Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      adorowany

adorowany

(4 wyniki)
    • Niektorzy Panowie ostatnimi czasy chyba zmienili kierunek adoracji. Przynajmniej ja od jakiegos dluzszego czasu zauwazam, ze co poniektorzy adoruje, a i owszem, ale przede wszystkim siebie i adoracji oczekuja od kobiet, a nie kieruja ja w ich strone. Cos mi sie wydaje, ze jeszcze do niedawna to wlasnie pieknym zachowaniem ze strony mezczyzny byla adoracja kobiety, co w nastepstwie niewatpliwie bardzo pozytywnie odbijalo sie na mezczyznie. Jak to jest z podziwianiem, adoracja i wal...
    • prosze was o opinie na pewnien temat. moj maz od lat nie powiedzial mi zadnego komplementu. W skrocie: nie mowi mi ze ladnie wygladam, nie mowi mi, ze podoba mu sie nowa fryzura, nie chce wstawic w ramke zadnego mojego zdjecia itd. Dlaczego? Gdy pytam wprost 'czy fajnie w tym wygladam?' glupio zartuje albo nie mowi nic. Szukam jakiegos podloza tego zachowania ale nie moge sobie sama z tym poradzic. Musze dodac ze dostaje smsy od kolegow z komplementami tudziez mowione mi sa one...
    • Chciałabym się poradzić w pewnej sprawie. Nie chodzi o mnie, lecz o moją koleżankę, nie mogę już patrzeć jak ją męczy pewna sytuacja. A widząc coś z boku czasem łatwiej jest bez emocji podejść do problemu. Od pewnego czasu zauważyła, że adoruje ją mąż przyjaciółki. Ona ma rodzinę, kochającego męża i podobnie jest z tamtą drugą kobietą. Mężowie się przyjaźnią od dawna i tak właśnie one się poznały i zaprzyjaźniły. On to wszystko robi na oczach swojej żony, prawi komplementy, głupio żartuje...
    • Jako samozwańczy doktor wszechnauk (zwłaszcza tajemnych), poczyniłem kilka obserwacji pośrednich i bezpośrednich z zakresu tzw. zjawiska trollizmu. Badania moje, wsparte mocną podbudową teoretyczną, przyniosły zadziwiające rezultaty. Ale do rzeczy. Myślę, że natrętność, będąca cechą podstawową trolla, jest zewnętrznym objawem głębokich, wewnętrznych zmian, głównie neurotycznego charakteru. Cykliczne, powtarzające się tworzenie wpisów wprawiają trolla w pewien rytm, mający czaso...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się