akcesoria

(9 wyników)
  • Muszę się wyżalić i poradzić. Chodzi mi o akcesoria łazienkowe, czyli dozownik do mydła, szczotka do wc, pojemnik... Łazienka stosunkowo nowa, na tyle nowa, że nie planuję zmieniać płytek. Wielkie są i wredne. Ale do rzeczy. Łazienka w sumie spora, tych bzdur też sporo. Kilka wieszaków, szczotka wisząca do wc, uchwyt do papieru, dozownik do mydła (w kostce nie używamy), dwa pojemniki na szczoteczki... Jest tego trochę i dziur po wierceniu jeszcze więcej. Kupiłam te akcesoria. Cena...
  • Mam do Was kochani pytanie, gdzie kupujecie sprzęt komputerowy i wszelkiego rodzaju akcesoria z tym związane ?
  • Jak w temacie. Na zaproszeniu na ślub jest dopisek,że proszą właśnie o to. Pochwalam i czasami słyszałam o takich lub podobnych "kwiatkach". Ale jak to wręczyć? Czy zapakować w ozdobny papier (myślę o dużym worku karmy), czy tak normalnie, na "żywca"?
  • witam, proszę o pomoc czy gdzieś w sieci "natknęłyście" się na czerwone lub z elementami czerwieni akcesoria łazienkowe? potrzebuję dozownik do mydła /albo dwa/ kubek na szczotki i szczotkę wc... cena do 200zł, niestety wszystko co mi się podobało do tej pory przekracza taką kwotę, grubo przekracza... dziękuje
  • Czy któraś z WDPD wie, jak to jest z mikserami Zelmera? Mam taki śliczny, czerwony, tylko ma biedak swoje lata i po włączeniu jedynie nieśmiało buczy, na kręcenie mieszadłami nie ma siły. Raczej nie da się już reanimować. Ale był swego czasu dość wypasiony, więc oprócz standardowych mieszadeł ma haki, końcówkę z nożykami i kubek do koktaili. I zastanawiam się, czy jakbym kupiła nowy, dość prosty, ale z możliwością pracy z dodatkowymi akcesoriami - jak np. ten: www.ceneo.pl/1142293s - t...
  • Zastanawiam się gdzie przechowywać te rzeczy. Z jednej strony wnerwiają mnie jak leżą na wierzchu z drugiej powinny być pod ręką. Macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie przechowujecie ładowarki? Kable od drukarki, łączące drukarkę z kompem, kabel od internetu, kable za telewizorem, kable pomiędzy różnymi sprzętami jest tego dużo jak to ukryć? cy u was tez jest tego dużo.
  • Często oglądam programy kulinarne i zauważyłam, że niektórzy z prowadzących używają takich miarek w postaci małych łyżeczek. Taki pęczek łyżeczek, różnej pojemności spięty razem. Zamarzyło mi się coś takiego. Wiadomo, że łyżeczka łyżeczce nie równa. A tu byłaby jedna miarka. Widziałam coś takiego w jakiejś galerii w dużym centrum handlowym, ale cena mnie powaliła. Cztery łyżeczki ze stali nierdzewnej - 52zł. Nie wiem czy takie rzeczy tyle kosztują, czy tam po prostu było tak drogo. Czy spotka...
  • Witajcie. Była u mnie przed świętami koleżanka i bardzo się zdziwiła, że nie kroję ręcznie składników na sałatkę jarzynową tylko używam do tego takiego metalowego kółka z kratką ( nie wiem czy to ma jakąś nazwę ). Takich "ułatwiaczy" jest zapewne więcej. Podpowiadajmy sobie takie rzeczy, np. ja myślałam, że to kółko jest popularne ale okazało się, że z moich znojomych tylko 1 osoba to znała.
  • co robicie z nieużywanymi blachami z piekarnika podczas pieczenia ? Czy za każdym razem jak coś chce upiec muszę wyciągać inne blachy a potem po upieczeniu je znowu wkładac ? W instrukcji kuchenki elektr. nie znalazłam o tym żadnej informacji. Przy pieczeniu z termoobiegiem ilośc blach na pewno ma znaczenie. Jak jest tylko jedna, to poietrze lepij dociera do wszystkich zakamarków. A może akcesoria z piekarnika należy trzymać oddzielnie ? Prosze o radę. Pozzdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się