2001

(12 wyniki)
  • Wygraliśmy...
  • Od pięciu już lat również w Polsce jest Pareda Techno - w Łodzi. O wiele mniejsza od tej berlińskiej ale również doskonała. Na zakończenie Wielkie Mega Party w łódzkiej hali sportowej- impra na ponad 10000 ludzi (sala d''n''b , minimal , jangle , chill out i wiele innych) Zapraszam
  • Co o nim sądzicie? Chyba wiecie o kim mowa - Pan J.Józefowicz prezes TZMO. Słyszałem jego komentarz w radio i najbardziej podobały mi się jego pierdoły o doborze profesjonalnej kadry. Wiem, że pierdoły, ale... może się mylę?
  • W końcu znowu zobaczymy całą elitę na naszym stadionie. No i po raz pierwszy naszego najlepszego jeźdźca z orłem, Tomka Golloba. Co sądzicie o tym turnieju, i czy Waszym zdaniem powinno brać w nim udział więcej zawodników z Torunia ??? W końcu nie brakuje u nas dobrych żużlowców, a ponadto byłby to dla nich niezły trening i niezłe szkolenie jeżdżąc z najlepszymi na świecie. Ale czy aby wtedy sam turniej nie stracił na widowiskowości. POZDRAWIAM I ZACHĘCAM PONADTO DO WZIĘCIA UDZI...
  • Dziękujemy chłopaki On
  • Kto jest za Elana niech mi sie na oczy nie pokazuje bo flaki wypruje!
  • lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/176945.html
  • LABORATORIUM BRAK
  • co roku padaja nowe rekordy temperatur w USA, 2 dni temu znow rekord stycznia 22.2C, w grudniu 2001 w NY City siegnela 25C. W Polsce podobno tez wiosna zima.
  • Intryguje mnie postać dyrektora Wydziału Kontroli UM p. Romualda Popławskiego. Wiecie coś więcej o tej osobie?
  • To może wicepremier Jerzy Hausner baczniej przyglądnie się takim emeryturom, jakie otrzymują skompromitowani prokuratorzy i sędziowie a nie zwykli śmiertelnicy. Ale słabe na to szanse, bo teraz brać prokuratorsko-sędziowska chce za wszelką cenę zamknąć gęby dziennikarzom wyciągającym takie kwiatki na swiatło dzienne.
  • Cześć! Ja proponuje utworzenie sklepiku internetowego w którym będzie można zakupić gadżety z logo GAZETA.PL! Co ty na to ? Czekam na opinie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna