Gość: kowalik IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 17:51 Kto jest za Elana niech mi sie na oczy nie pokazuje bo flaki wypruje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fryko Re: Apator czy Elana ?! IP: *.wykonawcy.pl 31.12.01, 12:15 żal mi ciebie palancie tak samo jak fanów elany! macie mózgi jak rybki gupiki! nie wiem po co wy żyjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Ej, ej, ej!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:00 Pax panowie, pax, niepotrzebne nam nowe zadymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Ej, ej, ej!!! 31.12.01, 13:41 Wygrzebałem dla ciebie kowalik bardzo stary wątek, abyś po przeczytaniu powiedział sobie: ALE JESTEM TĘPY!!! Oto on: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.sdi.tpnet.pl Gość portalu: Kobra 09-06-2001, 12:55:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Kiedy usłyszałem o chuligańskich wybrykach na stadionie Apatora,myślałem,że szlak mnie trafi!Grupa zapyziałych wyrostków,"kibiców" Elany postanowiła "zemścić" się na planszy z barwami Apatora,paląc ją i na ławkach na stadionie,łamiąc je.Czy wy smarkacze nie musicie odrabiać lekcji w domu?Poza tym dzieciaki,coś wam się pomyliło.Z tego co wiem,to klubu ZKS Elana nie ma już od jakiegoś czasu,więc co miały oznaczać te literki "E" wypisywane na ławkach? Zastanówcie się,komu kibicujecie!Poza tym cymbały jedne,musicie wiedzieć,że Apator nie jest żadnym konkurentem i rywalem dla TKP (bo chyba tego klubu jesteście zakałą).Jesteście chorzy,tępi,nienormalni,obskurni,aroganccy i zbyt pewni siebie.Gdyby każdy z was gówniarze,miał pokryć szkody,może byście zrozumieli,ile wysiłku trzeba włożyć w tworzenie,a nie niszczenie.Jak na razie potraficie robić tylko to drugie.Jedni z was się śmieją,inni wami brzydzą,a wy jeszcze śmiało i dumnie podnosicie swoje łyse,brudne,obleśne głowy o szczeniackich pyskach,robiąc na dodatek krzywdę temu,kto teoretycznie powinien wam zwisać (Apator).Wiem,że na meczach TKP też macie nierówno pod sufitem i z tego powodu szczerze współczuje działaczom,piłkarzom i pozostałym (normalnym) kibicom w tym klubie.Ja też jestem kibicem,tylko że mnie cieszą zwycięstwa TKP,Pomorzanina,AZS-u i oczywiście Apatora.Ciekawy jestem,co o tym akcie wandalizmu sądzą normalni kibice.Tych także pozdrawiam. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.dialup.inetia.pl Gość portalu: k_rzyzak 09-06-2001, 16:37:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując To jest prostacki debilizm, pierwotniactwo, ci "ludzie" to poprostu epoka kamienia łupanego! • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 213.25.95.* Gość portalu: damcio 11-06-2001, 17:34:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując A co byście powiedzieli na "odstrzał kontrolowany"??? Czy to nie byłoby sensowne wyjście??? Od razu zrobiłoby się czyściej, bezpieczniej i w ogóle lepiej by się nam żyło. Pozdrawiam wszystkich przeciwników chamstwa i prostactwa • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 213.146.61.* Gość portalu: Kobra 12-06-2001, 00:04:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: damcio napisał(a): ) A co byście powiedzieli na "odstrzał kontrolowany"??? ) Czy to nie byłoby sensowne wyjście??? Od razu zrobiłoby się czyściej, ) bezpieczniej i w ogóle lepiej by się nam żyło. ) Pozdrawiam wszystkich przeciwników chamstwa i prostactwa Całkowicie się z Wami zgadzam. Tylko nie próbuj damcio sam doprowadzać tych gnojków do porządku, bo jak któregoś tkniesz, zarzucom Ci przemoc na nieletnim. Faktem jest, że powinno się bardziej rygorystycznie traktować takich wyrostków. Jak na razie czują się oni bezkarni, no i co za tym idzie - robią co chcą. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 158.75.50.* Gość portalu: lehó 12-06-2001, 11:06:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: damcio napisał(a): ) A co byście powiedzieli na "odstrzał kontrolowany"??? ) Czy to nie byłoby sensowne wyjście??? Od razu zrobiłoby się czyściej, ) bezpieczniej i w ogóle lepiej by się nam żyło. Lepiej by ich wyłapać i przed sąd. Wymierzyć po sześć tygodni robót publicznych, ubrać w jaskrawe kubraczki z napisem sugerującym że odpracowują wyrok za głupotę i wysłać do zamiatania ulic we własnej dzielnicy. Efekt murowany, bo wstyd przed swoimi jest najgorszy. Więcej nie będą niczego niszczyć i nikogo atakować. Będzie czyściej i bezpieczniej. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.sdi.tpnet.pl Gość portalu: Kobra 12-06-2001, 20:49:51 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: lehó napisał(a): ) Gość portalu: damcio napisał(a): ) ) ) A co byście powiedzieli na "odstrzał kontrolowany"??? ) ) Czy to nie byłoby sensowne wyjście??? Od razu ) zrobiłoby się czyściej, ) ) bezpieczniej i w ogóle lepiej by się nam żyło. ) ) Lepiej by ich wyłapać i przed sąd. Wymierzyć po sześć ) tygodni robót publicznych, ubrać w jaskrawe kubraczki z ) napisem sugerującym że odpracowują wyrok za głupotę i ) wysłać do zamiatania ulic we własnej dzielnicy. Efekt ) murowany, bo wstyd przed swoimi jest najgorszy. Więcej ) nie będą niczego niszczyć i nikogo atakować. Będzie ) czyściej i bezpieczniej. Myślisz, że by to coś dało? Wątpie, aby taki zamiatający ulice szczawik, zawstydził się na widok swojego sąsiada. Jednak pomysł z robotami społecznymi jest przedni, może to by ich nauczyło szacunku do czyjejś pracy i własności. Poza tym lokalna prasa powinna pokazywać ich zdjęcia, a radio ujawniać dane personalne. Nie dlatego, aby zyskali na popularności, a po to, aby normalni ludzie byli ostrożni, przechodząc obok chuligana ze zdjęcia. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.hacker.komp.pl Gość portalu: szteter 14-06-2001, 10:13:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując ja jestem za damcio .mam takie same poglądy jak ty .pozdrawiam teraz wiem już,że nie jestem sam. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.hacker.komp.pl Gość portalu: szteter 14-06-2001, 10:18:22 odpowiedz na list odpowiedz cytując aha jeszcze jedno innym sposobem byłoby nakazać tym imbecylom sprzątanie psich odchodów , których jest pełno na ulicach. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 158.75.63.* Gość portalu: Ciotka J 15-06-2001, 10:14:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wczoraj przed meczem Apatora siedziałem sobie w ogródku przy pizzerii k. rektoratu.Siedziała też grupka kiboli Apatora,szykująca się na mecz. Polegało to na tym, że przechwalali sie, kto i ile razy komu dał w ryja, kto zbił ile szyb, a kto rzucił w policję czym etc. etc. To ostatnio wiele razy mówiono, teraz mogę to poprzeć własną obserwacją: dla nich klub to oni, zadyma. Sport jest na boku, przy okazji, prawie już go nie widać... • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.t Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Ej, ej, ej!!! 31.12.01, 13:44 • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.sdi.tpnet.pl Gość portalu: Kobra 16-06-2001, 10:47:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując To niestety prawda. Tym ćwierćmózgom po podstawówce (w najlepszym wypadku po zawodówce) chodzi tylko o to,aby komuś przylać, coś zdemolować, itd. No ale powiedzmy sobie uczciwie - czym innym takie tępaki mogą się wykazać, skoro nic poza tym nie potrafią zrobić. Prawo jest dla tych gówniarzy zbyt pobłażliwe. Ponadto uważam, że tym problemem powinny zająć się władze Torunia. Nikt przecież nie robi większej antypromocji lokalnego sportu od grupy szczeniaków, która przy okazji każdego meczu, daje popis totalnego prostactwa, demolując, wyzywając i bijąc cokolwiek i kogokolwiek się da. