Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      akcesoria

akcesoria

(4 wyniki)
    • dziecka:)? mnie juz zaczyna ogarniac zakupowe szalenstwo, a wiadomo ze to chyba za wczesnie bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc...ale juz mam mnostwo śpiochów rózowych, białych, biało-rozowych, bo nie mogłam sie powstrzymać:D tyle ślicznych ubranek dzieciecych jest w sklepach, ze nie moge czekac:D a wy od kiedy kompletowałyscie wszystko?i pokój przygotowałyście dla malucha? - Czekamy na nasza kochaną Księżniczkę!
    • chłopiec lat prawie 6. interesuje się autami, lego ale również błyskotkami, zapuszcza włosy, nosi czasem spineczki i korale do przedszkola. ostatnio zażyczył sobie kupna spódnicy bo będzie tańczył balet. jak daleko doszłaby Wasza tolerancja w takim temacie?
    • Bardzo luzno szukam nietypowych produktow. A wiec: Pytanie kieruje przede wszystkim do wlascicielek czworonogow ale nie tylko: czy kupujecie sprzet ulatwajacy zycie i zapewniajacy bezpieczenstwo waszym pupilom? Chodzi mi o konkrety : 1/ przewozenie psa w samochodzie : czy stosujecie jakies zabezpieczenia? czy jest cos takiego jak psi fotelik samochodowy? pytam serio, bo czasem jak widze, w jaki sposob ludzie psy woza... no wiem, wiem, dzieci tez niektorzy woza na kolana...
    • Stanowczo odradzam robienia zakupów w Tesco. Dzisiaj przekonałam się, że wiadomości o oszczędnych zakupach są tylko złudzeniem. W warszawskim Tesco na Kabatach chciałam kupić sandałki dla mojej córki. W koszu z wielkim napisem informującym o obniżce ceny z 39,90 zł. na 18,90 zł. znalazłam parę ładnie wyglądających skurzanych sandałków (marka Trend). Włożyłam je do koszyka razem z paroma drobiazgami i poszłam do kasy. Cena, którą mi podała kasjerka mi się wydała zawyżona i poprosił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się