejaszków !
          > Oczywiście że zagłosuję też na skończonych prymitywów (Samabrona i PSL)
          > Uff ... zmęczyłem się.

• Gość: Romek Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.chello.pl 23.09.01, 08:54
            Gość portalu: xxxxxx napisał(a):

> Skończonym prymitywem to jestes ty, piszac coś takiego.
            > Sa w jesieni żółte liście, możesz dac.......... komuniscie.
            >
            > Chyba uzywajac tego forum, nie czytasz gazety wyborczej? Od czasu do czasu jest
            >
            > mowa o tym, kim są ludzie SLD w Kielcach, kim jest Heniek k. Długosz ?
            > Sami o sobie mówią mafia.
            >
            > zapraszam - zatroskany o twoj wzrok i słuch
            >
            >
            >
            >
            > Gość portalu: Romek napisał(a):
            >
            > > Jestem wesoły Romek to będę głosował na śmieszne partie: UW (ci i tak nie
            > > wejdą), PO (stare polityczne k... udają niewinne panienki) i LPR (te ścier
            > wa są
            > >
            > > zabawne).
            > > Zagłosuję też na skończonych łobuzów (AWSP i PiS), bo lubię takich małych
            > > złodziejaszków !
            > > Oczywiście że zagłosuję też na skończonych prymitywów (Samabrona i PSL)
            > > Uff ... zmęczyłem się.
            >

"XXXX" !
            Twoja matka miała rację, gdy powiedziła wczoraj: "Mój syn to skonczony wał i
            prymityw !"

• Gość: vvvvvvvv Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: 213.17.188.* 23.09.01, 11:48
              Taki skonczony idiota jak romek, ktory oczywiscie bedzie glosowal na czerwonych
              (komunistow pewnie nie wiesz) mysli ze jak obiecaja np. robic kawiarenki
              internetowe, rozdawac komputery to wszystko beda robic za darmo a kto za to
              zaplaci jak dziura w budżecie wciaz sie zwieksza chyba ty jak ci na internet
              dadza vat 100%
              • Gość: mtb Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 17:30
                albo całkiem odłączą jak w chinach ,żeby nie mieć problemu z internautami. nie
                lubię czerwonego :))0
    • Gość: max Re: Wybory parlamentarne 2001 IP: *.proxy.aol.com 23.09.01, 17:40
      Wybory w Polsce to dlugoprzygotowywana farsa. Jak sie nie glosuje na
      konkretnego czlowieka tylko na podstawionego przez partie to co to jest za
      wybor?Wyboru za ciebie dokonala partia a ta wie najlepiej kogo i gdzie usadzic.
      W ten sposob te same miernoty na tych samych miejscach beda za ciebie
      decydowaly co jest dobre a co nie.Swiat glosuje na konkretnych ludzi a nie na
      podstawione przez partie kukly a 30 procentowa frekwencja potwierdza moja teze.
      70 procent mysli inaczej albo ma wszystkiego dosyc.max.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka