Gość: On IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.10.01, 17:21 Dziękujemy chłopaki On Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaano Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.01, 17:26 wygraliście na 2 małe punkty w bilansie dwumeczu (43:47 u nas i 48:42 u Was) było blisko!!! ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.10.01, 17:27 Jaano, ktoś musiał wygrać...tym razem my. Gratulacje ze srebra. Pzdr.On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quesso Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.pl 07.10.01, 17:32 Hurrrrraaaaa!!! JESTESMY MISTRZAMI!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.01, 17:38 to jednak nie to co złoto ;) ale Wy czekaliście na swoje 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 18:32 Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!To był mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.10.01, 18:35 Krzyżak byłeś tam???Zazdroszczę Pzdr On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:20 jaano napisał(a): > wygraliście na 2 małe punkty w bilansie dwumeczu (43:47 u nas i 48:42 u Was) > było blisko!!! ;) > pozdr. I na 1 duzy!!! Dziekujemy, pozdrawiamy!!! PS. Od kogo Chrzanek dostal sprzet? Tomka G? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hacker.komp.pl 07.10.01, 18:37 ....cała stancja siedziała przed radiem.....HEJA HEJA APATOR MISTRZEM SPEEDWAY'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:54 Gratulacje z Bydzi. Mecz byl naprawde swietny Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.01, 18:56 Rowniez gratuluje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:04 Kibic z Bydgoszczy gratuluje wielkiego sukcesu. Zazdrości wam cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:20 On, byłem.Mecz jak pisał Coolek palce lizać.Było super ,super.Emocje do ostatniego biegu. Dziękujemy kibicom z Bydzi za gratulacje./Bez Waszej pomocy byłoby cieniutko/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
axe Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.01, 19:21 Gratulacje dla wszystkich zespolow - Apatora, Atlasu, Polonii oraz tych, ktorzy sie na podium w tym sezonie nie zmiescili. Oby tak dalej - mniej chamstwa na meczach, wiecej walki i widowisk takich jak to dzisiaj.... Gratulacje rowniez dla kibicow - z roku na rok jest coraz lepiej!!! A teraz ide opijac zwyciestwo... Do nastepnego sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 19:56 gratulacje dla wspanialej druzyny, a my...ehh, "tylko" srebro ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytas Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:12 TAAAAAAAAK!!! APATOR DMP '2001. Po 11 latach czekania wreszcie złoto. Opłacało się czekać. W ogóle mecz był wymarzony. Bo któż by pomyślał, że o mistrzostwie decydować będzie ostatni bieg ostatniego meczu w sezonie. Co więcej dodać? Chyba można jeszcze pogratulować naszym wszystkim rywalom, a w szczególności naszym Aniołom. DZIĘKUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:27 Gratulacje z Częstochowy Spotkamy sie w przyszłym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 20:49 WIELKIE GRATULACJE dla Apatora!!!!!!!!!!!!!! Tytuł został w regionie. Czekamy na przyszłoroczne DERBY!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.01, 21:04 Po meczu jeden (slownie - jeden) dupek podbiegl do sektora Wroclawia i rzucil w nich kawalkiem deski. Za to potem co chwila podchodzily do nich grupy kibicow z Torunia i pozdrawialy. Kibice Sparty nagrodzili brawami druzyne Apatora podczas parady po zwyciestwie. Sam mecz zaciety jak wojna trojanska. Chyba jednak zmienie swoje zdanie o tym sporcie i zaczne chodzic regularnie na mecze i bede zabieral tez syna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.13.* 08.10.01, 09:58 Tiaaa, i nawet ja(!!!!!) siedziałam przy radiu z wszystkimi mięśniami i nerwami napiętymi do granic możliwości... Cud? (nad Wisłą?) Nie jestem wprawdzie zaciętą fanką, ale po zwycięstwie jakieś takie wzruszenie mnię ogarnęło... ;-) GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.01, 22:24 tiaaaaaaaaaaa... a kto z Tobą kochanie siedział??? :))) przy Radiu Toruń strasznie trzeszczącym, a w ogóle to miałam być na tym meczu... ale kasy nie miałam, a bilety obłędnie drogie... Cieszę się strasznie z mistrza i czekam na nowy sezon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 10:43 I pech chciał, ze ten dupek trafił tą deską w głowę jednej z dziewczyn od nas: ((( Ale żeby nie było tak słodziutko, to latały też kamienie, kubki, jakaś flaga, na szczęscie były to"pojedyncze egzemplarze". Aha, te okrzyki pod adresem Cieślaka "Łysa pało" to zwykłe... Gratuluję mistrzostwa Polski! Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 19:01 marcini napisał(a): > I pech chciał, ze ten dupek trafił tą deską w głowę jednej z dziewczyn od nas: > ((( Ale żeby nie było tak słodziutko, to latały też kamienie, kubki, jakaś > flaga, na szczęscie były to"pojedyncze egzemplarze". Aha, te okrzyki pod > adresem Cieślaka "Łysa pało" to zwykłe... > Gratuluję mistrzostwa Polski! > Pzdr! Siedziałem od Was dość daleko i widocznie nie wszystko widziałem. Wstyd mi za tych paru pijanych skinów. Zrozum - na kilkadziesiąt tysięcy ludzi zawsze znajdzie się paru dupków na każdym stadionie w Polsce. Mam nadzieję, że będziecie chcieli (zwłaszcza ta dziewczyna) ,mimo wszystko, odwiedzić jeszcze kiedyś Toruń. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.172.* 08.10.01, 12:23 My tu się cieszymy, a we Wroclawiu na pewno szukają winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girsz Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.8.* 08.10.01, 13:52 Jeszcze dzisiaj czuje szmer w glowie po tych emocjach. To bylo cos pieknego! I wreszcie Tony zrobil co do niego nalezalo, a Chrzanos to po prostu zabil mnie swoja dyspozycja. Ten medal to w duzej czesci jego zasluga. Na gratulacje zasluzyli kibice przyjezdni, ktorzy potrafili doskonale dopasowac sie do atmosfery tego wielkiego widowiska. Zal tylko ze znalazlo sie kliku (nastu) palantow, siedzacych zwyczajowo na srodku prostej, ktorzy czesciej bluzgali na Wroclaw niz dopingowali swoja druzyne. Hak im w smak delikatnie rzecz ujmujac. Gratulacje dla zawodnikow Apatora oraz Atlasu - stworzyliscie ekstra widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: APATOR-PIERWSZY MISTRZ POLSKI NOWEGO TYSIĄCLECIA 09.10.01, 01:29 Mało brakowało o po meczu poryczałbym się ze szczęścia jak niemowlę, chociaż nie ukrywam, że i tak kilka łeż wzruszenia uroniłem. O samym meczu rozwodzić się nie będę, bo żadne słowa nie oddadzą finałowego klimatu. Przede wszystkim gratuluję Aniołom tego wielkiego sukcesu. W tym sezonie byliście najlepsi i my kibice już nie pamiętamy Waszych głupich wpadek w tym sezonie. Pamiętamy za to i pamiętać bardzo długo będziemy piękne chwile jakie przeżywaliśmy po meczu, jak i sam mecz, który określiłby krótko - horror z happy endem. Gratulacje dla wszystkich zawodnikom Apatora, tych którzy w finale jeździli i tych którzy pomagali w parkingu. Zawodnikom, działaczom i sponsorom należą się od kibiców Apatora wielkie słowa podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Radość Apatora, smutek Kowalika 09.10.01, 02:02 Trochę szkoda mi Mirka Kowalika. Niestety ktoś musiał wypaść ze składu i każda decyzja trenera byłaby krzywdząca dla któregoś z Aniołów. Mirek po meczu ze łzami w oczach stwierdził - dziś trener wyrządził mi wielką krzywdę. W innym wywiadzie powiedział, że on zdobył tylko srebrny medal, złoto wywalczyli jego klubowi koledzy. Tak się składa, że siedziałem bardzo blisko parkingu i dobrze widziałem co dzieje się przy bramie wjazdowej. Mirek ani chwili nie siedział i nie odpoczywał, cały czas był przy kolegach z zespołu, podpowiadał, podstawiał motocykle, robił więc tyle ile ci wpisani do programu. To, że kapitan Apatora także jest ojcem sukcesu, nie ma żadnych wątpliwości. Wystarczy przypomnieć sobie mecze, w których był nie do objechania przez swych rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Radość Apatora, smutek Kowalika IP: 213.17.208.* 09.10.01, 07:52 Dołączam się do gratulacji dopiero dzisiaj, bo po meczu zaświętowałem... Piękne widowisko, wspaniałe emocje i nareszcie, po 11 latach upragniony tytuł. Brawo, brawo, brawo!!!! Mirek rzeczywiście może mieć powody do pewnego niedosytu, ale jestem pewien, że za parę dni będzie się już w pełni cieszył ze złota. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Aniołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Multi Re: Radość Apatora, smutek Kowalika IP: 217.97.134.* 09.10.01, 10:23 Mirek jest chyba sobie częściowo sam winien, że go nie wystawiono. Kto "trąbił" w radiu, że jest bankrutem ?! Przecież Ząbik i Karwan byli tym wkurzeni ! Prezes przecież wie ile zarabia Mirek. Gratulacje oczywiście dla całego zespołu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 19:54 Gość portalu: girsz napisał(a): > . Zal tylko ze znalazlo sie kliku > (nastu) palantow, siedzacych zwyczajowo na srodku prostej, ktorzy czesciej > bluzgali na Wroclaw niz dopingowali swoja druzyne. Hak im w smak delikatnie > rzecz ujmujac. > . > Ja siedziałem koło parkingu.Nie możecie sobie wyobrazić tym naszych chamów jakimi wyzwiskami obrzucali nie tylko wrocek ,ale również i naszych. Kiedys bolał mnie jak ktoś z Bydzi napisał wątek :Chamstwo na stadionie Apatora" W niedzielę doświadczyłem tego sam.14 letnie dzieci bez przerwy śpiewały"J.... Wrocław j...." i tak w kółko. Zle mi sie robi słuchając takich debili.W Toruniu faktycznie chamstwo podczas meczu pokazało swoją twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 16:29 To najwspanialszy mecz na jakim byłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy wam za to złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda tylko, że nie pojechał Kowalik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: APATOR-MISTRZ POLSKI 2001 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.168.* 15.10.01, 18:47 gratulacje z Zielonej(chwilowo z Poznania)do zobaczenia za 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś