Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      akcesoria

akcesoria

(6 wyników)
    • Dziewczyny, macie swoje typy sprawdzonych akcesoriów typu obcinacze do paznokci, gruszki do nosa, szczoteczki do włosów. Wiem, że duża grupa Mam narzekała np. na akcesoria Canpolu; a jeśli nie Canpol, to co ..? :-) pozdrawiam
    • Zastanawiam się czy kupić różne akcesoria i na ile mogą się okazać przydatne, np. suszarka do butelek Chiccco, pojemnik na mleko w proszku Avent, pojemniczki do przechowywania (zamrażania) pokarmu (zupki itp.). Na razie butelkę używam do odciąganego pokarmu i zdarza się 1x dziennie (ale nie codziennie) dokarmić dziecko mieszanką oraz do herbatki. Wyparzam wszystko za suszarkę "robi" plastikowy pojemnik. Napiszczie co kupiłyście i okazało się niezbędne.
    • Jakie akcesoria do karmienia planujecie zakupić? Czym kierujecie się wybierając producenta?[sonda=] [/sonda]
    • No właśnie Drogie Mamy...Znacie jakies ciekawe sklepy internetowe? Jeśli tak to bardzo prosze o linki do tych stron. Z góry dziekuje. Pozdrawiamy Patrycja i Nadia a o to moje słoneczko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20670172
    • Drogie Mamy i Tatusiowie. Poradźcie, które z ogromnej dostępnej dziś ilości akcesoriów tak naprawdę były potrzbne w pierwszych miesiącach życia dzidziusia. Czego wy używacie i co polecacie? Za niedługo musimy się zacząc rozglądać za wózkami itp. Co radzicie kupić a co odpuścic sobie?
    • Za tydzień chrzcimy synka.Mam prośbę-czy możecie mi podesłać jakieś zdjecia od siebie?Chodzi mi o to,co trzeba dziecku zabrać do kościoła,jak się je tam trzyma?Czy jak płacze to można z nim wyjść?Innych sugestii chętnie posłuchamA może któraś z Was chrzciła w Gdańsku na Chełmie w parafii pw.Podniesienia Krzyża?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się