Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      adorowany

adorowany

(7 wyników)
    • Powiedzcie proszę panowie, co Waszym zdaniem znaczy adorować kobietę? Pewien pan twierdzi, ze chciałby mnie adorować, ale nie jestem pewna czy rozumie on znaczenie tego słowa. Chyba, że mi się coś poplątało..... ?
    • Juz 2 razy slyszalem ze ladnie pachne. Dla mnie to seksowny komplement. Czy kobiety podobnie go tratuja i czy taki komplement to zaproszenie do tanga ;)
    • Dlaczego mezczyzna - gdy juz jest pewny swojej kobiety i swojego zwiazku przestaje sie starac...? Dlaczego staracie sie dopiero, gdy kobieta odchodzi lub "przyciska was do sciany"? Czy naprawde tak trudno wam zrozumie, ze my chcemy byc rozpieszczane i adorowane wrecz ciagle...? :-)
    • ...jak ją postrzegacie? ...jak sie czujecie , będąc 'adorowanym' ?
    • Jak je adorujecie, zabiegacie o nie, co w nich lubicie, co cenicie?
    • Czy brzydka: gruba, niekształtna, bez gracji dziewczyna ma szanse na dobry związek. Czy dziewczyna, która nie jest typwo kobieca (np brak tali, niesymetryczna twarz), mimo dbania o siebie może spotkać mężczyżnę, który ją będzie adorował? CZy takie dziewczyny muszą czekać tylko na mężczyzn ze skłonnościami do trupizmu, lub takich, którzy na lepszą szansy nie mają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się