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Gość portalu: jaca 19-06-2001, 14:31:25 odpowiedz na list odpowiedz cytując Takich idiotów można spotkac wszędzie, ale są i świetni kibice. Ja jestem z Bydgoszczy. Byłem na meczu w Toruniu, siedziałem między chłopakami z Torunia. Po meczu odprowadzili mnie do mojego samochodu (na bydgoskich numerach). Gdyby nie oni gówniarze wybiliby wszystkie szyby. Dzięki panowie. Pozdrawiam • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 195.116.218.* Gość portalu: Mariusz 18-06-2001, 14:26:13 odpowiedz na list odpowiedz cytując Zgadzam się z poglądem o fatalnym zachowaniu "kibiców" z Torunia. Byłem kilka razy na meczu Poloni z Apatorem. Takiego szowinizmu i prymitywizmu nie widziałem nigdzie w Polsce. Część kibiców gdy wygrywali Bydgoszczanie miała pianę na ustach. To było coś potwornego. Gdy upadł najlepszy Polski żużlowiec Tomasz Gollob jeden z "kibiców" wrzeszczał dobić go niech zginie. Nie wyczymałem i spytałem czy jest zdrowy. Oczy miał wyczeszczone lecz do dziś nie wiem czy ten facet jest zdrowy. W Bydgoszczy też zachwywali się jakgdyby byli na pod wpływem jakiś prochów. • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 213.25.95.* Gość portalu: damcio 03-07-2001, 16:06:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Prawda jest taka, że w ten sposób zachowują się kibice w całej Polsce, w Bydgoszczy także. Wszędzie niestety są oszołomy o mózgach, które po wsadzeniu do czaszki kolibera stworzyłyby grzechotkę. I to jest bardzo smutne. Pocieszam się jedynie tym, że na stadionach piłkarskich jest jeszcze gorzej... • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 213.25.95.* Gość portalu: damcio 03-07-2001, 16:07:58 odpowiedz na list odpowiedz cytując ...choć trudno to nazwać pocieszeniem • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: 217.97.59.* Gość portalu: Kobra 04-07-2001, 14:33:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wiem, że takie tępe głowy można spotkać wszędzie, no może prawie...Problem w tym, że te nie znające się na sporcie pustaki z Torunia podpatrzyli, co robią pseudokibice w Gdyni, Krakowie, Łodzi, czy Warszawie i to im zaimponowało. Tamte ekscesy można jeszcze na siłę tłumaczyć tym, że walczą ze sobą wyrostki utożsamiające się z bezpośrednio rywalizującymi ze sobą drużynami, a tu...? • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl Gość portalu: Kate 13-07-2001, 18:36:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Strasznie się wkurzam ich zachowaniem, narażają kluby na kary finansowe, 'prawdziwi' kibice nie mogą spokojnie obejrzeć widowiska.Ale dostaję białej gorączki, gdy słyszę jak tacy gówniarze mówią:"Klub to my".Oni są chorzy! • Re: Gówniarskie zachowanie gówniarskich kibiców. adres: *.torun.sdi.tpnet.pl Gość portalu: Kobra 14-07-2001, 17:32:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując Pytanie tylko, czemu te młodki upatrzyły sobie obiekty sportowe. Czemy nie robią awantur na na przykład koncertach, wystawach, itp. I jeszcze jedno pytanie - co zrobić, by było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalik Re: Ej, ej, ej!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 17:09 Dziekuje wam. Nawrocilem sie na prawość. Dzieki chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś