reeeyo 22.03.02, 15:53 Co o nim sądzicie? Chyba wiecie o kim mowa - Pan J.Józefowicz prezes TZMO. Słyszałem jego komentarz w radio i najbardziej podobały mi się jego pierdoły o doborze profesjonalnej kadry. Wiem, że pierdoły, ale... może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: Menedzer 2001 IP: 194.204.138.* 22.03.02, 19:31 Temat bardzo ciekawy ale moze trzeba zaczac bardziej ogolnie . Bo to temat bardzo drazliwy.W pomorskiej napisali ze to pracownicy zaproponowali do nagrody ale mnie sie wydaje ze to pracujacy akcjonariusze.........? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Menedzer 2001 22.03.02, 21:52 kandydaturę p. Józefowicza zaproponowaqli pracownicy. To był dobry pomysł, a nagroda to wyraz uznania dla odważnej polityki całej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Menedzer 2001 IP: 212.160.129.* 22.03.02, 22:03 Rzeczywiście o doborze profesjonalnej kadry to mżonki tam się przyjmuje nie na podstawie umiejętności tylko na podstawie znajomości a to kolosalna różnica.Poza tym to wszystko wygląda pięknie na zewnątrz piękna ,duża firma a co wewnątrz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Menedzer 2001 IP: 212.244.62.* 25.03.02, 09:33 Gość portalu: xx napisał(a): > Rzeczywiście o doborze profesjonalnej kadry to mżonki tam się przyjmuje nie na > podstawie umiejętności tylko na podstawie znajomości a to kolosalna > różnica.Poza tym to wszystko wygląda pięknie na zewnątrz piękna ,duża firma a > co wewnątrz .... Pracuje w innej firmie, nie mam rodziny w Opatrunkach, ale nie zgodze sie z Twoja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Menedzer 2001 IP: 212.160.129.* 25.03.02, 16:13 Mozna prosic o podstawy tej wypowiedzi.Ciekawo jak to wyglada z twojego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Menedzer 2001 IP: 212.244.62.* 26.03.02, 11:08 Mam dwoje znajomych ze studiow, ktorzy naprawde studiowali (staze, praktyki, stypendia zagraniczne, a nie piwko i imprezki) i nie majac zadnych powiazan pracuja dzis w TZMO (ze nie maja powiazan to wiem, jedna z nich pochodzi z biednej rodziny z podelblaskiej wsi). A o pani ................. (Ustawa o Ochronie Danych Osobowych) - poronione HR - slowem nie napisze, bo dobrego chyba bym nie znalazl. Pozdrawiam wszystkich, weszacych wszedzie nepotyzm, zwolennikow spiskowej teorii dziejow. Odpowiedz Link Zgłoś